Wie mag er voor Litouwen?

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Nordman schreef:

  Ik heb de Litouwese voorronde half gevolgd. Mijn favoriet is Greta, maar acht ik kansloos. Litouwen zal wel gaan voor Aiste, Fusedmarc of Lolita Zero/Gytis.

 2. Damsco schreef:

  Heb niets gevolgd, veel te langdradig, maar heb net wel even naar het scorebord van vorige week gekeken. Als ik het dus goed begrijp, maakt Greta Zazza weinig kans voor de ticket naar Kiev (?). Erg jammer, want haar nummer is behoorlijk eigentijds (tropical pop) en zou het best goed kunnen gaan doen. Litouwen stuurt vaak gedateerde nummers, dus dit een mooie afwisseling zijn.

  Het nummer van Aisté, schijnbaar de favoriet, doet me niets en ik vind haar overkomen als een soort gimmick act. Brrr, wat een kille uitstraling. Vind dit ook één van de minste nummers die Aminta heeft geschreven; het verbleekt volkomen als je het vergelijkt met haar eigen “Love Injected”.

 3. Ria NL schreef:

  Ik heb ook weinig gevolgd van Litouwen, maar van mij mag Greta Zazza met Like I Love You wel naar Kiev, dat vind ik wel een aardig nummer en ik hoor het nog wel eens voorbij komen op ESCradio. Ik ben benieuwd…

  • Gilles schreef:

   Greta en Gabrielius zijn mijn favorieten. Geen idee wie het wordt. De nationale, internationale jury’s en de televoters hebben allemaal verschillende favorieten.

 4. Alrightguy schreef:

  Mijn keus zou zijn Paula of Greta, maar vrees voor dat I´m like a wolf gedrocht. Next!

 5. Michael Adam schreef:

  Ik ben ook nog altijd team Greta maar inderdaad, als je de scores bekijkt wordt het onmogelijk voor haar. Ik begrijp echt niks van deze vorm van selectie, wat zou er vanavond nou nog ontzettend kunnen veranderen ten opzichte van vorige week?

  Natuurlijk kan de opmars van Get Frighten daar het antwoord op zijn maar ik geloof gewoon nooit dat de internationale jury dit ook maar een punt zal geven.

  Die Aiste doet mij ook niets, het nummer probeert zo avant garde te zijn dat het uiteindelijk geen kant meer op gaat.

  • Gilles schreef:

   De Litouwse jury ook niet hoor. Die Lolita Zero scoort enkel bij de televoters. Gelukkig maar, want ik wil dit nummer niet in Kiev zien, wat een miskleun.

 6. Hebbuzz schreef:

  Een finale vol rotzooi. Het enige nummer dat een beetje acceptabel is, is het liedje van Greta, ware het niet dat zij geen sterke vocalen heeft. Typisch dat iedereen haar het beste vindt, en toch denkt dat zij kansloos is. Paula is ook nog wel te doen.

  De rest is ronduit vreselijk. Lolita: yak!, Aiste is veel weinig beter. Gabrielis zooooo saai en voorspelbaar, Fusedmarc heel erg matig en onsamenhangend. Kotryna rommelig.

  Wat mij betreft

  1 Greta Zazza – Like I Love You
  2 Paula – Let U Go
  3 Gabrielius Vagelis – Feel Myself Free
  4 Kotryna Juodzevičiūtė – Love Shadow
  5 Fusedmarc – Rain of Revolution
  6 Aistė Pilvelytė – I’m Like a Wolf
  7 Gytis Ivanauskas – Get Frighten

  Geen van deze liedjes haalt de finale in Kyiv denk ik.