Dou12e Points 2020 [13]: Malta

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Remco Berg schreef:

  Het spreekt mij op een of andere manier niet aan terwijl het best een aardig liedje is en de zangeres kan ook zingen. Ik denk dat best vermakelijke televisie had kunnen opleveren. Maar dus niet in mijn persoonlijke top 10.

 2. Jan Gr.... schreef:

  Ik ken deze amper, ik luister naar de inzendingen op Apple music, en dit is de enige die daar niet te vinden is. Het zal wel om geld gaan, jammer.

 3. Sake schreef:

  Prima, eigentijds nummer. Mits goed gezongen, en een puike podiumpresentatie, absoluut top 10!

 4. Misthere schreef:

  Ook op Spotify is dit nummer niet te vinden, vreemd inderdaad. Maar goed, daardoor ook wel een interessante inzending geworden. ”T nummer klinkt vol pretenties maar zakt weg in het geschreeuw. De semi finale had Malta denk ik wel doorgekomen maar in de finale zou het aankomen op de overtuigingskracht van Destiny. Ik schat ergens een 15e plaats…..

 5. robbert-rotterdam schreef:

  Goede stem, nummer zit echt niet slecht in elkaar, maar toch doet het me weinig.

 6. NilsB schreef:

  Hoop dat we Destiny volgend jaar weer gaan terug zien. Vond het een erg toffee inzending, vol overtuiging gebracht! Jammer dat het niet op Spotify te vinden is, maar ik denk zomaar dat deze inzending de top 10 had gehaald, mede door hoge punten van de jury’s.

 7. xxx schreef:

  Dit won gisteren bij “Der kleine Songcontest” op de Oostenrijkse TV heel overtuigend de tweede uitzending.

 8. Beer schreef:

  Ik vind het dan weer zonde dat we deze mislopen. Mensen – wat is het toch ook treurig. Op dit moment hadden we gewoon bewegend beeld gehad van het podium!

 9. Michael Adam schreef:

  Destiny is live fantastisch en dit lied is heerlijk. Wat mij betreft had dit in de top 10 mogen eindigen.

 10. Nordman schreef:

  Ik had Destiny een beter lied gegund, want hiermee zou ze niet hebben gewonnen, terwijl zij zelf enorme potentie heeft. Het lied klinkt goed geproduceerd en herkenbaar, maar totaal niet onderscheidend en vooral ook saai. Destiny zelf maakt het lied beter. Kom volgend jaar terug met een beter lied en Malta 2022 is mogelijk. 18/41

 11. RiaNL schreef:

  Goed lied en een prima zangeres. Ik had haar graag heel hoog zien eindigen.

 12. Bandido schreef:

  Het nummer zelf is niet zo bijzonder, maar de zangeres heeft wel potentie. Jammer dat Maltese artiesten er vaak zo ouwelijk uitzien, ze lijkt wel 40. Ik wens haar een beter lied toe, waarbij haar stem en persoonlijkheid beter tot zijn recht komen. Dan kan Malta zeker meedoen voor de overwinning.

 13. RobbieR schreef:

  Ik vind het maar een doorsnee liedje, heeft wat weg van het liedje van Ira in 2016.
  Na 1.5 minuut weet ik het wel, prima zangeres verdient een beter lied.

 14. riccardo schreef:

  Zingen kan ze. Daar is het hele nummer op gericht. Ook de clip wint de originaliteitsprijs niet. Gebrek aan originaliteit, creativiteit en eigenheid. Komt op mij veel teveel over alsof ze iets doet dat voor haar bedacht is. Volgende keer veel eigengereider graag.

 15. Pietje schreef:

  Denk dat dit het veel beter had gedaan bij juries dan bij televoters. Het is okay hoor, maar was verre van een winnaar geweest

 16. dick schreef:

  Nog zo’n inzending dit jaar die mij weinig doet terwijl het best een aardig nummer is…