Dou12e Points 2020 [33]: Georgië

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Wim1970 schreef:

  Mooie vent, 12 points voor zijn looks.

 2. Sake schreef:

  Frapant, altijd geschreeuw uit Georgie! Niet mijn ding, sorry, next!

  • Wim1970 schreef:

   Valt mij ook op dat Georgië vaak geschreeuw heeft. Sommige zijn goed, sommige weer niet.

 3. Robinson schreef:

  Georgië heeft vaak super goede inzendingen (Shine 2010, One more day 2011, Warrior 2015, Midnight gold 2016) of hele slechte (I’m a joker 2012, Three minutes to earth 2014, For you 2018, Keep on going 2019). Van deze weet ik het eigenlijk nog niet, niet echt slecht, maar moet er wel nog erg aan wennen.

  • Wim1970 schreef:

   2013 was ook de moeite waard. En inderdaad, 2010, 2011 en 2015 stuk voor stuk pareltjes.

 4. Robinson schreef:

  Ik weet niet welke inzendingen jullie onder geschreeuw verstaan, ik vind in elk geval one more day van Eldrine geweldig en ook Midnight gold, Shine en Warrior horen tot mijn favoriete 100 inzendingen ooit, en vind ik zeker geen geschreeuw.

 5. Nordman schreef:

  Interessante inzending weer uit Georgië, maar of ze de kijkers hiermee hadden kunnen overtuigen betwijfel ik. Had heel erg afgehangen van de startplek denk ik. Ik gok op geen finale. Bij mij staat het ergens op plek 38 en dat komt vooral door de tekst die me stoort.

 6. Michael Adam schreef:

  Geweldige zanger met een mehhh liedje. De lyrics storen me mateloos, jammer.

 7. Remco Berg schreef:

  Goede zanger maar nummer vind ik niets. Ook suffe tekst. Jammer, met ander nummer (in het Georgiërs) zou deze zanger hoge ogen scoren bij mij.

 8. Ria NL schreef:

  Ik vind de zanger niet slecht maar het liedje en vooral de tekst doet me weinig. Ik vind het vooral veel geschreeuw.

 9. RobbieR schreef:

  Nummer vind ik best goed, maar die tekst.

 10. Bandido schreef:

  De tekst is wat deze bijdrage om zeep helpt. Volgens mij begrijpt hij zelf niet eens waar het over gaat, en ik dat geval denk ik: zing dan gewoon in het Georgisch. Blijft het tenminste authentiek. Zijn stem moet je van houden, maar “hard zingen” is helaas niet altijd hetzelfde als “mooi zingen”.