Dou12e Points 2020 [10]: Cyprus

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. RobbieR schreef:

  Ik vind het een leuk nummer, wel wat gepikt van menig grote hit deze dagen. Maar het is een aanstekelijk nummer, had wel de finale gehaald.

 2. Misthere schreef:

  YouTube even op; The Voice of Germany Alessandro Rütten. Na een paar optredens te hebben gezien blijft maar één vraag over; waarom heeft Cyprus zo’n slap nummer aan zo’n goede zanger gekoppeld? Als iemand zo goed kan zingen, ook nog de nodige looks heeft, zoek dan een nummer uit waarin Sandro helemaal tot zijn recht kan komen. Running heeft zo weinig potentie waardoor het iedereen pijnigt.

 3. riccardo schreef:

  Prima te beluisteren deze pop/EDM en toch pakt het nummer me niet gelijk helemaal in. Het lijkt ook op dingen die de meeste weleens eerder gehoord zullen hebben toen het als genre in clubs of charts nog veel baanbrekender was. Ze hebben het soort van puur willen houden maar daar redt je het in dit geval nu niet meer mee. Themaatje, ook niet helemaal duidelijk. Ik vind het wel leuk maar ben hem ook zo weer vergeten. Da’s de bedoeling niet, lijkt mij.

 4. Beer schreef:

  Als er een inzending is die ik niet ga missen, is dit het.

 5. GerardMartin schreef:

  Woont er dan niemand geboren en getogen op Cyprus die zingen kan??

 6. Nordman schreef:

  Flauw lied en nogal pretentieus. Nee, dit had de finale niet gehaald. Ze mogen blij zijn dat het ESF is gecanceled. 30/41

 7. Sake schreef:

  Nee, sorry!

 8. Ria schreef:

  Ik heb hier helemaal niets mee en zal het zeker niet missen.

 9. Bandido schreef:

  Ik vind dit niets bijzonders. Ik geloof niet dat dit ook maar iets gedaan had.

 10. Remco Berg schreef:

  Liedje dat mij niet raakt. Het soort liedje wat mij helemaal niets doet. Ik mis het niet.

 11. Michael Adam schreef:

  Niet vervelend om te horen, opzich vind ik donkere deephouse wel lekker. Maar het komt toch iets tekort.

 12. dick schreef:

  Waar heb ik dat meer gehoord…………. Jongere kijkers hadden dit misschien de finale in geholpen maar dan…..