Tsjechië: Mikolas Josef favoriet bij internationale jury

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Rene schreef:

  Uhmm.. slap aftreksel van Justin Bieber.. ik vind er echt helemaal niks aan. Meestal wordt sit soort (slechte) kopieën wel afgestraft

 2. robbert-rotterdam schreef:

  Wat ik me afvraag is of de punten zijn gegeven op basis van een live performance of op basis van een studio-opname of clip. In dat laatste geval zou het dus kunnen gebeuren dat een lied wint wat live totaal niet uit de verf komt.

 3. Michel schreef:

  Slecht gejat vrolijke deuntje en koperblazer van Moldavië ’17.

 4. Marc schreef:

  Vervelend nummer zeg
  En ik hou ook niet van copycats

 5. robbert-rotterdam schreef:

  Lekker swingend nummer overigens, met een apart ritme. Niet eens zo makkelijk om te zingen. Dit kan zeker positief opvallen, vooral bij jury’s.

 6. riccardo schreef:

  Veel meer dan wel aardig wordt dit denk ik niet.

 7. Br@m schreef:

  Ik vind dit een erg geinig nummer en word hier wel vrolijk van. Van mij mag dit naar Lissabon!

 8. Henk schreef:

  Ik vind de kameel wel origineel.
  Doen!

 9. Nordman schreef:

  Zou m.i. een terechte winnaar zijn

 10. Ria NL schreef:

  Dit is mijn favoriet voor een retourtje Lissabon:

  Eva Burešová – Fly

 11. GerardMartin schreef:

  Ik heb nog nooit iets uit Tsjechië gehoord wat mij kon bekoren en daar voeg ik Josef aan toe.

 12. riccardo schreef:

  Het is volgens mij niet eens zo’n beroerde selectie. Valt weinig van te zeggen zolang je het niet live gehoord en gezien hebt. Met name benieuwd naar wat de televoters doen en of Mikolas ook stevig genoeg op het podium staat.

 13. Kenny schreef:

  Ik hoop dat het High on Love van Debbi wordt. De rest is niet interessant.

 14. Michael Adam schreef:

  Ik vind de Tsjechische selectie best oke! Er is maar 2 lief wat me niks doet. Overigens is niet alles een goede keuze voor Lissabon omdat niet alles genoeg zal opvallen. Ik begrijp ook echt niet dat ze geen live show houden, terwijl ze dit jaar zoveel moeite stoppen in de selectie. Een live performance kan zoveel veranderen. Het meest interessante voor Lissabon lijkt mij ‘Fly’, maar dit lied mag er ook wel wezen. Ik gun Tsjechië absoluut wat succes, ze zijn op de goede weg.

 15. Misthere schreef:

  Ik ben het eens met die Jury.
  Op basis van de studio-versie en zn looks is dit een prima bijdrage. Een beetje Macklemore-achtig. T nummer doet me ook denken aan de Cheesecake van Belarus.
  Ik hoop dat Mikolas in t “echt” net zo’n bravoer-attitude heeft als Macklemore / Douwe Bob / Waylon, want dat heeft dit nummer wel nodig volgend mij. We gaan t zien :)

 16. RobbieR schreef:

  Ik vind het best een leuk liedje, als de live perfomance ook nog eens goed is kan Tsechie nog wel eens de favorieten rol gaan pakken.

 17. Hebbuzz schreef:

  Justin Bieber, Bruno Mars in de mixer en dan aftrekken. Toch wel lekker deuntje. Hij lijkt op de jonge Leonardo di Caprio maar komt in interviews wel heel sympathiek over. Heeft positieve instelling en visie. Nummer is beter dan dan van Eduard Romanyuta en die haalde al bijna de finale. Dit gaat het wel aardig doen, maar als Noorwegen “I like I like I like” zou kiezen de punten daarmee moeten delen en in de onderlinge strijd verliezen. Ik vind de mimiek van Mikolas niet prettig, en hoop maar dat hij live kan zingen, want dat weten we natuurlijk nog niet.

 18. Hebbuzz schreef:

  Overigens een frisse voorronde als je let op de liedjes. Geen winners maar wel los van standard Eurovisie