Kiev live: OG3NE gaat voor stijlvol optreden

Dit vind je misschien ook leuk...

108 reacties

 1. Michael schreef:

  13:53 The third round of The Netherlands
  They did the final round and it was amazing! People in Press think that they will absolutely qualify the finals.

  Comments(0)

  13:49 by Efecan Erdoğan

  Comments(0)

  13:39 The second round of The Netherlands by Efecan Erdoğan
  They are amazing! They got the biggest applause while they were singing on the stage. Press loved it as well. They didn’t change anything about vocalization or performance. They’ll be fine on Thursday 11.

  Comments(0)

 2. Michael schreef:

  7de bij de bookmakers

 3. ALL Wei schreef:

  dick:
  Op basis van deze 20 seconden ben ik flabbergasted. Hoewel het nummer niet mijn ding is blazen de dames alles en iedereen vocaal omver. Ik neem veel van mijn vooringenomen kritiek terug en moet zeggen dat het er heel goed uit ziet, de dames zien er ook (misschien beetje behoudend) goed uit. Krijg zelfs een beetje een “wow” gevoel over me… als dit de finale niet haalt dan weet ik het ook niet meer. Mijn complimenten aan de dames!

  Ha Dick!!! grappig dat je hun outfits behoudend noemt!! Ik vind het decollete van Lisa STUNNING. Waar bij Trijntje nog een heel land over die split tot aan haar navel viel, is dit(door de zelfde ontwerper) echt fantastisch gedaan. Het staat hun super goed. Die glitterpakken vd Toppers waren toch een stuk minder.

 4. jos schreef:

  dit gaat erg goed komen met ze

 5. ALL Wei schreef:

  RobRotterdam:
  Op naar de top 3…………………..

  OG3Ne gaat een Common Linnets doen, en dit jaar is er geen vrouw met baard, slechts een dansende aap en een stilstaand paardenhoofd, dus Top 3 moet zeker gaan lukken!! top 10 in ieder geval

 6. ALL Wei schreef:

  Michael:
  13:53The third round of The Netherlands
  They did the final round and it was amazing! People in Press think that they will absolutely qualify the finals.

  Comments(0)

  13:49 by Efecan Erdoğan

  Comments(0)

  13:39The second round of The Netherlands by Efecan Erdoğan
  They are amazing! They got the biggest applause while they were singing on the stage. Press loved it as well. They didn’t change anything about vocalization or performance. They’ll be fine on Thursday 11.

  Comments(0)

  YES YES YES!!!! ;-D, eindelijk zijn we van het gezeur af nu de dames echt hebben laten zien wat ze kunnen. Wordt enorm leuk de komende tijd. Na 42 jaar het eurovisie circus eindelijk eens naar NLD halen??? Het werd tijd!! En als dat niet lukt, dan mogen we ook enorm trots zijn op de 3 mooie Zusters, want ze doen het geweldig.

  • Robert schreef:

   nee Italie wint,sorry francesco is te goed,nederland wel kans op derde plaats na Bulgarije

 7. ed gentenaar schreef:

  de finale moet zeker nu al zeker zijn en daar een gunstige start plaats krijgen 25 of 26 en dit gaat bij de jurys veel punten krijgen .
  kleding is super vergeleken bij trijntje en wie weet amsterdam 2018

 8. Nordman schreef:

  Wat een geweldig commentaar. Ik gun het deze dames zo enorm. Je hebt maar weinig artiesten die samen zo mooi zingen. Ik wil dat het beloond gaat worden. Van wat ik heb gezien, is het erg stijlvol. Ik zou ook graag willen weten of er net als in de clip camerashots van opzij worden gemaakt? Dat vind ik persoonlijk erg mooi. Finale: absoluut. En als alles meezit en we dus een goede startplek krijgen (1e helft: zo laat mogelijk hoop ik, 2e helft lijkt me altijd wel goed) in de finale, dan moet een hoge notering echt wel lukken.

 9. Sake schreef:

  Vanaf het begin geloofd in dit nummer!! Klasse dames, het staat als een huis allemaal. Knalluh!!!

 10. Sake schreef:

  Vanaf het begin geloofd in dit nummer!! Klasse dames, het staat als een huis allemaal. Knalluh!!!

 11. danny schreef:

  saai nummer dat wordt gebracht door goede zangeressen; maar eigelijk is dit nummer te flauw om door te gaan. beetje tegenovergestelde van belgie: die hebben een geweldig nummer maar verknallen het door de uitvoering. als dit al doorgaat naar de finale dan zal het nipt zijn plaats 9-10

 12. ALL Wei schreef:

  EPIC Wiwi Words!! “Probably. 100%, Totally!” ;-P

 13. Esmee schreef:

  Ik heb het gezien. Het is mooi, het is af. Dit kan eigenlijk de finale niet missen.

 14. RobRotterdam schreef:

  Ik ben zo trots op OG3NE!

 15. Ronald schreef:

  Hoe zat het trouwens in 2014 bij TCL hoe snel stegen zij bij de bookmakers? Pas 1 dag voor de finale stonden zij in de top 3 toch?

  • Max Mark schreef:

   Ja, na de eerste halve finale stegen ze als een komeet. Na de eerste rep nog niet heel erg.
   TCL stond ten tijde van de eerste rep wel een stuk lager dan Ogene (30e vs 18e).

