Dou12e Points 2020 [27]: Denemarken

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Sake schreef:

  Toegegeven, de Denen komen vaak met zeer toegankelijke nummers, oorwurmen zeg maar. Ben vaak wel content met de Deense inzendingen. Zoals ook dit nummer: Altijd leuk een duo, een prima nummer. Moeiteloos finale! En dan in de middenmoot geeindigd.

 2. Nordman schreef:

  Ik vind dit ook een leuk nummer. Ik denk zelfs dat de Denen hiermee de top 10 hadden gehaald in de finale. 12/41

 3. riccardo schreef:

  Meer een leuk liedje dan een sterke plaat. Middenmoot materiaal als je het mij vraagt.

 4. robbert-rotterdam schreef:

  Nogal nietszeggend. Heel representatief voor Deense inzendingen in het algemeen, vind ik.

 5. Remco Berg schreef:

  Nietszeggend, zelfs beetje ergerlijk nummer. Ik vind het dus helemaal niets.

 6. RobbieR schreef:

  Vreselijk liedje, Emil was een stuk leuker in de nationale finale.
  Dit mager nummer had de finale niet gehaald.

 7. Ria NL schreef:

  Ik vind het wel een aardige inzending van Denemarken maar ook wel weer ééntje van het soort dat we al vele malen hebben gehoord.

 8. Robinson schreef:

  Leuk nummer, had zeker de finale gehaald

 9. GerardMartin schreef:

  Ik vind het Deenstalige nummer stukken leuker maar dit nummer is ook niet onaardig en had zomaar kunnen winnen.

 10. Michael Adam schreef:

  Ik vind dat Denemarken de afgelopen tien jaar de plank heel vaak mis heeft geslagen. Heel af en toe is hun inzending wel te pruimen. Dit vind ik wel een van de betere Deense liedjes in de rij. Toch is het ook wel een beetje veilig… Denemarken mag wel eens met wat eigenzinnigers komen en meer risico nemen.

 11. Bandido schreef:

  Wel weer heel erg Denemarken, een lekker veilig, maar toegankelijk radiopopliedje. Ik zou het leuk vinden als de Denen nou eens een keertje wat risico zouden nemen met hun inzendingen. Maar goed, dat gezegd hebbende had dit het waarschijnlijk wel goed gedaan.