Roberto Bellarosa presenteert nieuwe versie Love Kills

Dit vind je misschien ook leuk...

62 reacties

 1. Roald schreef:

  Klinkt op zich wel beter, maar dat is met een studioversie altijd wel het geval:) Weet alleen niet of die beat echt bij het nummer past. Het nummer kabbelt ook een beetje voort.
  Veel zal afhangen van de live presentatie.

 2. Jaap schreef:

  Dit gaat zo door naar de finale, Anouk eat your heart out.

 3. Dave schreef:

  vééééél beter !!

 4. Br@m schreef:

  Deze nieuwe versie klinkt veel beter maar hoe doet hij het live…..; vond dat bij de eerste versie nl. erbarmelijk slecht.

 5. Maarten schreef:

  Waar blijft nu het nummer van frankrijk.

 6. Robert schreef:

  Dit nummer zou best nog weleens redelijk kunnen scoren in de halve finale… Ik vind dit liedje veel toegankelijker dan dat van Anouk, hoewel Birds natuurlijk kwalitatief veel beter is. Ik denk dat liedjes die goed in het gehoor liggen dit jaar nog wel kunnen scoren. Bijvoorbeeld Oostenrijk en Slovenië

 7. Maarten schreef:

  Het is al lang 10 uur geweest en nog niets van Frankrijk gehoord.

 8. Robbert-Rotterdam schreef:

  Ja, met de geproduceerde versie klinkt het natuurlijk veel beter. En ja, natuurlijk veel toegankelijker dan het nummer van Anouk. Alleen met dit Belgische lied heb je na de eerste luisterbeurt alles wel gehoord. Dit is het en niet meer. Het nummer van Anouk kan enorm gaan groeien. Zit zoveel meer in, is zoveel rijker, is zoveel meer vakkundigheid ingestopt. Of dat uitbetaald wordt, we moeten het nog zien…

 9. Matje schreef:

  Hoop dat het dan het minst leuke minuutje van het nummer is anders vind ik aan Frankrijk niets aan.

 10. Robbert-Rotterdam schreef:

  Ja, valt weinig over te zeggen met dit fragmentje. We kennen de opbouw van dit nummer niet en hebben eigenlijk maar weinig gehoord.

 11. Gerardmartin schreef:

  Ik vond dit Belgische nummer al 10x niks en dat is niet veranderd. Weg ermee. Ik hoor dat ze het Franse nummer ook lekker aan ‘t verkloten zijn. Ik vond het wel een leuk nummer maar die minuut die ik hierboven hoor kan me niet bekoren!

 12. @lbert schreef:

  Tja Anouk moet groeien, maar het overgrote deel van de stemmers hoord het nummer en stemt dan, volgens mij is het ook bij 1e beluistering een top nummer onze Birds

 13. RiaNL schreef:

  Ik ben ook nog niet erg enthousiast over Frankrijk, maar ik wacht liever het hele nummer af, misschien denk ik er dan anders over.

 14. Michael schreef:

  de tijd dat de televoters het nummer op de avond voor het eerst hoort, behoort allang niet meer tot de meerderheid.
  Daarbij er zijn bepaalde mensen die juist alleen stemmen voor originaliteit

 15. RiaNL schreef:

  Ik vind de nieuwe versie van Belgie erg goed, hopelijk kan hij het live ook waarmaken in Malmö.

 16. Jimmy schreef:

  Deze opgepoetse versie kan (nog steeds) niet verhullen dat dit een zeer matig popnummer is dat je totaal niet bijblijft laat staan je toezet om te stemmen.

 17. Leendert Jan schreef:

  Ik vind dit Belgische liedje eigenlijk niet zo verkeerd, zeker in de studioversie klinkt het best oké. Je ziet dat veel mensen het helemaal onderaan in hun lijstje hebben, maar dat vind ik niet terecht want er zijn zeker slechtere. Maar ja: hoe gaat hij het live doen? En daar voorspelde zijn optreden bij de presentatie niet veel goeds helaas. Zijn Engels helpt ook niet echt: ‘lavv kiels”… zing dan maar in het Frans.

 18. Ed schreef:

  Het nummer is een stukje beter, maar nog steeds erg simpel en infantiel qua tekst (maar ja what’s new in Eurovision).

  De jongen vind ik sympathiek maar o jee wat een inspector Clouseau Engels.
  Met een leuke volwassen show zie ik dit net in of net buiten de finale vallen.

  • Robbert-Rotterdam schreef:

   Ik vind zijn Engels nog het enige dat een bepaalde charme heeft in dit lied:)

 19. Jimmy schreef:

  Komt er nog bovenop dat zijn Waals-Engels op niks trekt, totaal geen charisma heeft, totaal geen podiumpresence, noch een goede stem. Daarbovenop kan ik zijn kop totaal niet uitstaan. Dit wordt een Iris part 2.

