Sandra Reemer (66) overleden

Dit vind je misschien ook leuk...

27 reacties

 1. Jacques Happe schreef:

  Wat sneu. En wat een vakvrouw. Ik denk met veel genoegen terug aan de keren dat we samenwerkten bij de NCRV en andere gelegenheden. Mijn gedachten gaan uit naar familie en vrienden.

 2. Michael schreef:

  Awh wat zonde, Sandra was een geweldig mens.

 3. Robert schreef:

  Verlies van een geweldige vrouw en zangeres….. sterke voor alle nabestaanden

 4. Johan schreef:

  Wat schik ik hier van, ik dacht juist dat het goed met haar ging, ze was een goede zangeres een topvrouw, ben helemaal ontdaan???? R.I.P wens nabestaande veel sterkte

 5. GerardMartin schreef:

  Sandraatje een onderdeel van mijn jeugdjaren en later…wat een verschrikkelijk nieuws!
  Rust in vrede Sandra?

 6. Peter schreef:

  Ook ik schrik hier enorm van. Altijd een spontane vrouw en goede zangeres. Wat een ontzettend triest nieuws. Rust zacht.

 7. Ria NL schreef:

  Wat een triest bericht !! . Ik wens haar familie heel veel sterkte toe. Ik heb Sandra altijd een goede zangeres gevonden

 8. Br@m schreef:

  Vreselijk nieuws; een paar maanden geleden zag ik haar nog wekelijks bij Max op TV in een reisprogramma over Indonesië samen met andere bekende Nederlanders. Ik wens alle nabestaanden veel sterkte.

 9. gj schreef:

  Schokkend. Zal altijd herinnerd worden. Gedachten aan de nabestaanden.

 10. Liesbeth schreef:

  Ontzettend triest…een Pracht mens…sterkte voor haar Familie…zal haar missen.

 11. jarno schreef:

  Zo hier schrik je toch even van zeg, ze zat op de middag voor het optreden van Og3ne nog bij studio Max en daar vond ik haar nog een goede indruk geven.

  66 is toch echt te jong om heen te gaan had haar nog graag haar ouwe dag gegund.

  Bij deze wil ik ook mijn condoleances geven aan haar nabestaanden.
  Rust in vrede Sandra

  • XXX schreef:

   Ook ik heb dat ook gezien, en had echt niet in de gaten dat het zo ernstig met haar was.
   Ik kreeg zelfs het idee dat het naar omstandigheden heel goed met haar ging.
   Dan komt dit toch wel als onverwachte donderslag.
   RIP en dank voor je mooie liedjes en je aanstekelijk enthousiasme.

 12. dick schreef:

  Wat is het toch een rotziekte!

 13. B.NL schreef:

  Lieverd, Lieve Sandra, je was een geweldig mens, en wat heb je ons veel plezier gebracht, met al je liedjes……maar ook als persoon…… ik zal je missen, ik ga draaien ….Trust in Me, je allermooiste nummer….. XXX R.I.P. xxxxx

 14. Sandert schreef:

  Sandra, je hebt ons land drie keer mogen vertegenwoordigen, wat je met heel veel enthousiasme hebt gedaan… Heel erg bedankt daarvoor. De songfestivalfans zullen je niet vergeten.

 15. Ruud schreef:

  Lieve Sandra,
  Dank je voor al die fijne songfestival jaren
  R.I.P

 16. Matje schreef:

  De enige echte Nederlandse Eurovisie Diva!
  Wat een triest nieuws en groot verlies . Veel te vroeg . Je plannen bij omroep Max , helaas voor de kijkers niet meer mogelijk om daar van gaan te genieten . Bedankt voor je inzet voor het songfestival en je leuke programma’s . Sterkte voor de nabestaanden .

 17. Sake schreef:

  Wist niet wat ik hoorde. Dacht dat het wel goed met haar ging. Rotziekte!! Voor alle familie, vrienden, en bekenden van Sandra Reemer. Gecondoleerd en sterkte!!

 18. Paul Ramon schreef:

  Daar schrok ik van. Sandra Reemer was een van Nederlands beste zangeressen met Internationale uitstraling. Altijd verzorgd en met een professionele houding. Sandra heeft prachtige nummers gezongen: Love Is Cruel, All Out Of Love en Nothing”s Gonna Change, wat op de lp Xandra te horen is. R.I.P. Sandra.

 19. Hennie schreef:

  Wat een verlies. Ik wens de familie sterkte toe.

 20. Henk schreef:

  Wat ontzettend verdrietig. Zo positief ingesteld en wat een leuke, spontane vrouw.
  Geen woorden voor.

 21. RobbieR schreef:

  Vreselijk nieuws, ja doet mij wel wat.
  Pracht en krachtig mens.
  The party is over now, vind ik haar beste inzending en had hoger moeten eindigen.
  RIP lieve Sandra

 22. Nordman schreef:

  Wist niet dat ze ziek was. Vond haar in interviews altijd erg leuk en warm overkomen. Wat een rot ziekte ook. Wens haar familie veel sterkte toe.

 23. Toine schreef:

  Wat een prachtig, oprecht, lief mens is ons ontvallen. Ik ben geschokt. Alle nabestaanden heel erg veel sterkte toegewenst.

 24. XXX schreef:

  Het voelt soms of we drie songfestivaldeelneemsters in één keer zijn kwijtgeraakt. Zo komt er in een keer een flinke leegte in de jaren 70.

 25. Hans schreef:

  Wat een schat van een mens – veel te vroeg en wat een schok! Ik vond haar absoluut geen diva, maar gewoon lekker zichzelf . . . mooi gekleed, goed verzorgd, maar vooral … wat een warm mens! Lief lief lief! RIP lieve Sandra. Dank voor je mooie songfestivalbijdrages!

 26. Remco van den Berg schreef:

  Ik was afgelopen dinsdag behoorlijk geschokt toen ik hoorde dat Sandra Reemer is overleden. Het is zo raar als een kinderheld overlijdt en ook zo relatief jong. Nog ongemakkelijker als het zo snel gaat. In mei was ze nog op televisie (schijnbaar gezond) om te spreken over het songfestival. Het doet mij beseffen dat alles wat heel is kapot moet gaan en voorbij gaat en alles waar je van houdt dood gaat (inclusief jezelf). Misschien een beetje depressieve gedachte, maar toch..

  Ik vind Colorado een heel leuk liedje en dit vormt samen met Dshinghis Khan en Halleluyah het begin van mijn levenslange fascinatie en liefde voor het Eurovisiesongfestival. Mooier vind ik echter het liedje ‘All out of love’ uit 1986/1987??

  Ik wens de familie en vrienden en vooral haar ouders veel sterkte en kracht met dit verlies. Mag de herinnering kracht geven.