Kroatië houdt vast aan nationale finale voor 2021

10 reacties

 1. Michael Adam schreef:

  Ergens gun ik Damir wel een ticket naar Rotterdam. Alleen zijn lied deed me niets.

 2. Rob schreef:

  Off topic : wat een afschuwelijke Songfestival film op Netflix, zo slecht, zo Eurovisie onwaardig…….

  • Wim1970 schreef:

   En het ergste is dat Graham Norton er ook nog aan meedoet.

  • Juuul schreef:

   Ik heb ‘m gisteren gekeken en ik vond hem eigenlijk wel het kijken waard, de ultiem kitscherige liedjes achterwege gelaten dan.

 3. Wim1970 schreef:

  Ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat we volgend jaar veel kleurlingen zullen zien op het podium.

  • Bas schreef:

   So What? Lekker belangrijk.. als het maar goede liedjes zijn. Voor mij part zijn de artiesten paars of groen.. en wat heeft dit met Kroatië te maken? Een domme, loze opmerking is dit van je Wim!

   Damir lijkt me overigens een sympathieke zanger en hopelijk geeft de Kroatische omroep hem een wildcard.

  • Wim1970 schreef:

   De politieke correctheid slaat ook op het songfestival toe.

 4. RiaNL schreef:

  Ik vind het jammer dat Damir waarschijnlijk niet naar Rotterdam zal komen tenzij hij toch deel uit gaat maken van Dora en dan hopelijk ook zal winnen. Ik vond zijn liedje wel mooi. Ik had het wel leuk gevonden als hij intern gekozen werd. Ik had hem van harte een herkansing gegund.

  Verder heb ik ook naar de beruchte Netflix film – Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga – gekeken. Ik moet zeggen dat ik er met veel plezier naar gekeken heb en er hartelijk om heb gelachen. Er zaten erg leuke stukken in. Ik had het erger verwacht nadat er vele negatieve berichten over te lezen waren. Maar er waren ook veel mensen die er met veel plezier naar gekeken hebben. Natuurlijk is het één grote persiflage , maar ik kon het wel waarderen.

 5. Stefan schreef:

  Heel jammer dat Kroatië Damir niet stuurt…gewoon uit respect.
  Toch zie je dat alle landen die dol zijn op hun eigen voorronden, die voorronden belangrijker vinden dan het belang van de artiest die hun land in 2020 zou vertegenwoordigen. Italie, Zweden, Kroatië en Albanië zijn van die landen die hun voorronde bijna nog belangrijker vinden dathet eurovisie songfestival zelf.