Dag 3 Sanremo met covers en een herkansingsronde [upd]

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Hebbuzz schreef:

  Fiorella: weer kippenvel, mooi ook die ontspannenheid tijdens het zingen en met de ogen praten. Ik hoor bijna live al een nederlandse vertaling terwijl ik amper weet waar t lied over gaat.

  Berbabei: hoe moeilijk kun je kijken? Alsof het liedje dat je zingt kracht en inspanning moet kosten. Te simpel. Kon mn lach niet inhouden.

  • Br@m schreef:

   Als je Fiorella Mannoia heel goed vindt, morgen verschijnt in Italië een vernieuwde versie van haar eind vorig jaar verschenen CDalbum “Combattente”; haar Sanremo nummer is toegevoegd alsmede een DVD met een aantal live nummers. Tevens verschijnt morgen de verzamelCD “Sanremo 2017”. Meer info op de site http://www.amazon.it .

 2. Hebbuzz schreef:

  Michele Bravi covert een lied van Fiorella Mannoia; “La Stazione de l’amore”. Hij laat daarmee zien wat het verschil is tussen een muzikale nietsnut met capsones en een bescheiden alleskunstenares.

 3. Br@m schreef:

  Zo laat als vanavond werd het nog niet eerder deze week. Het is nu ong. 1.15 uur en men is eindelijk klaar. De beide duo’s liggen er uit; de rest gaan allemaal naar de finale van as. zaterdag.