Elina Nechayeva maakt favorietenrol waar in Estland

Dit vind je misschien ook leuk...

55 reacties

 1. dick schreef:

  Fantastische bijdrage. Mijn favoriet!

 2. Joss schreef:

  Niet mijn ding …… we hebben dit al gehad op ESC podium ….. zelfs projectie op jurk nu wel echt passé !
  Geen finale ESTONIA !!!

  • Herman Duym schreef:

   Maar wat te denken dat ze het hele lied in het Italiaans zingt en die jurk van €65.00,= met alle speciale
   effecten van dien?

 3. Peter schreef:

  Heerlijk dit, doet me heel erg aan Emma Shaplin denken. Dit gaat hoog eindigen.

 4. gj schreef:

  Dit gaat ook niet winnen, zoals men dat zo vaak heeft beweerd hier en overal.

  Opera moet wel heel speciaal zijn voordat iedereen er massaal voor gaat.

 5. harm stirnberg schreef:

  Prachtig lied , spatzuivere stem , heel mooie verschijning. Deze behoort net als Nederland, Finland, Frankrijk tot mijn favorieten. Het wordt echt een mooi jaar van veel diversiteit qua muziekstylen.

 6. edmol schreef:

  De jurk is gejat van Moldavie (O Mie), het nummer van Zweden (La Voix).
  Prachtig gezongen, dat zeker, maar ik denk niet dat het gaat winnen.

  • Hebbuzz schreef:

   Jurk van “O mie” was weer gejat van Azerbeidzjan 2012. De gelijkenis met La Voix ontgaat me even, dit nummer is totaal anders.

 7. Jve schreef:

  Totaal het tegenovergestelde van Waylon,maar beiden kwaliteit! (itt sommige andere reeds gekozen inzendingen) Ik vind het knap wat Elina doet,maar na 1 minuut opera heb ik er wel genoeg van..gaat absoluut naar de finale maar of het daar top5 gaat worden..kweetnie

 8. Nordman schreef:

  Geen verrassing toch? Heb daarom deze finale ook maar overgeslagen. Het winnende lied doet mij niets. Ik zou dit niet opzetten en relaxed naar kunnen luisteren. Voor mij is dit een lied dat visueel veel meer werkt. Het is een mooi plaatje (niet alleen de zangeres zelf) om naar te kijken. Rustig camerawerk. Mooie belichting. Alsnog zou ik er niet op stemmen. Gaat hoog eindigen en zou kunnen winnen.

 9. henk schreef:

  Prachtige stem hoor, maar te opera achtig naar mijn smaak. Emma Shapplin klonk met “Spente Le Stelle” heel wat makkelijker in het gehoor liggend.

 10. WoW schreef:

  Samen met Griekenland, Finland en Nederland mijn top 4!

 11. Bandido - Georgia schreef:

  Goed gekozen van Estland. Durf en kwaliteit wordt beloond. Het is loepzuiver en het totaalplaatje ziet er prachtig uit. Dit gaat zeer hoog komen en meedoen om de prijzen.

 12. Betty Beyond schreef:

  PRACHTIG, zooo blij mee, was even bang dat het toch ‘Home’ ging worden. Mijn #1 tot nu toe

 13. Joep schreef:

  Héél erg mooi! Well done Estonia!

 14. Jeroen schreef:

  Sorry maar hier is echt niets origineel aan !!! Projectie op jurk al Xmaal gezien !
  Geen concurrentie voor onze SENNEK !!!!

 15. Thomas schreef:

  Ontzettend goed gezongen en ben bang dat dit wel eens zou kunnen gaan winnen. Persoonlijk raakt ze me totaal niet en is het alleen vocaal heel indrukwekkend….

  • Nordman schreef:

   Dat heb ik ook. Ik voel bij haar geen emotie, hoe goed ze ook zingt. Het is wat kil.

 16. Richard schreef:

  Opera heeft alleen echt gewerkt als het komt uit het land van opera. Frankrijk, Letland, Zweden, Belgie hebben het allemaal geprobeerd. Alleen italie was er succesvol mee.

 17. GerardMartin schreef:

  Ze krijg in ieder geval 12 punten van Italië en misschien ook wel van San Marino.

  • Jan de Taalregelman schreef:

   En misschoen wel 24 punten van ieder land. Ik vraag me af hoe haar Italiaans. De Italiaan in de jury zei uit beleefdheid dat haar Italiaans goed was terwijl ze nogal zat te bibberen.

 18. Matje schreef:

  Het meest commerciële product heeft gewonnen. Alles op een overdreven manier gebracht , voor mij brengt dit het ESF weer een stap terug. Maar goed , ben bang dat Europa hier wel voor gaat maar zie juries hier ook wel wat bedenkingen bij hebben. Mooie zangeres , sterke stem maar het lied is wat indrukloos. Mijn ding is het niet .

  • Bjorn schreef:

   De juries gaan hier niet voor vallen, dit nummer kan echt niet tippen aan het nummer Grande Amore van Il Volo. Dit nummer gaat mij al heel snel irriteren.

 19. Br@m schreef:

  Dit is absolute klasse; wat een strot heeft deze zangeres. Mijn absolute nr. 1. Dit is geen opera maar crossover muziek. Zij is een klassiek geschoolde zangeres die met haar type stem een ballade zingt.

 20. Rene schreef:

  Kwalitatief natuurlijk goed gezongen, maar werkt mij na een minuut al erg op de zenuwen.. voel ook 0,0 emotie, komt op heel erg klinisch over.
  Ik zou er nooit voor stemmen of opzetten.

