Gaat Roemenië jodelend naar Kiev?

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Ria NL schreef:

  Ik hoop zeker op Yodel it !! Het “Yodel kreng is hier zwaar favoriet !!!!!

  • Nordman schreef:

   Leuk verwoord Ria NL. Ik sluit me graag bij je aan. Zou echt verbaasd zijn als iemand anders wint.

 2. GerardMartin schreef:

  Ik hoop ook op dat yodelkreng! Voor de broodnodige variatie.

 3. RobbieR schreef:

  Hahaha Ria heeft het overgenomen.. :-)

  Ik vind het een vreselijk ding dat Jodel kreng. Liedje slaat nergens op..

 4. Br@m schreef:

  Ook ik ga voor 100% voor Yodel it !!!

 5. robbert-rotterdam schreef:

  Hoe komt het toch dat die Spaanse chico in elke finale weet door te dringen? Nu is hij weer te gast in Roemenië om zijn liedje te zingen.

  • Hebbuzz schreef:

   Simpel: PR plan

   • robbert-rotterdam schreef:

    ja, natuurlijk, maar ze accepteren zijn komst ook maar overal. Dan zal hij zich wel gratis aanbieden. Niemand zit toch op die chico te wachten

  • GerardMartin schreef:

   Omdat ze dolgraag willen laten zien in die landen hoe het vooral niet moet! Een zeer zeikerig liedje door een matiger dan matige “zanger”!

 6. Betty*Beyond schreef:

  Ben vast een van de weinige (*high5 RobbieR :p) Maar ik hoop alles behalve dat gedrocht van een yodel lied. Een nep-rapper die probeerd te zingen en een zangeresje die al t werk moet doen met een geknutseld melodietje.

 7. Hebbuzz schreef:

  Muzikaal gezien zou MIHAI misschien de beste keus zijn, maar omdat de 2017 editie wel iets vrolijker mag zou ik geheel tegen mij principes in op Yodel it stemmen als ik Roemeen was. Alleen al om het Moldavische gedrocht wat punten af te pakken.

 8. Robert schreef:

  Petale!!! ???

  Ik hoor nou niet de aantrekkingskracht van Yodel it.. jaren 90 manier van rappen waar Ray Slijngaard n gescheurde aorta van krijgt en toegegeven de combo met t jodelen is goed gevonden maar voor mij persoonlijk niet meer dan dat..

  Wat Mihai ‘cry baby’ befreft.. hij wilt te graag.. goeie stem maar eerlijk is eerlijk als je met n lied komt dat minder modern is dan t lied waar je 11 jaar geleden je land mee vertegenwoordigde dan moet beter nadenken.. Tornero is nog steeds top, zeker de remix..

  Nogmaals Petale all the way.. ?

 9. riccardo schreef:

  Yodel it want kwaliteit komt in soorten en maten. Goed is het natuurlijk niet. Maar toch.

 10. ~ René ~ schreef:

  Vind het allemaal niet geweldig, Instinct met “Petale” (wat bloemblaadjes betekent) doet me dan nog het meest.

 11. Hebbuzz schreef:

  Gelukkig wordt er amper vals gezongen in deze finale. Snelheid zit er ook lekker in. Geen Maltese kwelling dus.

  Hoop alleen dat het geen Maxim wordt, dat lijkt vooral een nogal lokaal boybandje. Verder kan het me eigenlijk niet veel schelen. Alle liedjes missen een instant appeal. Op Yodel na dan.

 12. Hebbuzz schreef:

  ‘Somebody save me’ vond ik eigenlijk ook goed boven zichzelf uitstijgen, goede zangeres met paar goede assets ook, die Ramona

 13. Hebbuzz schreef:

  Wat mij betreft 1. Ramona, 2. Mihai 3. Xandra of toch Yodel it. Alleen die laatste zal potten breken in Kyiv denk ik.

 14. Hebbuzz schreef:

  OK als je per ongeluk de binnenkomende sms-jes laat zien in de eerste 20 seconden dat de lijnen open zijn….. dan weet ik al dat ik de rest van het uur niet meer hoef te kijken, als Yodel meteen aan kop gaat met drie keer zoveel stemmen als MIHAI , met de rest op nog grotere afstand. ….. Alleen een jury kan Yodel nog van de winst afhouden, maar dat zou onverstandig zijn bij zo’n afgetekende televote