 20. GerardMartin schreef:

  Live blijft deze jongen volgens mij nergens maar dat geldt voor zeer velen. Iedereen kan zingen in een studio maar live da’s heel andere koek!

 21. Ruud schreef:

  Ik begrijp niet dat sommigen het nummer van Anouk vergelijken met dat van Belgie, Je ziet aan de buitenlandse reacties dat Birds zeer positief wordt ontvangen, ook door de bookmakers, dus nu genoeg “gezeikt” en laten we een voorbeeld nemen aan andere landen die en masse achter hun inzending staan.

 22. Jimmy schreef:

  Ruud denkt gij nu echt dat het gras groener is aan de overkant? Ik lees genoeg negatieve berichten van mensen over hun eigen inzending in het buitenland, dat is zeker niet iets wat eigen is aan Belgen of Nederlanders. Iedereen doet het, terecht of niet.

 23. RiaNL schreef:

  Nu we toch bezig zij met aal nieuwe versies, dit is de nieuwe versie van Rusland, ik vind het mooi en erg gevaarlijk !!

  http://oikotimes.com/2013/03/12/press-conference-for-dina-garipova/

  • Jimmy schreef:

   Oe ja Ria dit is zeer gevaarlijk, het is EN Rusland EN een dijk van een stem, EN een toegankelijk nummer. Dit gaat zeer hoog eindigen, en afhankelijk van hoe het lied overkomt, de live performance, staging etc, kan dit echt een mogelijke winnaar zijn.

  • Robbert-Rotterdam schreef:

   Gevaarlijk, zeker. Dit is een sound die voor iedereen bekend is, en waar geen ‘gewenningsfactor’ voor geldt.
   Persoonlijk vind ik er daardoor kraak noch smaak aan zitten. Het klinkt voor mij als het zoveelste C&A confectieartikel, m.a.w. herkenbaar(goed voor televoting!), maar met een absoluut gebrek aan originaliteit en creativiteit.

  • Br@m schreef:

   Schitterende bijdrage; staat bij mij in de top 5 van dit jaar samen met Kroatië, IJsland, Nederland, Oekraïne en dus Rusland. Deze 5 steken er tot nog toe duidelijk bovenuit.

  • Leendert Jan schreef:

   Sodeju zeg, dat is lekker gepimpt! Ik vond Rusland tot nu toe maar een saaie bedoening, maar er viel dus wel wat meer van te maken! Erg instant, erg toegankelijk, staat als een huis. Blijft een beetje te standaard naar mijn smaak en of het een winnaar is vraag ik me af, maar ik zie nu wel zeker een top 10 klassering hiervoor!

   • RobbieR schreef:

    Rusland is best goed maar het is ook een typisch ESF lied (opbouw naar climax, power ballad),
    Ik heb Rusland en Nederland achter elkaar geluisterd maar Nederland lijkt mij meer gevaarlijk :-)

 24. Jack schreef:

  Dat liedje van Rusland vond ik eerst maar niks. Nu denk ik serieus dat het hoog in de top 10 kan gaan eindigen in de finale. Het is een clichéliedje met cheesy tekst maar het is krachtig met een goede opbouw, Rusland wordt altijd goed gesteund in de televote en de jury zal dit nummer echt niet onderaan zetten. Dus met de vernieuwde regels bij de EBU over het stemmen in de halve finales en de finale denk ik dat Rusland hoge ogen kan gooien.

 25. Jimmy schreef:

  idd Rusland is zeer gevaarlijk, instant song goed gezongen

 26. Kevin schreef:

  Zo héél anders is deze versie toch niet? Het enige grote verschil is volgens mij dat hij op de studio versie (uiteraard) niet zo vreselijk vals zingt.

  Ik vind het een leuk nummer. Een van de leukste uptempo nummers uit deze halve finale, maar ik denk dat België alleen enige kans maakt als hij veel beter gaat zingen

 27. Esf2013Malmö schreef:

  Als die enkel dit nummer kiest zodat die zou kunnen “doorbreken” aangezien meer mensen Engels begrijpen dan Frans heeft die het zeer mis. Zijn Franse lied is veel mooier dan dit. Ach… heb wel het vertrouwen in een nederlaag voor België dit jaar. ;)

 28. Robbert-Rotterdam schreef:


  Michael:

  de tijd dat de televoters het nummer op de avond voor het eerst hoort, behoort allang niet meer tot de meerderheid.

  En dát vraag ik me dus af! Denk jij dat de gemiddelde ESF televisiekijker al vantevoren de liedjes online heeft beluisterd en via video’s heeft gezien? Ik twijfel hieraan, hoor…

 29. Femke schreef:

  Zo, wat een goede metamorfose heeft dit nummer gehad zeg. Lekker nummer!

