Dou12e Points 2020 [3]: Litouwen

Dit vind je misschien ook leuk...

33 reacties

 1. Peter schreef:

  Samen met IJsland 1 van mijn favorieten. Had zomaar kunnen winnen op 16 mei.

 2. robbert-rotterdam schreef:

  Komt niet in mijn top-10 voor. Het goede eraan is dat de zanger een mooie volle stem heeft. Ik vind echter het arrangement magertjes en dun en het geforceerd rijm (bv fire- desire) is ook niet echt aan mij besteed evenals de lalala’s. Ik vind dat er in esf2020 beters te vinden is.

 3. robbert-rotterdam schreef:

  IJsland en Zwitserland en nog 8 anderen in mijn top-10.

  • Peter schreef:

   IJsland ja, Zwitserland in mindere mate. Denk dat de strijd tussen IJsland en Litouwen zou zijn gegaan, met als winnaar toch echt Litouwen

 4. Albert schreef:

  retro jaren 80 sound zeker top 5 notering

 5. Samson schreef:

  Was mijn favoriet! Jammer dat we nooit zullen weten of het gewonnen zou hebben.

  • Wim1970 schreef:

   Ik had alle vertrouwen in dit nummer.

  • Wim1970 schreef:

   Ze kunnen toch een kleine verandering in dit nummer aanbrengen? Dat deed Sieneke ook in 2010.

   • Peter schreef:

    Domme opmerking. Je kunt nadat je met een nummer het land mag vertegenwoordigen tot officiële sluitingsdatum aan het nummer sleutelen. Een nummer wat nu dit jaar is gekozen is reeds uitgevoerd en uitgebracht en mag dus niet meer meedingen. Duidelijke regels lijkt mij.

   • Wim1970 schreef:

    Niks doms aan, Cascade had in 2013 ook een nummer dat sterk leek op Euphoria.

   • Peter schreef:

    Ja duh en Kleine Kokette Katinka lijkt op Save all your kisses for me. Als je wilt meepraten kom dan met zinnige statements en niet om alleen maar mensen het bloed onder de nagels vandaan te halen.

   • Wim1970 schreef:

    Nu je het zegt, Amour on t’aime uit 1982 lijkt op Congratulations uit 1968. Apres toi lijkt op Si la vie est cadeau. En zo zijn er nog wel meer gelijkenissen van andere liedjes.

   • Peter schreef:

    Apres Toi was eerder, dus kan niet op het nummer Si la vie es cadeau lijken, dat moet andersom zijn.

 6. riccardo schreef:

  Leuke, erg actuele en retro populaire jaren 80 sound. Charismatische zanger. Catchy tune. Na een paar keer was ik er zelf wel weer klaar mee en het doet het misschien niet even goed in iedere leeftijdscategorie. Meer dan een paar keer hoeft bij het Songfestival niet dus moeiteloos door voor een hele hoge notering, als je het mij vraagt. Winnen, daar twijfel(de) ik aan. Vind dit zeker één van de leukere inzendingen van deze editie. Jammer en helaas.

 7. Sake schreef:

  Sorry, heb hier niks mee. Met alle respect trouwens voor de liefhebbers!

 8. Misthere schreef:

  De frontman is er zichtbaar helemaal klaar voor en ik denk dat ook Europa wel zin had in The Roop. Tussen die zapige kleffe nummers van dit jaar is dit die frisse wind wat ongetwijfeld beloond zou worden met de nodige 12 punten. Daarom extra zuur voor Litouwen, hebben ze eindelijk eens beet met een nummer wat 3 minuten kan boeien, gaat het hele feest niet door.

 9. RobbieR schreef:

  Leuk nummer, ( jaren 80 sound) prima uitvoering.
  Had zeker top 3 kunnen worden.
  8

 10. Pietje schreef:

  En dit had kans moeten maken op winst zeker?! Ik vind al die bookmakers favorieten op Italië na geen echte winnaars eigenlijk.

 11. Michael Adam schreef:

  Zuur voor Litouwen want ze hadden hiermee zeker hun beste notering ooit neer kunnen zetten. Het aanstekelijke deuntje en de vrolijke dansjes doen me goed en feit dat de zanger kan zingen maakt het af. Was sowieso erg te spreken over de Litouwse voorselectie, iets dat ik nooit had verwacht van tevoren. Hopelijk zetten ze de lijn in 2021 door!

 12. RiaNL schreef:

  Een leuke inzending van Litouwen die ik van harte een mooie notering had gegund.

 13. Remco Berg schreef:

  Leuk nummer en goed arrangement. Één van de betere liedjes van dit jaar naar mijn oordeel. In mijn top 5.

 14. Gerrit schreef:

  Vond of vind het een leuk nummer.

 15. Nordman schreef:

  Eindelijk een competitieve inzending uit Litouwen. Ik ben ervan overtuigd dat Litouwen hiermee heel hoog zou zijn geëindigd. Winst was mogelijk geweest. Zo jammer dat ze deze kans is ontnomen. Had gewoon de omroepen en artiesten zelf een keuze laten maken. Ik hoop dat The Roop volgend jaar opnieuw wil deelnemen aan de Litouwse voorronde. 6/41

 16. Bandido schreef:

  Vrolijk, eigenzinnig en slim nummer. Maar vooral met veel enthousiasme gebracht. Ik denk dat dit zeker voor de prijzen was gegaan, al vind ik IJsland net iets pakkender. Maar was absoluut een topnotering voor Litouwen geweest denk ik. Hopelijk pakken ze de herkansing met beide handen aan, want ik zou graag meer van deze groep horen, het smaakt zeker naar meer wat mij betreft.

 17. Jan Gr.... schreef:

  Samen met Rusland en Ijsland vissen in de zelfde vijver. Alle drie wel leuk.

 18. Paysbart schreef:

  Ik heb niet veel met het lied. Vind het teveel herhaling, teveel lalala en het dansje….. hadden we na de Israëlische kip nu een kalkoen uit Litouwen gehad. Dit en IJsland waren blijkbaar grote kanshebbers voor de winst. Dus ik ben blij dat de liedjes niet mee mogen naar 2021…..

 19. Toine schreef:

  Super goede inzending voor Lithouwen.
  Dit was zeker top 5 geweest! Jammer…..

 20. Bjorn schreef:

  Dit was één van de favorieten. Top 5 was het zeker geweest al denk ik dat de overwinning naar Bulgarije gegaan was.

 21. dick schreef:

  Nummer is gehypet van heb ik jou daar, wat ik dus niet begrijp. Wat een waardeloze inzending en dan die zanger: geforceerde beweginkjes / danspasjes. Alles aan dit nummer vind ik op het irritante af in negatieve zin en daar waar ik bij Rusland mijn mening nogal bijgesteld heb en vrolijk word, word ik van deze inzending alleen maar geirriteerder. Bah.