Zingt Saara Aalto Monsters, Domino of Queens voor Finland?

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Matje schreef:

  Alhoewel ik niet kapot ben van de marketing die de Finnen gebruiken om Saara naar voren te schuiven moet ik toegeven dat we er bijna zeker van kunnen zijn dat het zal aanslaan. Voor mij is het allemaal een wat mindere Lady Gaga happening en weinig identiteit . Alles geschreven om op een ESF te scoren , niets mis mee maar vind het net iets teveel.
  Wat de liedjes betreft vind ik het laatste liedjes Queens, het leukst.

 2. Kenny schreef:

  Hier vind ik nou niks aan sorry.
  NEXT! ;)

 3. gj schreef:

  Gaarne “Monsters”.

  “Domino” is te recht toe recht aan Songfestival voor mijn doen, met “Queens” dan juist het tegenovergestelde. De laatste heb ik liever op de radio.

 4. Nordman schreef:

  Ik ga voor Domino. Dat nummer pakte me direct op het eerste gehoor. Het lijkt wat op Australie 2016, maar dan beter (naar mijn mening dan). Monsters is ook een goed lied en zou zeker een goede inzending zijn. Ik verwacht ook dat ze voor dat nummer zullen kiezen. Queens vind ik leuk, maar vind ik niet zo ‘instant’ op het eerste gehoor als de andere 2.

 5. J1. schreef:

  Om te beginnen: ik heb niks met de zangeres,ik vind het een “doorsnee-typetje” die probeert apart te doen zoals een GaGa,maar dat past niet bij haar…van de 3 nummers word ik ook niet enthousiast,maar doe mij dan maar “Queens”, dat heeft nog “iets” eigens; “Monsters” en “Domino” vind ik zooo plat!! En nou nog afwachten hoe Saara live klinkt!!
  Geen hoogvlieger voor Finland dit jaar,wat mij betreft

 6. Rene schreef:

  Monsters!!!

 7. Kobe schreef:

  Ik ben benieuwd naar de live uitvoeringen, maar deze zangeres lijkt mij niet geloofwaardig.

  • Rene schreef:

   Over het algemeen is ze live érg sterk en vind ik haar optredens goed. Ze is zelfs 2e geworden bij de Engelse x-factor, dus zegt wel iets over haar capaciteiten

 8. Deniz schreef:

  Dan kenne jullie Saara niet, want in deze liedjes en clips zie je 100% haarzelf, zij is uitbundig en eigenzinnig en dat vinden wij alleen maar heel bijzonder :’D

 9. Br@m schreef:

  Mijn top 3:

  1. Domino
  2. Queens
  3. Monsters

 10. Nico schreef:

  Monsters please.

 11. Jan de Taalregelman schreef:

  Hirviöitä met een eerdere winnaar als achtergrondkoortje.

 12. jimmeke schreef:

  ik vind alle drie nummers maar platjes, maar als het echt moet, tja dan maar monsters, zeker?

 13. Bandido - Georgia schreef:

  Ik vind het alledrie leuke nummers, maar “Monsters” springt er voor mij bovenuit. Heel vernieuwend en fris nummer, en het zou ook zomaar eens kunnen winnen. Finland heeft er duidelijk zin in dit jaar!

 14. Michael Adam schreef:

  Monsters springt er toch het meest uit.

 15. Marc schreef:

  Queens is wel heel erg kinderpop! Ik begrijp de hype niet zo, maar goed, denk dat ze met Monsters de meeste kans maakt.

 16. riccardo schreef:

  Heerlijk, het laatste eendagsvliegje. Van mij mag ze ze alle drie doen. Het is wat het is en volgens mij kan ze er ver mee komen. Ga ik hier een album van kopen? Nee, dat zeker niet.

 17. Ria NL schreef:

  Ik vind alle 3 de liedjes niet slecht, maar “Monsters “springt er voor mij net iets meer uit.

 18. RobbieR schreef:

  Ik vind Domino het beste, ik heb ook niet veel met de zangeres maar liedje blijft wel hangen.