Dou12e Points 2020 [5]: Slovenië

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Misthere schreef:

  Of dit nummer wel/niet door zou gaan naar de finale vind ik lastig in te schatten. Ana kan zingen en met goede beeldvoering valt er best iets spannends van te maken. Alleen het nummer klinkt wel heel erg jaren 90 en komt tergend langzaam naar een climax waarvan je afvraagt, heb ik hier nu op zitten wachten?!

 2. riccardo schreef:

  Leuke griet lijkt me en zingen kan ze ook wel. Dit nummer, nou nee. Het is te erg m’n ding niet. Kwalitatief maar degelijk saai. Finale zeker.

 3. RobbieR schreef:

  Ik vind dit nummer prachtig het heeft wat weg van Bosnië 1996, was ook zo ondergewaardeerd.

 4. Remco Berg schreef:

  Mooi liedje, mooie stem. Niet heel spannend.

 5. Ria schreef:

  Ik vind het een prachtig lied, één van mijn grote favorieten van de gekozen liedjes voor 2020. Ik had haar van harte een mooie klassering gegund.

 6. Rad schreef:

  Vreselijk ! Laatste plek

 7. johan schreef:

  onder tussen hadden we de start volgorde geweten.
  EN dit jaar hebben we niks om naar uit te kijken dus.

 8. Nordman schreef:

  Mooi lied wel. Ik ben vooral onder de indruk van haar stem, prachtige stemgeluid. Met een goede startplek had ik dit lied de finale wel zien halen. 21/41

 9. Sake schreef:

  Ja hoor, mooi! Dit is een echte zangeres!!

 10. Michael Adam schreef:

  Ik vond het een vrij saai lied dat pas laat op gang komt. Inmiddels waardeer ik het meer want als het eenmaal op gang komt doet het wel wat. Zingen kan ze!!

 11. Bjorn schreef:

  Dit laat me koud

 12. dick schreef:

  Ontzettend saaie inzending waar de Slovenen de laatste jaren een voorkeur voor schijnen te hebben. Dacht dat we het op dat gebied wel gehad hadden in 2019 met dat vreselijke duo komen ze met dit….. Zangeres kan wel zingen maar dan heb ik het positieve wel gehad…