Roxen in de herkansing voor Roemenië

7 reacties

 1. Albert schreef:

  Volgens goed ingelichte bron wil ze tegen volgend jaar Engels leren en van de drank af raken en het dan proberen met “Heineken Me”

 2. RiaNL schreef:

  Ik ben blij met de herkansing van Roxen en hoop dat zij volgend jaar net zo ’n mooi liedje zal zingen als “Alcohol you”. Ik vind haar liedje nog steeds prachtig, dit was mijn grote favoriet van de gekozen Eurovisie liedjes van dit jaar.

 3. Ikkie schreef:

  Heel dom van Litouwen. Ze hebben goud in handen met the Roof… gewoon direct intern selecteren. Ik vind het sowieso lullig dat niet ieder land gewoon de gekozen artiest stuurt… zou wel zo eerlijk zijn, zij kunnen hier ook niks aandoen. Daarom ben ik blij dat Jeangu gewoon weer voor ons gaat!

 4. Ikkie schreef:

  The Roop*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *