VRT nadert afrondingsfase in selectie artiest ESF 2018

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Chris schreef:

  Aka die Belgische site heeft dus niets nieuws ontdekt…

 2. Arne schreef:

  Stuur gewoon Natalia! Opgelost!

 3. Joss schreef:

  DELVIS for LISBOA !!!!!

 4. dick schreef:

  En weer kiest een land voor een interne artiest. Ik blijf daar mijn bedenkingen over hebben… Maar goed ik heb het idee dat de VRT het grondig aanpakt, vraag me af wie er in de selectiecommissie zitten:-)….

 5. Will Geerts schreef:

  Van mijn buurvrouw Tania tot mijn tante Jeanne, iedereen mag gaan maar NIET Natalia. Die ijdele koe op 2 benen heeft niet alleen haar kans en tijd gehad, ze is nooit degelijk podiummateriaal geweest met haar boertige weinig elegante uitstraling. De VRT zal in navolging van de RTBF trouwens eerder een jonger talent kiezen, vermoed ik.

 6. carla rogghe schreef:

  sylver moet en zal een comeback maken op het Eurovisie songfestival in lissabon.

 7. potito schreef:

  Sandrine van Handenhoven !