De inzending van San Marino: Chain of lights

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

  1. Stefan schreef:

    Mijn hemel. Je hebt slechte nummers en hele slechte nummers. Dit is de buitencategorie…..

  2. Joss schreef:

    Lees net op i-tunes dat de digital release komt via Jupiter records !
    Ome Ralph zit er weer achter !

  3. Henk Jan schreef:

    Hier zit geen melodie in. Slecht. Helaas.

  4. Robbert-Rotterdam schreef:

    Dit is dan mijn no.38 in mijn rangschikking. Laat net sentimentele liedjes uit Rusland en Hongarije achter zich….
    Wat een orkestratie uit het jaar 0 ook….
    Pffff

  5. Daniel schreef:

    Dit is echt heel erg slecht. Ik had op één of andere manier meer verwacht van San Marino dit jaar, maar helaas.

  6. Nordman schreef:

    Dit is wel heel erg songfestival jaren 90. Ik snap niet dat ze in San Marino zo achterlopen of nouja, akkoord gaat met zo’n lied? Ik moet toegeven dat ik het nummer zelf niet heel zo slecht vind, echt goed wil ik het ook niet noemen. Het heeft iets aandoenlijks over zich. Had het liever in het Italiaans gehoord overigens. Finaleplek lijkt me niet, tenzij ze vocaal heel goed zijn en een hele schattige act hebben ofzo…maar zelfs dan heb ik mn twijfels erbij. Jammer voor ze.

  7. RobbieR schreef:

    Herkenbaar, cliché, tja aardig, niet slecht, toch matig..

    Ik zeg toch maar nee..

  8. Bandido - Georgia schreef:

    Wat een wonderlijk liedje: het lijkt wel de begintune van een quiz of iets dergelijks. Het is vlees noch vis, en het is me volstrekt onduidelijk welke kant dit opwil. Dit gaat met Portugal strijden om de laatste plaats in semi 2 ben ik bang. En nog afgezien van het liedje, zijn beide artiesten ook niet bepaald gezegend met goede stemmen en ben ik bang dat het ook nog weleens behoorlijk onzuiver kan zijn. Ik was in eerste instantie blij dat we niet een vierde jaar naar Valentina hoefden te kijken, maar dit is zelfs voor een dwergstaat toch wel een paar stappen terug. Jammer.

  9. vinvin schreef:

    Ook ik was aardig valentina moe, maar met dit gedrocht hunker ik toch echt naar de crisalide-kitsch van 2 jaar geleden

  10. Ria NL schreef:

    Ik vind de tekst niet geweldig maar de muziek vind ik toch best aardig. Ik denk niet dat dit dit een hoogvlieger is.

  11. Hebbuzz schreef:

    Wat een gekunsteld arrangement en overdaad aan akkoordwisselingen. En dan zo’n goedkope synthesizer, kan niet missen, dat die seniele Siegel er weer achter zit. Had ik bij Albanië al mn bedenkingen dat ze het live waar zou kunnen maken, hier weten we op voorhand al dat het één grote baggerzooi gaat worden. Beide kinderen zingen niet bepaald zuiver en als ongeoefende zangertjes dit live moeten neerzetten. Dat mag je niet van ze verwachten.

    Het nummer had nog iets kunnen worden wanneer het uitgevoerd zou zijn door twee hele goede performers met klassiek geschoolde stemmen, iets minder gedoe in key-changes, een fatsoenlijke geluidsband en niet niet dat gewilde moderne.Het lijkt alsof er door de componist nergens keuzes gemaakt durft te worden, maar dat alle ideetjes in een blender gegooid zijn, maar wat er uitgekomen is is allesbehalve smooth.

  12. Gerardmartin schreef:

    Het wordt (weer) een héél zwaar jaar en dit gepruts uit San Marino maakt het er niet beter op!

  13. Leendert Jan schreef:

    Een stel pubers die iets van Ralf Siegel moeten zingen, dat was al vragen om problemen. Dit overtreft die verwachtingen, wat een draak van een nummer. Mag van mij laatste worden.

  14. Leendert Jan schreef:

    Ik lees overigens in de tekst hierboven alweer een nieuwe kandidaat voor San Marino zich aandienen? Raffaella Perniola? Ik vind eigenlijk dat dwergstaten sowieso niet echt op het festival thuishoren en het gepruts dat San Marino over het algemeen levert sterkt mij in die mening.

  15. Insight schreef:

    Ik heb medelijden met deze 2 kinders, hoe ze straks zullen afgaan.

  16. ~ René ~ schreef:

    Ik word erg lacherig van dit lied, wat een gedrocht. Mist elke vorm van intentie (serieuze genegenheid van de artiesten jegens hetgeen ze te berde (moeten) brengen).

  17. Jan de Taalregelman schreef:

    Ralph Siegel heeft gewoon een of andere overeenkomst met San Marino dat hij de liedjes levert. Ik verwacht dat zonder Siegel we geen deelnemers uit San Marino (meer) hebben.omdat ze dan een andere leverancier moeten zoeken. Zo financieert een klein land hun bijdrage,

  18. aimee schreef:

    echt een gemiste kans denk ik! Twee leuke frisse mensen en dan dit nummer?! ;o jammer had er meer van verwacht…

  19. Dick schreef:

    Wat een pijnlijk slechte bijdrage.

  20. Roel schreef:

    Dit is een soort demo. Wellicht in een betere uitvoering nog te pruimen. Stemmen klinken heel onzeker.

    • Leendert Jan schreef:

      De clip staat al op eurovision.tv en ik kan niet zeggen dat die beter klinkt.

  21. Gert schreef:

    Wat vangt die Ome Ralf eigenlijk voor dit soort inzendingen?

  22. Ruben schreef:

    Dit is mijn guilty pleasure van het jaar en dat durf ik gerust zonder schroom toe te geven. ;-) Ik besef maar al te goed dat deze muziek absoluut niet van het allerhoogste niveau is maar dat kan me niet echt schelen en toch kan ik dit zeker (als één van de weinigen) waarderen. Maar dit soort muziek mag en moet er ook zijn natuurlijk hé. Bovendien in tijden van aanslagen, oorlog, etc. heb ik zelfs wel behoefte aan dit soort liedjes over vrede en samenhorigheid. Maar tja, dat is dan waarschijnlijk iets heel persoonlijk. Dit lied ademt Songfestival en is dus op en top Eurovisie. En daar is in mijn ogen niets mis mee. Vrees alleen dat dit niet zal scoren al hoop ik stiekem van wel. :-p