Twee live versies van ‘Grow’ verschenen

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Thijn schreef:

  Mooi!!!

 2. Gijs schreef:

  Beide versies prachtig!!! Oh wat was dit op het grote esf podium waanzinnig geworden!!! Go for 2021 Jangu!!!

 3. robbert-rotterdam schreef:

  Altijd leuk als artiesten creatief verder brouwen na het verschijnen van hun lied, met andere versies, andere arrangementen, etc. Een echte muzikant waardig!

 4. dick schreef:

  eeuwig zode, ik denk echt dat dit nummer met de juiste setting heel hoog had kunnen eindigen.

  • dick schreef:

   zode = zonde

  • Wim1970 schreef:

   Nee hoor, bottom 5.

  • Peter schreef:

   @Dick, dat weet ik niet echt zeker, dat had helemaal aan de live uitvoering en hoe het in beeld zou zijn gebracht gelegen. Ben geen fan van de zanger zijn stem en het nummer beklijft niet. Zeker een middenmoter.

 5. RobbieR schreef:

  Hij heeft zo’n mooie stem, ik vind het 1 van de beste liedjes dit jaar.
  Ik denk dat hij zeker top 10 had gescoord na het zien van zijn live optreden.
  Ik vind de 2e versie prachtig.

 6. Rob schreef:

  Ik hoop dat hij de kans krijgt zijn act te kunnen laten zien op 16 mei!

 7. GerardMartin schreef:

  Het Is zeer zeker een van de weinig goede liedjes in dit uiterst zwakke jaar.

 8. Maarten schreef:

  Ik kan nog steeds niet begrijpen dat ze voor dit nummer hebben gekozen. De tekst is misschien dan wel mooi, maar betekend niet dat het een goed nummer is. Eerste wat bij een goed nummer hoort is dat het herkenbaar is . Dit betekend dat je de volgende keer meteen weet oh ja dit is dit nummer en dat je het dus kan herinneren. Dat mis ik bij dit nummer. Ook al kan hij goed zingen dat betekend niet meteen dat het goed is. Denk niet dat dit gewonnen had. Bij de mensen thuis weinig gedaan. Bij de jury misschien ook niet eens zo goed.

 9. Paysbart schreef:

  Het is mijn favoriet van 2020. Prachtig: stem, tekst en apart. Ik ben er van overtuigd dat zijn live uitvoering hoog had gescoord bij de juries. Televote moeilijker in te schatten
  Ik heb vertrouwen dar Jeangu volgend jaar weer met iets goeds komt.

 10. Ria NL schreef:

  Ik vind het een prachtig lied en Jeangu een prima zanger. Ik hoop dat zijn lied voor volgend jaar net zo indrukwekkend zal zijn.