Dou12e Points 2020 [40]: Frankrijk

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. riccardo schreef:

  Zwijmelarij van de bovenste plank. Het mooiste aan het nummer is hijzelf en het beste vond ik de VVV achtige presentatie clip vanaf de Eiffeltoren. Mocht hij volgend jaar weer gaan zou ik een eigen nummer pakken en het simpel en echt houden.

 2. Max Mark schreef:

  Mijn nummer 41.

 3. Rob schreef:

  Top 5 ! Ik vind het hele plaatje meer dan ok!

 4. Frans schreef:

  Er klopte wat niet met de bombastische eerste versie, maar in de intiemere nieuwe versie is dit een weliswaar eenvoudig, maar gevoelig klassiek Frans liefdeslied. Dit had verrassend goed kunnen scoren in de televote.

 5. Michael Adam schreef:

  Mijn numero laatst! Onbegrijpelijk dat de Fransen dit sturen.

 6. Nordman schreef:

  Ik vind dit geen slecht lied, het is alleen wel erg Eurovisie 2005. Zijn uiterlijk had wel wat extra punten opgeleverd, maar een topscore zat er denk ik niet in voor de Fransen. 33/41

 7. Ria NL schreef:

  De nieuwe versie is wel wat beter maar ik had meer van de zanger verwacht. Het is nog niet duidelijk of hij volgend jaar ook een herkansing krijgt maar dan hopelijk wel met een lied waar heel Frankrijk trots op kan zijn.

 8. RobbieR schreef:

  Mooiste was als hij de hele versie in het Frans zong, hopelijk mag hij van zijn land volgend jaar terug.

 9. Henk schreef:

  Ik vind dit wel een heerlijk lied. Prachtige clip. Graag helemaal in het Frans zingen!
  Van mij een dikke 9!

 10. Sake schreef:

  Nou, ik vind dit best een aangenaam nummer! Op podium met de gitaar! Wat de Fransen ook sturen, het word altijd laag beoordeeld, soms helaas.