Derde voorronde Litouwen vanavond [upd]

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. gj schreef:

  Wie had gedacht dat er zoveel goeds zou komen uit één voorronde?

 2. Ria NL schreef:

  Inderdaad, er zaten veel goede nummers bij. Alleen vind ik het jammer dat het trio Streles het niet heeft gered. Ik vond hen erg goed. Verder vind ik Greta Zazza met Like I love you erg goed. Van mij mag zij wel naar Kiev.

 3. Michael Adam schreef:

  Leuk dat Litouwen het licht heeft gezien en niet meer onder de Eurovisie zorgenkindjes behoort. Al mag ik dat uiteraard pas zeggen zodra de uiteindelijke keuze gemaakt is…. maar de voorronde is vermaak!

 4. Nordman schreef:

  Verschrikkelijk die Lolita…..mag toch hopen dat ze dat niet gaan sturen. Ik ben weg van het lied van Greta Zazza. Optreden vond ik wel wat matig.

 5. RobbieR schreef:

  Greta heeft een goed liedje, zeer muzikaal en prettige stem.

  Aan haar optreden kan/kan ze nog wat veranderen.

  Lolita heeft een zeer muzikale nummer, klinkt goed.
  Maar ‘haar’ stem is vreselijk.