Dou12e Points 2020 [4]: Zweden

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. RobbieR schreef:

  Ik vind het een doorsnee nummer, een kopie van Zweden 2019.
  5

 2. Misthere schreef:

  Het was een soort ” Trump in verkiezingstijd “, het doet mee maar je gelooft nooit dat het kans heeft om te winnen, en dan ineens wint het toch Melodifestivalen. Wat de Zweden precies bezielde zal altijd de vraag blijven, maar dit was zeker niet het sterkste nummer. Ik ben het met Peter eens, Move had zomaar niet de finale kunnen halen op Eurovisie en dat was dan wel even slikken geweest voor de Zweden, na 10 jaar wederom weer niet in de finale……

 3. Rob schreef:

  Smaken verschillen, en dat is ok…..Ik vind Move een goed en lekker lied, jammer dat The Mama’s in 2021 automatisch de Zweedse inzending wordt, hoop dat ze wel een finale plaats krijgen, en alsnog winnen. Graag zelfs, wil ze wel zien swingen op de Binnenrotte in EuroVillage……

 4. Rob schreef:

  Ps “ niet automatisch”

 5. Henk schreef:

  Vocaal top maar het lied is heel matig. Beetje Roundergirls anno 2020.

 6. Jan Gr.... schreef:

  Beetje middelmatig

 7. RiaNL schreef:

  Ik vind het liedje niet heel vervelend maar ik loop ook niet over van enthousiasme.

  • Remco Berg schreef:

   Goed verwoord Ria. Nu heb ik dit bij de meeste Zweedse inzendingen. Ik vind vrijwel al die liedjes karakterloos.

 8. Gerrit schreef:

  Niet origineel had top tien niet gehaald.

 9. riccardo schreef:

  Hier ben ik ook niet kapot van. Te weinig raffinement aanwezig om het interessant te kunnen houden. Waarschijnlijk had het ondanks of omwille alle doorzichtigheid de finale nog wel gehaald, vermoed ik.

 10. Sake schreef:

  Ik vind dit een van de betere inzendingen dit jaar., kijkend naar het totaalbeeld dit jaar. Had wel een plaatsje in de staart van de top 10 verwacht.

 11. Nordman schreef:

  Ik ga er weinig woorden aan vuil maken, gewoon een heerlijk feelgood nummer, vooral in deze tijden erg welkom. Had zeker de finale gehaald, en ik denk ook wel dat er een top10 notering in had gezeten. Het was geen winnaar geweest, daarvoor hadden ze denk ik Dotter moeten sturen. 1/41

 12. robbert-rotterdam schreef:

  Wat de dames doen, doen ze goed, maar het liedje op zich is gewoon te doorsnee om werkelijk een winnaar te zijn of een.top-10 klassering te behalen.

 13. Bandido schreef:

  Ik had en heb hier niks mee. Dit is vaker en beter gedaan en ik geloof er niks van dat deze gerecyclede riedel het goed had gedaan. Finale heel misschien, maar ik had mijn geld er niet op gezet. Het was al geen geweldig MF jaar, maar er waren zeker tien betere nummers dan dit.

 14. Michael Adam schreef:

  Zweden stelt een beetje teleur dit jaar. Eindelijk wordt er eens heen mannelijke solist gestuurd maar het lied vind ik een herhaling van 2019 en helaas geen verbetering.

 15. Bjorn schreef:

  Voor Zweden misschien maar goed dat het songfestival is afgelast, want dit had zo maar in de halve finale kunnen blijven hangen. Voor de meeste Zweden was het toch verrassend dat the Mama’s wonnen in plaats van Dotter. Top 10 had er zeker niet ingezeten.

 16. Gerrit schreef:

  Had misschien de finale niet eens gehaald, vindt Het melodifestivalen de laatste jaren heel mager veel troep.

 17. Benjamin schreef:

  Verschrikkelijk. Ik verkneukel me dat de dames volgend jaar ook naar het Songfestival kunnen fluiten. Gewoon lekker weer Melodifestivalen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

 18. Benjamin schreef:

  Melodifestivalen is trouwens DOOD sinds 2016.

 19. dick schreef:

  Zweden slaat wat mij betreft de plank mis met dit nummer. Best aardig in elkaar gezet hoor maar het is zo verschrikkelijk doorsnee en voorspelbaar dat ik er klaar mee ben.