Verplicht backup-optreden voor ESF 2021

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Peter schreef:

  Prima oplossing, ik hoop natuurlijk dat alle landen aanwezig zijn

 2. johan schreef:

  dat gaat niks worden met die opname uit studio van thuis uit.
  En zo gaat het ook gaan dat corona virus is in mei nooit weg kunnen pas ten vroegste in maart beginnen te vaccineren ze gaan niet eerst alleen rotterdam vaccineren en eerst is het bestemt voor de oudere.
  Kan rotterdam nu al niet aan vragen voor het songfestival in 2022 mogen te organiseren.
  Want wat ze nu van plan zijn gaat niet aan slaan en gaan ze geen kijkcijfers halen en als de backings dan nog op band mogen staan dat is het spel helemaal bedorven. De meeste landen gaan niet mogen reizen waar zoveel doden vallen. Noem maar paar landen op Italie , spanje , verenigd koninkrijk israel armenie stuk voor stuk een heel strenge regering.
  En nee ik ben niet negatief.

  • Peter schreef:

   Nou ‘niet negatief’ is nogal kort door de bocht. Het is alleen maar negativiteit en dan ook nog eens in slecht Nederlands.
   Het ESF 2021 gaat gewoon door, op welke manier dan ook. Top.

  • Bjorn schreef:

   Dat backings niet live zijn is geen probleem, dat merkt de kijker niet eens. Ze komen ook niet altijd meer in beeld en bij Melodifestivalen in Zweden zijn de backings al jaren niet live. De techniek is zo goed dat je zelfs het publiek kan laten zien en horen die er niet zijn. Dus voor de televisiekijkers zal het niet veel uitmaken. Voor degene die er bij zouden willen zijn, is het wel zuur als je er niet bij mag zijn. Het festival gaat sowieso volgend jaar door.

 3. johan schreef:

  ja als jij het zegt ik duim mee.

 4. dick schreef:

  Nu de vaccinaties er ineens heel snel aan lijken te komen zou ik zeggen: iedereen die gevaccineerd is en dat kan aantonen, mag als publiek aanwezig zijn bij de diverse shows. Sterker nog: ik zou dit door willen trekken naar de openbare ruimtes in het algemeen Voorwaarde blijft wat mij betreft natuurlijk de goedkeuring door de EMA en het beschikbaar zijn van het vaccin voor iedereen die daar gebruik van wil maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *