Ann Sophie: “Ik zing Black Smoke precies zoals ik het voel”

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Hebbuzz schreef:

  Redelijk goed lied, nog aardig goed gezongen, maar die enorme rotstem en onsympathieke podiumuitstraling breekt alles weer af, waardoor ik niet begrijp dat er mensen wél op gestemd hebben. Ik voorzie een kleurloze notering a la Gracia (2005)

 2. riccardo schreef:

  Niet zo slecht hoor, misschien wat stijfjes en aan de degelijke kant, maar lang niet zo goed als het nummer van Andreas, volgens mij een potentiële winnaar, zou zijn geweest. Toch lijkt me dit afhankelijk van hoe ze het gaat brengen zeker niet onderaan te gaan eindigen. Het moet wat stoerder en echter van sfeer worden om de onderliggende soul beter tot uiting te laten komen.

 3. Roel schreef:

  Druk typje, dat doet het nummer geen goed.

 4. Leendert Jan schreef:

  Fijn voor haar, maar ik voel het niet. Ik verwacht de Duitsland weer voor de laatste plaatsen gaat meedoen.

  • Wim1970 schreef:

   Dat vrees ik ook. En het feit dat Duitsland altijd in de finale staat, wekt ook geen sympathie op. Een finaleplaats moet je verdienen, niet krijgen. Dat is de reden waarom ik nooit op een land van de Big 5 zal stemmen, hoe goed hun lied ook is.

 5. Robbert-Rotterdam schreef:

  Dit vind ik nu een lekker nummer. Feel the rhythm!

 6. Gerard schreef:

  Topnummer, mag van mij ook zo winnen !

 7. Ria NL schreef:

  Ik vind dit een geweldig lied en Ann Sophie een goede en sympathieke zangeres. Dit lied galmt bij mij \eer regelmatig door de kamer !!

 8. Ria NL schreef:

  Ik vind dit een geweldig lied en Ann Sophie een goede en sympathieke zangeres. Dit lied galmt bij mij zeer regelmatig door de kamer !!

 9. RobbieR schreef:

  Zeer goed liedje, Ann zong het ook goed in Amsterdam.

 10. vinvin schreef:

  Nog een schreeuwlelijk “kijk mij nou” typje uit het oosten

 11. Esmee schreef:

  In de aanvang vind ik haar stem wel een beetje eng. Het nummer vind ik best aardig.
  Er is een tijd geweest dat dit de winner zou zijn geweest. Ik verwacht een top 12 notering.

 12. Bandido - Georgia schreef:

  Het liedje is op zich wel aardig, maar de stem van Ann Sophie draait het onmiddelijk de nek om. En dan heeft ze ook nog eens de uitstraling van een ijstaart, en dat past totaal niet bij het nummer. Voor mij daarom een van de mindere nummers van dit jaar.

 13. Placide schreef:

  Leuk nummer hoor, maar of het wat gaat doen op het ESF is de vraag.