Dit draagt OG3NE op het songfestival!

Dit vind je misschien ook leuk...

66 reacties

 1. Og@yne schreef:

  Had het filmpje al op you tube gezien , was voor mij niet moeilijk te raden, aan de herkenbare diepe uitsnede van Amy’s decolleté te zien, wie de ontwerper is.
  Wat zal ik zeggen < het past idd wel bij hun eigen smaak, ipv verantwoord smaakvol stylish high fashion, toch weer het randje opgezocht van de foute "tacky" glamour en nog nèt niet sleezy ordinair. Dus ze komen er redelijk goed mee weg. Past dit in het geheel van het staging/beeld? We zullen het later zien

 2. Michael schreef:

  Ik snap het, maar omdat ik Blanche vanaf het begin volg ik een zwak voor haar gekregen. Zelfs medelijden dat het een sympathie stem zal zijn van mijn kant.

  Matje:
  Beste MIchael , dat zou alleen maar gaan mochten ze de finale halen en dat is het hem net !
  Ga er vanuit dat het gaat lukken ondanks het mindere visuele aspect. Lied is sterk genoeg.

 3. Michael schreef:

  Tot de laatste week allemaal middelmatig in de polls, stonden er nog slechter voor als og3ne op Anouk na.
  Ook ik doe mijn huiswerk…

  Songfestivalwerk! (Gert): Binnen de betting community wordt er de laatste paar jaren altijd reikhalzend uitgekeken naar Nederland. Dus wat je zegt is onjuist: Nederland heeft daar in elk geval een bepaalde status, dat ervoor zorgt dat gokkers Nederland meer dan andere landen stevig in de gaten houden. The Common Linnets, Douwe Bob en Anouk zijn daar debet aan.