Vanavond de 2e avond Sanremo

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Hebbuzz schreef:

  Nu maar hopen dat Patty Pravo geen vergane glorie is met grote camp-fanbase zoals Eini in Finland, maar echt goed is. Persoonlijk ben ik het meest geinteresseerd in Annalisa en Elio e la Storia Tese. En uiteraard Eros Ramazotti.

  Italiaanse humor vind ik kinderlijk, schreeuwerig, hinderlijk en dom. Net als het vele geblaat van ouwe knarren en zogenaamde mooie presentatrices. Dus daar worstel ik me maar doorheen.

 2. Esmee schreef:

  OMG Ora mai piu is echt een interessante bijdrage!

 3. Gerardmartin schreef:

  Ik ben jaren geleden al afgehaakt, kon al dat geouwehoer en gegiechel van opa’s en blonde lellebellen niet meer aanhoren.

 4. Hebbuzz schreef:

  Annalisa vond ik het interessantse liedje hebben. Elio e la storia tese met hun allegaartje-oude-tijden-herleven-medley kon wel eens hoog eindigen, maar komt op mij over als een intervalact, niet als serieus lied. Alessio Bernabei is waarschijnlijk voor het Songfestival het meest geschikt van de kandidaten van vanavond, maar hij zat natuurlijk weer in de gevarenzone. Ook lijken Italianen niet te houden van dames met ballades.

 5. Ria NL schreef:

  Ik vond ook Annalisa het beste liedje hebben. Over het algemeen ben ik niet erg enthousiast over de liedjes. Dus wat mij betreft mag Annalisa of het duo uit de eerste uitzending winnen. Verder haak ik ook af wat betreft de volgende avonden. Ik hoor wel wie er heeft gewonnen en eventueel naar Stockholm gaat.

 6. Gerardmartin schreef:

  Helemaal mee eens Ria!