Bekende namen voor San Remo 2017

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. RobbieR schreef:

  Hopelijk kiezen ze voor een vol uit Italiaans nummer, dat heeft toch succes gehad op een uitzondering na?

  Het nummer van afgelopen jaar was prachtig, maar tijdens de finale in Zweden was er maar weinig van over.
  Dat Engelse zinnetje tussendoor, het optreden was ook al een stuk minder.

 2. Geert schreef:

  Ik Hoop dat het die Chiara van Malta is die meedoet, want ik ben er zo’n fan van.

  haar liedje van 1998 en 2005 waren het mooist, maar de inzending van 2009 was ook goed, maar minder geslaagd dan haar vorige deelnames

  • Hans P. schreef:

   Dan help ik je meteen uit een droom, zij is het niet.
   Chiara Galiazzo is een Italiaanse zangeres van 30 jaar uit Padua. Ze won in 2012 de Italiaanse versie van X-Factor.

   Ik denk niet dat Chiara Siracusa in Italië tot de Campioni gerekend wordt

 3. Geert schreef:

  Bedankt,

  Ik dacht het wel, dat het niet kon, maar bij eurosong kan alles en kunnen ex-deelnemers ook voor andere landen zingen

  • Hans P. schreef:

   Dit gaat over Sanremo, dat heeft niet echt veel met het Eurovisie Songfestival te maken (behalve dat de winnaar de kans krijgt om naar Kyiv te gaan en als die niet wil, dat de RAI dan waarschijnlijk uit de andere artiesten en liedjes er één zal kiezen).

 4. Ria NL schreef:

  Ik ben heel benieuwd naar de liedjes en hoop op een mooie terechte winnaar en een prachtige inzending voor Kiev !!

 5. Br@m schreef:

  Ben heel benieuwd naar het nummer van Fiorella Mannoia; heb daar wat CD’s van; een intrigerende zangeres met een heel eigen stemgeluid. Verder ben ik ook een liefhebber van het oeuvre van Marco Masini die ooit als eens werd omschreven als de Italiaanse André Hazes. Ik kan me nog goed herinneren dat ik hem voor het eerst in 1990 op het San Remo Festival “Perche lo fai” zag zingen en dat deed hij byzonder gepassioneerd; zat af en toe flink uit te halen en dat zat tegen krijsen aan maar toch klonk het prima.

 6. Hebbuzz schreef:

  FIORELLA MANNOIA!!!
  Heerlijk! Mijn favoriete Italiaanse zangeres.
  Prachtige melancholische altstem en Italiaanse melodieën. Check ‘Il tempo non torno piu’ ‘Sorvolando Eilat’ of ‘La stazione del’amore’

  Paola Turci, ook fantastisch, net als Guisy Ferreri.

 7. Jan de Taalregelman schreef:

  Tja, hoe zou het in het Engels klinken ?

 8. riccardo schreef:

  De 16e plek van de laatste keer viel me nog mee. Van de Volo’s kon je een goede uitslag verwachten alhoewel ook mijn smaak niet en volgens mij meer lucht dan souplesse. Benieuwd of ze deze keer weer eens iets van de echte kwaliteit afleveren die ze ook in huis hebben.

 9. Gerardmartin schreef:

  Ben jaren geleden al afgehaakt bij dit festival. Oeverloos geklets van uren met ouwe kerels en blonde dellen aan hun zijde konden mij niet meer bekoren.