Dou12e Points 2020 [24]: Tsjechië

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Robinson schreef:

  Misschien leuk voor de liefbebber, maar ik vind dit verschrikkelijk, maar het is dan ook niet mijn smaak deze muziekstijl. Maar in elk geval is het niet zo verschrikkelijk als Tsjechië 2018, dat was één van mijn minst favoriete liedjes ooit.

 2. riccardo schreef:

  Coole vibe in dit nummer. Beetje straat stijl, origineel en ook commercieel. Denk niet dat het op dit podium heel hoog zou zijn geëindigd maar voor mij klinkt’ie, lekkerrr!

 3. RobbieR schreef:

  Leuk nummer

 4. Sake schreef:

  Nee, niet “my cup of tea”, voorspelling: Had de finale niet gehaald.

 5. Michael Adam schreef:

  Leuk nummer dat live zeker leuker was geweest dan op plaat.

 6. Nordman schreef:

  Leuk en verfrissende inzending van de Tsjechen! Zanger heeft charisma en beweegt op het podium alsof het hem geen enkele moeite kost. Leuk om naar te kijken. Had de finale wel gehaald, maar denk dat het niet heel hoog zou zijn geëindigd. 28/41

 7. RiaNL schreef:

  Hier heb ik helemaal niets mee. Het doet me sterk denken aan de inzending van Frankrijk uit 2010.

 8. Remco van den Berg schreef:

  Hier heb ik helemaal niets mee. Een van de slechtste liedjes van dit jaar. Samen met Rusland, Duitsland.

 9. Bandido schreef:

  Middelmatig dit. Ik mis een bepaalde “hook”, en nou is het vooral repetitief. Het doet me niet zoveel, en ik kan me ook niet voorstellen dat dit hoge ogen gegooid zou hebben.