Kleine wijzigingen in Sanremo-festival

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. RobbieR schreef:

  Hopelijk weer een goed liedje.
  Ook al was haar live uitvoering in Stockholm niet perfect, toch was het liedje mooi.
  Ill volo was perfect.

 2. dick schreef:

  Eigenlijk wel raar dat dit land slechts 2 keer gewonnen heeft tot nu toe…. alhoewel Ill volo zeker niet mijn ding was en het goed scoorde gaat het de laatste jaren terecht ook niet fantastisch met dit land op het ESC. De grote 5 zijn duidelijk zoekende…

  • Joris schreef:

   Goh… vier op zes keer de top 10, waarvan twee keer zelfs top 3. Zo slecht gaat het nu ook weer niet met Italië.

   • dick schreef:

    Het is maar wat je als goed of slecht kwalificeert. Ik vind dat een dergelijk groot land met een grote muziekindustrie het veel beter zou moeten kunnen doen zeker in ogenschouw nemende dat ze zich altijd rechtstreeks plaatsen voor de finale.

 3. Joris schreef:

  dick:
  Het is maar wat je als goed of slecht kwalificeert. Ik vind dat een dergelijk groot land met een grote muziekindustrie het veel beter zou moeten kunnen doen zeker in ogenschouw nemende dat ze zich altijd rechtstreeks plaatsen voor de finale.

  Dan zit de UK in veel slechtere papieren..

  • Dick schreef:

   Klopt helemaal mee eens, De Big 5 scoren (wellicht soms onterecht) al jaren slecht, wat te denken van Duitsland…

 4. Kenny schreef:

  Ik organiseer een eigen contest. Ik heb 30 liedjes nodig + de naam van de zanger/zangeres of groep. Als ik 30 liedjes heb dan geef ik de Voting link in de berichten van mijn youtube filmpje. Je kan mij een titel geven van liedjes tussen 1970 t/m 2016. Het liedje hoeft niet van het songfestival te komen. Alvast bedankt :)

  https://www.youtube.com/watch?v=qnx-BXCF2vM&list=LLV93JVWPptjqs_5mRyoRELA&index=1

  • Dick schreef:

   Leuk initiatief…. Lara Fabian – Croir

   • Kenny schreef:

    @Dick, bedankt je bent nu de 2e die een liedje heeft gegeven. In de link die ik in de vorige bericht heb gezet kun je zien welke liedjes erbij komen. De voting link zal later verschijnen. ;)

   • Max schreef:

    Hoi Kenny,

    Dan wil ik graag Vania Fernandes – Senora do Mar (2008) opgeven.

 5. Mark schreef:

  Mijn absolute favo is:
  Amazing Stroopwafels – Oude Maasweg

  Mag deze aub meedoen in de lijst, Kenny?

 6. Mark schreef:

  Mijn absolute favo allertijden blijft:

  Amazing Stroopwafels – Oude Maasweg

  Zou die mee mogen/kunnen doen, Kenny?