 30. Nordman schreef:

  Belgie is een behoorlijke vooruitgang. Het is geen uniek poplied, maar wel een erg fijne. Ik ga het steeds leuker vinden! Zoals ik gister ook al had geschreven, vraag ik me wel af hoe dit live klinkt. Ik vind hem nog niet heel overtuigend van wat ik heb gehoord.

 31. Robbert-Rotterdam schreef:

  En live van uw reporter: Het Franse lied in zijn geheel:

  http://www.youtube.com/watch?v=bfwa2A_aV5U

 32. Esmee schreef:

  @RobbertRotterdam quote Gevaarlijk, zeker. Dit is een sound die voor iedereen bekend is, en waar geen ‘gewenningsfactor’ voor geldt.
  Persoonlijk vind ik er daardoor kraak noch smaak aan zitten. Het klinkt voor mij als het zoveelste C&A confectieartikel, m.a.w. herkenbaar(goed voor televoting!), maar met een absoluut gebrek aan originaliteit en creativiteit. unquote

  Maar aan de andere kant is het waarschijnlijk ook wel zo, dat er ieder jaar ‘nieuwe’ kijkers/luisteraars bijkomen, voor wie dat allemaal relatief nieuw is. Die kunnen er dus wel voor vallen.
  Voor mensen die al jaren het esf bekijken, is dat anders blijkbaar.

  • Robbert-Rotterdam schreef:

   Ah bedoel je het zo, Esmee?
   Wat ik bedoel is niet bekende sound voor het festival, maar breder.
   Ik spreek dus voor mezelf persoonlijk. Ik heb dit al 1000 gehoord en vind het daarom niets.
   Maar denk ook dat voor anderen het herkenbare in dit nummer tot een hoge score gaat leiden.

 33. Esmee schreef:

  Ik vind de nieuwe versie van het Belgische nummer niet vervelend, maar ik betwijfel of die jongen het live goed kan brengen.

 34. Bert schreef:

  Zo, ze hebben dit matige popnummer enorm opgefluft. Knap, hoor. Maar goed, live bakt ie er niets van en..hoe je ook je best doet; van een drol maak je nog steeds geen gebakje!

 35. RobbieR schreef:

  Goede opgepimpte versie, erg leuk.
  Ach dat schattige schoolengels neem ik op de koop toe. Idd is het live afwachten, maar een leuk nummer hoor van Belgie!

 36. Daniel schreef:

  Oh, zingt hij in Engels? :D

  Het is een vooruitgang, maar het klinkt wel wat als een liedje dat door producers is opgeleukt, in plaats van een echt goed lied.

 37. Jimmy schreef:

  t’is trouwens geen bijdrage voor België, maar voor Wallonië

  • Robbert-Rotterdam schreef:

   O ja, Wedden dat er straks geen Wallonia op het scorebord staat? Het is nog steeds een Belgische bijdrage. Dat je je er niet verbonden mee voelt is een tweede..

 38. Ed schreef:

  Het is een gewoon een Belgische bijdrage, en de Walen doen het altijd stukken beter als de Vlamingen, misschien een goed omen …..

 39. mike B schreef:

  verveeld me nog steeds na 1 minuut

 40. Roel S schreef:

  Zelfs met deze opgepimpte versie zal België het niet redden. Persoonlijk vind ik dit een geweldig liedje, ik gun het België de volle 100% om een finaleticket te bemachtigen, maar ik vrees maar het ergste :(

 41. ESC!! schreef:

  het blijft een zeer matig nummer, een wannabe dubstep beat eronder verbloemt dat niet

 42. Esmee schreef:

  Volgens mij is dit wel de bijdrage van België, maar mag Wallonië dit jaar de kandidaat leveren.:)

 43. Bandido - Georgia schreef:

  Het is enorme verbetering, maar ik vind het nog altijd een zeer matig nummer. Verder zingt Roberto behoorlijk vals, en ben ik bang dat dat er live niet beter op zal worden.

 44. Martin schreef:

  Dit klinkt stuk beter dan live. Positieve verandering dit vernieuwde nummer. Alleen het staat of valt met zijn live zingen. Ik heb daar een hard hoofd in. Maar we wachten t af. Nu zeker geen laatste plaats voor België. Succes op 14 mei.

 45. Andreas schreef:

  Jammer genoeg kan ik niet naar die clip kijken. Er verschijnt bij mij een balkje dat de GEMA deze clip niet in Duitsland kan tonen. Eigenlijk sneu. Reacties zijn toch positief.

 46. Bert schreef:

  Die kerel heeft toch The Voice gewonnen, kan toch niet dat hij niet live kan zingen? Zou dit lied nog niet helemaal uitschakelen hoor..

 47. Gerardmartin schreef:

  Je mist helemaal niks hoor Andreas.

 48. Ronald schreef:

  Belgie weer laatste lol