Stockholm live: Wint Rusland het 61e songfestival?

Dit vind je misschien ook leuk...

100 reacties

 1. Esmee schreef:

  Ben Lankamp:
  Je mag de tekst naderhand aanpassen met toestemming van de EBU en de producent (SVT dit jaar). Maar dan hoort er wel een financiële boete bij, die is 10% van de deelnamebijdrage. Wellicht dat de Nederlandse delegatie dat er wel voor over heeft.

  Dit heb ik inderdaad ook ergens gelezen. Een eventuele boete zullen ze er best voor overhebben.

 2. Wim1970 schreef:

  Armenië gaat winnen.

  • Lola - I join the Dami Army schreef:

   Ja alleen TOKKIES van de meer-partij geloven in TITS and ASS with no song Armeense bimbo!!

 3. berry schreef:

  Wellicht toch geen droom dan, want ik werd wakker met de gedachte dat er iets mis was gegaan tijdens het optreden van NL (wat weet ik niet ?) en dat hij als laatste zijn lied nogmaals mocht zingen ?

  Ronald:
  Velen zijn heel erg teleurgesteld door de startpositie van morgenavond. Alles gebeurt met een reden! Ik ben er echt van overtuigd dat Nederland gaat winnen morgen, dat gevoel is er gewoon. Douwe is ontzettend gefocust en heeft alleen doel op die nummer 1 positie. Zijn act valt gewoon op, hij zingt zo zuiver en klinkt misschien gek dit, maar de recap gaat nederland in zn voordeel werken!!

  Top 3 (met een heel klein verschil in punten):
  Nederland
  Rusland
  Armenië

 4. Lola - I join the Dami Army schreef:

  Dreammm on Polder bitches!!

  My Dami will slay it!!! :P
  https://www.youtube.com/watch?v=Q2mOVwoV6eA

 5. Lilly schreef:

  Douwe Bob probably did quite well for the Netherlands in semi-final 1, but not quite well enough to claim a later slot from SVT. It’s worth acknowledging that his song is credible and authentic, so will still be picked up by juries. During last night’s jury rehearsal Douwe mouthed “I love you” to the camera – this is likely to be reused tonight. Top-10 at over even money is widely available, however Betfred are highest at 2.2. Don’t forget the 12s for Top Western at Paddy Power.
  Bron esctips.