Kiezen de Finnen voor Monsters, Domino of Queens?

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. Robert schreef:

  Persoonlijk en ik denk voor velen lijkt Monsters de overduidelijke winnaar maar ik denk zomaar dat Domino ‘n beter resultaat gaat geven.. Ik krijg The Sound Of Silence/Dami Im vibes ervan.. Hoe dan ook, Finland is goed bezig..

 2. René schreef:

  wat mij betreft tot nu toe de winnaar van dit jaar! grote voorkeur voor Monsters, maar ook Domino is prima

 3. arne.be schreef:

  Met monster kan Finland zeker de top 10 halen dit jaar. Met de andere 2 nummers zal de finale halen al een prestatie op zich worden

 4. Anonimus schreef:

  Monsters is echt een productienummer. Moeten dus sowieso al 5 achtergrondzangeressen op het podium verschijnen wil je dit nummer live goed over kunnen brengen met die meerstemmige koortjes op het eind.

 5. Damsco schreef:

  Ik vind ze alle drie niet veel soeps. Gisteren schijnt er een soort van previewshow te zijn geweest op de Finse tv waarin ze Aalto’s nummers bespraken en ik vernam dat ze daar aan het pushen waren voor “Queens”? Als dat nummer daadwerkelijk gekozen wordt, dan zou het mij niet eens verbazen als ze zich niet kwalificeert; ik vind ‘m echt smakeloos en kitsch. Ik denk dat “Domino” de beste keus is (omdat bij dat lied haar vocalen het best tot zijn recht komen) en het meest kansrijk zou zijn bij de televotes en de jury’s.

  Ik snap niet waarom ze momenteel op #4 of #5 staat bij de bookmakers.

 6. riccardo schreef:

  ‘Current’ is toch het woord dat bij mij het meest naar boven komt. Ze schijnt live niet slecht te zijn en met een goeie show denk ik met welk van de drie nummers dan ook een gevaarlijke Eurovisie tante. Dat het verder niet veel om het lijf heeft, ook leuk, is een grote markt voor.

 7. RobFinland schreef:

  Mijn geboorteland Finland heeft minstens een top 5 in handen, Saara Aalto, ooit 2e bij de Britse Xfactor, is erg populair in Finland. Ik hoop dat de Finnen kiezen voor Monsters.

 8. Deniz schreef:

  Grote ster met grote liedjes, Finland is heel goed bezig met hun voorronde.

 9. Michael Adam schreef:

  Wat mij betreft Monsters of Domino. Ik heb begrepen dat ze bij alle nummers bizarre stage shows heeft bedacht dus ik ben benieuwd…

 10. Nico en Sanne. schreef:

  Monsters please, thanks.

 11. Nordman schreef:

  Ik ga vanavond zeker kijken en hoop dat Domino wint. Tweede keus zou Monsters zijn. Queens doet me niet heel veel, maar geen van de liedjes vind ik slecht. Ik verwacht vanavond over the top optredens. Ben benieuwd!

 12. GerardMartin schreef:

  Not mijn cup of tea, kan wat van mij betreft in de vergaarbak jaarlijkse huppelk*tjes.

 13. GerardMartin schreef:

  Mijn = my😉

 14. Kaat schreef:

  alledrie flauwe afkooksels van een nooit uitgebracht lady gaga filler album. die mag kiezen wat ze wilt, die gaat van zijn leven niet door naar de finale

 15. Ria NL schreef:

  Ik vind alle 3 de liedjes wel leuk, maar “Monsters ” springt er voor mij toch wel uit.

 16. Betty Beyond schreef:

  Ria NL:
  Ik vind alle 3 de liedjes wel leuk, maar “Monsters ” springt er voor mij toch wel uit.

  Yep voor mij ook

 17. Br@m schreef:

  Alle drie nummers hebben wel wat maar voor mij springt Domino er toch uit.

 18. RobbieR schreef:

  Ik vind Domino het beste.

 19. Bandido - Georgia schreef:

  Ik denk dat de Finnen met “Monsters” goud in handen hebben en op weg gaan naar een prima resultaat. Met de andere twee liedjes heb ik persoonlijk minder, maar ook zeker niet slecht. Mooie voorronde in ieder geval!

 20. Nordman schreef:

  Ehhhh Monsters komt live wat vlak over. Het optreden geeft me ook geen wow-gevoel. Ik mis hier iets. Zou het wel goed doen verwacht ik, maar zie dit niet winnen.

 21. Nordman schreef:

  Domino wordt al veel beter gebracht. Leuk gedaan met die draaiende dominosteen. Dit zie ik dan wel weer hoog eindigen.

 22. Nordman schreef:

  Queens: you love it or you hate it. Over the top maar het verkoopt denk ik wel.

  Domino zou ik zelf graag willen zien winnen. Is van de 3 de veiligste keuze maar denk dat Queens gaat winnen. Ik zie dat lied ook wel veel stemmen krijgen maar denk niet genoeg voor een overwinning.

 23. Jan de Taalregelman schreef:

  Zien die lui van Lordi er zo zonder maskers uit ? Dan zou ik me inderdaad ook verkleden.

 24. edmol schreef:

  Bye Bye Baby !! De dames zijn iets ouder geworden ;)