Dou12e Points 2020 [28]: Bulgarije

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Sake schreef:

  Jaaa, dit had van mij echt mogen winnen! FAVORIET!! Super!!

 2. Robinson schreef:

  Mooi nummer! Van alle nummers die tot nog toe aan bod zijn geweest in mijn voorlopige top 5, samen met Moldavië, België, Polen en Ierland

 3. Michael Adam schreef:

  Ja Bulgarije heeft het ESC behoorlijk ‘door’ de laatste jaren. Ook dit is weer een geweldige inzending en ik ben blij dat Victoria volgend jaar terug komt!

 4. Marc schreef:

  Ditt had hele hoge ogen gegooid!!! Persoonlijk ook in mijn top 3

 5. RobbieR schreef:

  Mooi liedje en een goede zangeres.

 6. Toine schreef:

  In één woord; Mooooiiiii!!!!!

 7. Nordman schreef:

  Mooi lied, was hoog geëindigd maar geen winnaar geweest. 8/41

 8. Remco Berg schreef:

  Mooi liedje,ik ben benieuwd hoe dit live zou hebben geklonken en in beeld gebracht zou worden. Jammer dat we dat nooit te zien zullen krijgen. Het liedje is niet een van mijn topfavorieten, daarvoor had het nog bij mij moeten groeien. Wel zeker in mijn persoonlijke top 10.

 9. Bandido schreef:

  Dit is verreweg mijn grote favoriet van dit, echt een prachtig en intiem nummer. Ik vond het bij de eerste luisterbeurt al erg mooi en dat is alleen maar gegroeid. Dat engelengezang zal misschien geïnspireerd zijn door Arcade, maar dat mag ‘m de pret niet drukken. Met een goede uitvoering had Sofia ‘21 er zeker ingezeten hebben denk ik.

 10. Ria NL schreef:

  Dit liedje behoort zeker tot mijn favorieten. Prachtige inzending van Bulgarije en erg mooi gezongen door Victoria. Fijn dat zij volgend jaar een herkansing krijgt en hopelijk met een liedje dat minstens zo mooi is.

 11. Wim1970 schreef:

  Ik heb het idee dat ik niks mis nu het songfestival niet doorgaat, dus eigenlijk ben ik er helemaal niet rouwig om.

 12. riccardo schreef:

  Ze doet een stemmetje. Teveel icing op de cake. Niet m’n smaak, wel een top 10 notering.

 13. Pietje schreef:

  Was één van mijn favorieten dit jaar