 16. RobbieR schreef:

  Na dag 1) al stegen zij van plaats 24 naar 9) dacht ik.
  Voor de finale van 9) naar 3)..

  • Max Mark schreef:

   Volgens mij was dat later hoor (stijgen naar 9). Pas na rep 2, toen iedereen goed de beelden kon zien.

   • Ronald schreef:

    Bedankt voor de reacties RobbieR & MaxMark! Ben benieuwd naar welke plaatse ze gaan stijgen. Vind het wel apart dat na zoveel lovende woorden niet aan de top van het scorebord staat van het perscentrum in Kiev.

   • Max Mark schreef:

    We hebben de officiële persstemming toch nog niet gezien? Alleen die poll van esctoday.

    Bij de poll op wiwi op dit moment ferm aan kop :-)

 17. Norman schreef:

  Leuke outfit, prachtige stemmen. En toch denk ik bij het liedje aan een oude auto, die niet aanspringt. Ik hoop op de finale, maar top 10 lijkt me niet haalbaar. De dames zijn interessanter dan het liedje, wat van Belgie niet kan beweren.

 18. Starkoo schreef:

  Vertrouwen keert terug ook internationaal krabbelen er een aantal terug, de Dames zijn de Dark Horse, ze stijgen bij bookmaker en op YouTube is het internationale commentaar beter, we zien vaker Netherlands 12 point!

  Finale halen we zeker, de top 10 is zeker mogelijk, maar we horen in de top 5 thuis, kom one dames versla die Circus aap van Italië, we zijn gewoon beter dan de top favoriet!

 19. Jve schreef:

  SUPER om zoveel positieve reacties te lezen!! Zoals ik al eerder vermeldde,ik vind Og3ne (samen met UK) het beste van dit jaar,ik geloof echt in minimaal top5 notering! Geweldig dat Nederland de laatste jaren EINDELIJK weer meetelt in Eurovisieland!! Anouk,Common Linnets,Douwe Bob..en nu Og3ne!!😊

 20. Marek schreef:

  De televoters gaan niet voor dit gedrocht van een nummer. Al zingen ze nog zo goed, het nummer is gewoon oudbollig, saai en zeikerig. Geloof maar dit gaat niet naar de finale…

  • Matje schreef:

   Hoi Marek , nieuw hier ?: Of gewoon dezelfde bezoeker met honderd verschillende namen hier met telkens hetzelfde bericht. Als je het ook nog eens saai vind dan moet je naar het commentaar van verschillende internationale sites kijken.

 21. Michael schreef:

  Alles is oubollig (-d) op het songfestival 😏

 22. Marco schreef:

  Het doet me deugd te zien dat er aan de choreografie gewerkt is. Het zal waarschijnlijk nooit echt strak worden bij deze dames (maar zoals iemand me hier al eens zei: dat is een kwestie van smaak, sommigen houden van wat losser), maar ik zie toch graag wat gecoördineerde bewegingen zodat je ook kunt zien dat ze een eenheid vormen. Ik lees bijvoorbeeld dat een Duits commentaar de vergelijking met Mekado maakt, welnu: Mekado was superstrak geregisseerd en juist daardoor heel sterk.

  Kleding ziet er ook mooi uit. Vooral de sexy snit bij de blonde dame zal het goed doen in de wat meer naar het oosten gelegen landen. Ik weet het, dat zou niet moeten uitmaken, het gaat toch om de zang, maar zo werkt het nu eenmaal in entertainmentland.

  Het blijft een muziekgenre waar ik niks om geef, maar ik vind het heerlijk om te lezen dat er zoveel positieve reacties op onze inzending komen. Dus ik hoop van harte dat we goed gaan scoren!

 23. Placide schreef:

  Wauw, Nederland is “back” en hoe. Het gaat helemaal goed komen met deze prachtige meiden.

 24. harm stirnberg schreef:

  Over de 300.000 vieuws, fantastisch !!!

 25. Esmee schreef:

  Zo zachtjesaan geloof ik dat Nederland bij de favorieten kan gaan horen. En nee, ik sluit zelfs niet uit dat ze zouden kunnen winnen. :-)

 26. Marga Sluik schreef:

  Ben ik het helemaal mee eens.
  Ze zijn top!!!!!

 27. Ine schreef:

  We kunnen de laatste jaren er niet meer vanuit gaan dat een goed nummer wint sinds dat gekke televoters systeem. Als ik net als voor het systeem mag uitgaan van wat een liedje met me doet, ga ik voor de winst!

 28. jwm schreef:

  ik vind dat de broek in het midden moet. geeft een veel rustiger beeld dan dat ze links staat. het komt ni rommeliger over.

 29. Lilly schreef:

  Ik denk dat het juist niet te flauw is! Je ziet straks op het scherm juist een inhoud, een boodschap die overkomt!

  danny:
  saai nummer dat wordt gebracht door goede zangeressen; maar eigelijk is dit nummer te flauw om door te gaan. beetje tegenovergestelde van belgie: die hebben een geweldig nummer maar verknallen het door de uitvoering. als dit al doorgaat naar de finale dan zal het nipt zijn plaats 9-10

  Ronald:
  Bedankt voor de reacties RobbieR & MaxMark! Ben benieuwd naar welke plaatse ze gaan stijgen. Vind het wel apart dat na zoveel lovende woorden niet aan de top van het scorebord staat van het perscentrum in Kiev.