Dou12e Points 2020 [26]: Estland

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Peter schreef:

  Alleen voor zijn mooie ogen en stoere kop: douze points

  • Peter schreef:

   En nummer ook niet onaardig trouwens, zitten veel slechtere tussen, dus voor mij wel een finaleplaats waardig.

 2. Remco van den Berg schreef:

  Uiterlijk ja, liedje totaal nietszeggend.

 3. Sake schreef:

  Tsja, wel of geen finale, het zit er zowat! Niet een hoogvlieger!

 4. Beer schreef:

  Vreselijk, een gelikte koe – zowel de man als het lied.

  • Peter schreef:

   Kan soms lekker zijn, ben ook niet altijd van het oog wil ook wat, maar in dit geval

 5. riccardo schreef:

  De makke met dit soort nummers is dat het in alle opzichten echt sterk moet zijn om niet te verzanden in een soort niemandsland. Dat doet het wel. Goeie kop, aardige vocalen, nogal nietszeggend nummer.

 6. RobbieR schreef:

  Ik vond zijn liedje van vorig jaar beter, toch vind ik dit geen slecht nummer.
  Staat bij mij ergens in de top 20, ik denk dat het net wel of net niet finale had gehaald.

 7. Nordman schreef:

  Ouderwets en toch vind ik het wel aardig. Dit soort liedjes zijn alleen niet echt succesvol op het ESF tegenwoordig, dus een hoge notering had er niet ingezeten. Was denk ik achtergebleven in de semi. 23/41

 8. Bandido schreef:

  Mooie kerel, dat wel. Maar het nummer zelf is meer een doorsnee radiopopliedje. En zelfs zijn uiterlijk weet dat niet omhoog te knallen. Ik vind het beter dan “Storm” van vorig jaar, en als dat de finale haalde, dan had dit jaar toch ook moeten lukken.

 9. RiaNL schreef:

  Ik vind het een goede zanger en zijn liedje hoor ik graag. Al vond ik zijn liedje uit de finale van Estland vorig jaar beter. Hopelijk krijgt hij nog een herkansing volgend jaar want ik wil wel meer van hem horen.

 10. Michael Adam schreef:

  Dit lied doet me vrij weinig. Een prima ballade ja, maar daar is ook alles mee gezegd.