Zwitsers finaleveld bekend

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

  1. riccardo schreef:

    De optredens van de audities heb ik niet bekeken, dat zegt me nog niet zoveel.
    Ze zijn er niet uniek in, maar Zwitserland kiest naar mijn idee iedere keer het verkeerde nummer uit om af te vaardigen. Ze hadden er al een paar keer betere bij.

    • robbert-rotterdam schreef:

      Ik denk dat Zwitserland bij uitstek een land is dat gebaat zou zijn bij een internationale jury in het preselectieproces. Door die hoge bergen lijken ze letterlijk en figuurlijk afgeschermd van de internationale muziekwereld. Dat zou niet erg zijn als ze maar iets goeds brengen, maar dat schort er juist aan.

  2. Ria NL schreef:

    Deze 6 liedjes maken totaal geen indruk op mij. De ene is nog vlakker dan de ander, als ik een keus zou moeten maken dan zou ik denk ik voor Timebelle met Apollo gaan. Ik vind het erg jammer dat het Italiaans/ Engelse duet van
    Lidia Isac & Daniele Guastella – The Life Beyond neit in de finale zit. Ik vind dat mooier dan alle 6 finalisten bij elkaar

    Hier is de link voor de video:
    Lidia Isac & Daniele Guastella – The Life Beyond

    https://youtu.be/TnyfDk1YW4s

    • Hebbuzz schreef:

      Die Lidia Isac heeft al ruimschoots bewezen niet te kunnen zingen met haar gekraai vorig jaar, dus logisch dat die een live-auditie niet overleefd heeft.

  3. RobbieR schreef:

    Wat een matige liedjes

  4. robbert-rotterdam schreef:

    Het enige nummer dat me aanspreekt is Freschta met ‘Gold’. Wat een prachtig nummer: integer met een mooie melodie en emotie. Vrouw heeft ook prachtige stem. De camerabeelden zijn natuurlijk ook niet optimaal, omdat het niet de beelden zijn die door de regie de huiskamers ingestuurd zouden worden. Deze zijn gewoon vanuit de zaal gemaakt zonder selectie in het regiekamertje.
    Waar ik wel bang voor ben is dat je voor dit nummer een Anouk-persoonlijkheid moet hebben om het werkelijk de uitstraling en emotie te geven die het nodig heeft.
    De rest van de nummers vind ik crap. Dat laatste nummer lijkt nog wat omdat ze al het verste zijn met de voorbereidingen. Maar ook dat vind ik kansloos in een internationaal veld. Ik zeg Freschta met Gold en met heel veel voorbereidingen om het indrukwekkend en met diepgang de huiskamers in te krijgen. Maar dan nog, denk ik dat de Zwitsers, ons bergvolk, voor het laatste nummer zullen gaan en zich laten ringeloren.

    • RobbieR schreef:

      Op de 1 of andere manier intrigeert mij dit nummer het ook meest, maar er moet nog heel wat opgepimpt worden.

      • robbert-rotterdam schreef:

        Dat oppimpen moet zeker, ja. En er moet echt iets goeds gedaan worden met licht en camera, anders wordt het alsnog als onopvallende ballad weggezet.
        Alle anderen acht ik bij voorbaat al kansloos. Die komen elk in hun eigen genre in Kyiv soortgelijke liedjes tegen waar ze door overtroefd worden. Denk echter niet dat de Zwitserse kijker zo diep gaat denken, dus het laatste nummer, Apollo, zal het wel worden, en niet de finale halen.

  5. Deniz schreef:

    Ik vind Apollo wel vet.

  6. Nordman schreef:

    Voor mij ook op dit moment Apollo.

  7. Esmee schreef:

    Ik vraag me af of Zwitserland volgend jaar überhaupt de finale zal halen. Maar goed, als er dan toch gekozen moet worden dan maar tussen ‘Gold’ en ‘Apollo’.

  8. Gerardmartin schreef:

    In één woord verschrikkelijk, die mensen zingen of ze niet kakken kunnen brrrrr!