 21. H.J. schreef:

  Niet echt mijn ding. Wel prachtig! Net zo’n aparte bijdrage als Nederland. Een outsider. Geen dertien in een dozijn. Mooi.

  Al vind ik Malena Ernman met La Voix destijds meer ‘mijn ding’. Finalewaardig, Estland!

 22. GerardMartin schreef:

  Ze zingt inderdaad erg goed maar op de een of andere manier raakt dit lied mij voor geen kant, sorry Eline.

 23. riccardo schreef:

  Denk dat het voor het grote publiek wel gaat werken. De moeilijkheid zit qua stemmen dan toch In het feit dat het zo overduidelijk een speciaal voor de avond dingetje is, denk ik.
  Ik vind het een mooi plaatje en goed gezongen. Verder heb ik er zelf niet zo veel mee. Leuk voor de show. Top 10.

 24. Hebbuzz schreef:

  Prachtig en knap gezongen, niet zo gekunsteld als La Voix maar juist in alle Kitsch toch prima te verteren. Het is een songcontest, maar hier tellen de vocalen zwaar mee. het lied is niet in die zin bijnzonder, omdat het nogal gelikt is, maar het is wel heel moeilijk om te zingen. Ik ben zwaar onder de indruk van de live performance en heb eindelijk een favoriet voor de eindoverwinning. La forza be with you Estonia. Tallinn 2019? Ik zou er geen problem mee hebben. Heerlijk om naar te luisteren. Kan ik niet van veel bijdragen zeggen nog dit jaar.

 25. Sannie schreef:

  Mooie vrouw, prachtige stem, maar toch doet dit me helemaal niets.

 26. Roel schreef:

  De zingende etalagepop….
  Je draait het sleuteltje en het gouden keeltje begint te zingen.

 27. Wtr86 schreef:

  Geef een simpel nummer een zangers met een opera stem en heel songfestival minded is er gek op, gaat het winnen nee, is het aardig om er tussen te hebben ja hoor.

 28. Bjorn schreef:

  Wat kunnen 3 minuten soms lang duren. Dat sommige mensen dit de hemel in prijzen snap ik niet. Van de vakjuries moet Estland het niet hebben. Het komt bij lange naar niet in de buurt van de kwaliteit die Il Volo wel hadden en het toen ook niet echt van de vakjuries moest hebben, als toen alleen televoting had geteld waren zij de winnaars geweest in 2015. Het zou mij daarom ook niet verbazen als dit in de halve finale strand.

 29. Ria NL schreef:

  Terechte overwinning wat mij betreft. Ik vind het een prachtig lied en een geweldige zangeres. Ik vind La Forza veel mooier dan het eerder genoemde “La voix van Malena Ernman.

  • Hebbuzz schreef:

   En mooier dan Sognu, Alenka Gotar’s liedje. Alleen Hendrik Solli Tangen vond ik destijds een betere compositie hebben, maar die vernaggelde het in de live uitvoering, net als de zanger van Sognu, die in de verkeerde toonsoort startte. Dat zie ik bij deze zangmachine niet gebeuren.

 30. RobbieR schreef:

  Goede keuze, prachtig en inderdaad het heeft wat weg van Emma Shaplin.

 31. robbert-rotterdam schreef:

  Verschrikkelijk! Mooie stem,hoor, dat ga ik zeker niet ontkennen. En ook in mei gaat deze vrouw als een zangvogeltje klinken, want een geschoolde zangeres blijft een geschoolde zangeres en gaat daardoor niet gauw in de fout. Maar geef mij dan maar echte opera en niet zo’n crossovertje dat op een ontzettend kitscherige wijze in beeld gebracht wordt. Ik vind dit nogal Rieu-opera, ‘opera’ gebruikt als licht entertainment met die jurk in honderd kleuren.

 32. S@ga schreef:

  Niet aan mij besteed dit “lied”.

  • Inez schreef:

   Mij ook niet het is saai 2015 vondt ik het leuk voor Italië daar werden ze derde mee maar bon veel succes aan haar en als het de beurt is aan Estland zet ik het af kan het niet aan horen niet mijn cup of tea ben een Songfestivalkenner maar heb een mening en believers voor opera en non believers

 33. Gerrit schreef:

  Mooi gezongen maar je wint het songfestival niet mee, verveelt zo.

 34. Singasong schreef:

  Ze kan zichzelf iig naar der hoogtepunt gillen. Desondanks geen winnaar.

 35. Michael Adam schreef:

  Wat een geweldig nummer en wat een geweldige zangeres. Dit gaat scoren!!

 36. Tippy2 schreef:

  Nee, la voix kon me nog bekoren maar dit doet pijn…

 37. rad schreef:

  wat afschuwelijk

 38. Danielle schreef:

  Mijn liedje is het absoluut niet maar als werkgever kijken naar war er de laatste 2 jaar gewonnen heeft ben ik bang dat dit wel eens de winaar kan zijn

  • Inez schreef:

   Spijtig ik denk het ook opera hebben we al gehad niet origineel dus ik zeg veel succes en ik ben niet zeker of Estland zich plaats we zullen zien

 39. henk schreef:

  Veel succes Estland, maar mijn punten voor de eerste halve finale gaan naar België

 40. Tippy2 schreef:

  Kitch de la kitch, ernstig dit, hoop dat het wordt afgestraft