Saara Aalto reist met Monsters af naar Lissabon

Dit vind je misschien ook leuk...

42 reacties

 1. Betty Beyond schreef:

  Prima, al moet dat optreden echt veeeel beter

 2. harm stirnberg schreef:

  Prima keuze en live bleef het goed overeind. Dit is wel 1 van mijn favorieten. Succes Finland

 3. Rene schreef:

  Yesyesyes!! Mijn nummer 1 tot nu toe.

 4. Nordman schreef:

  Ik heb de finale live gevolgd en moet zeggen dat ik er meer van had verwacht. Persoonlijk kwam Domino het sterkst op mij over, daarna Queens. Toch blijft Monsters wel een goed poplied. Saara zal sowieso opvallen, maar ik zie het niet winnen. Het is het gewoon net niet, ik mis wat in haar live optreden.

 5. Ruud schreef:

  Live vond ik het erg tegenvallen !!

 6. Peter schreef:

  Aardig deuntje, geen winnaar. Niet geheel zuiver gezongen in het begin.

 7. Jve schreef:

  Dit doer me dus echt helemaal niks..denk dat dit teveel is/wordt gehyped door de eurovisie-fans maar dat het in Lissabon geen potten gaat breken!

 8. edmol schreef:

  Dat viel me live niet mee, maar op zich niet slecht

 9. sflover schreef:

  Wat een geschreeuw zeg….

 10. Matje schreef:

  Vreselijke vertoning live !! Zo zie je maar hoe men dan van zijn voetstuk valt na een prachtig opgesmukte videopresentatie . Je moet het maar waar maken op het podium en dat doet ze niet . Nog veel werk aan de winkel voor Saraa en haar team. Lied vind ik leuk maar word zo behoorlijk in niveau naar beneden gehaald

 11. ray schreef:

  Jezus wat een slappe hap,moet dit zo geweldig zijn?
  Een typisch nietszeggend songfestival liedje

 12. Deniz schreef:

  Leuk liedje, maar inderdaad live kan het nog wel beter. De act is ook een beetje net iets te veel.

 13. S@ga schreef:

  Ik hou niet van de studioversie van dit nummer, maar die live uitvoering is ronduit bedroevend.
  Een samenraapsel van halve ideeën met een heel hoog déja-vu gehalte. Ik hou wijselijk mijn mond over haar vocale kwaliteiten…

 14. Bandido - Georgia schreef:

  Ik vind dit prima. Ik vond het optreden ook leuk om te zien. Beetje druk misschien, met al dat neon, maar daar kan nog aan gesleuteld worden. De zangeres heeft wel een beetje die typische Finse norse blik, maar het geheel komt toch toegankelijk over. Ik vind een spectaculaire act wel weer eens leuk, tussen al die “echte” muziek dit jaar. En het nummer is eigentijds en pakt meteen. Alleen als Zweden gaat voor Mariette, dan beginnen er dus twee liedjes met monsters onder hun bed, maar dat mag ‘m de pret niet drukken.

 15. Damsco schreef:

  Laat ik het zo zeggen: de Cypriotische inzending van 2012 (La La Love) klinkt moderner dan wat vanavond in Finland gewonnen heeft. Ik gun de Finnen een mooie notering, maar ik kan hier niet enthousiast van worden. Vorig jaar hadden ze trouwens wel een schitterend nummer dat om onbegrijpelijke redenen door de jury’s buiten de finale werd gehouden; ik ben benieuwd of ze het dit jaar beter gaan doen.

  Bij Betfair keldert ze al aardig, als dit zo doorgaat zit ze binnenkort onder Waylon bij de betting odds.

 16. robbert-rotterdam schreef:

  Wat een verschil tussen de spannende clip en de rommelige, afleidende live-uitvoering. Ik denk dat je soms ook wat te veel kunt willen. Live had dit bij mij weinig impact.
  Is een echte Zweedse productiesong. Ik denk dat dit het bij fans beter gaat doen dan bij de reguliere kijker.

 17. Joep schreef:

  Ik vind het geen slechte bijdrage van Finland maar de live versie doet me denken aan Kate Ryan met Je t’adore. Een erg druk podium waar de zangeres in verzuipt.

 18. riccardo schreef:

  Veel minder dan ik had gedacht. Beetje te kinderlijk. Dat zal de doelgroep ook wel zijn dan.

 19. Kenny schreef:

  Hier hou ik niet van. Vorig jaar vond ik het erg dat Finland de finale niet haalde. Maar dit kaar zou ik dat niet erg vinden.

 20. RobbieR schreef:

  Ik ben ook niet zo kapot van dit liedje, ook niet van dat schelle stemgeluid van haar.
  Nee, vond Domino een stuk beter.

 21. Joss schreef:

  Tja … een zwak lied , ze ziet er hier niet uit en live een absolute onvoldoende ….. geen finale dus !!!

 22. henk schreef:

  Niks aan.

 23. GerardMartin schreef:

  Kan linea recta in de Finse prullenbak. Ze hebben daar in Helsinki écht geen zin om nog eens een songfestival te organiseren hahaha!

 24. jimmeke schreef:

  na een aantal keren horen vind ik dit wel redelijk goed, maar ik vind de live uitvoering wat schel klinken af en toe, en het nummer lijkt niet te ontploffen , ik mis toch iets extra. denk dat dit wel door zal gaan naar de finale; maar ik verwacht een wat matig resultaat

 25. H.J. schreef:

  Eerste reactie na eerste keer luisteren: laatste. Gedeeld laatste met Hongarije of Montenegro. Wat een afschuwelijk nummer. Slechte, kraaistem. Brrr.

 26. Marc schreef:

  Er zijn altijd topfavorieten die sneuvelen, en ik denk dat Finland daar 1 van is. Wat een amateuristische uitvoering zeg! Studioversie was veelbelovend maar dit valt mij dubbel en dwars tegen!

 27. Hebbuzz schreef:

  Vond de video nog wel aardig maar vreesde vor de live-uitvoering van Saara Aalto. En terecht naar nu blijkt. Wat een flets en kil optreden, plichtmatig bijna en total niet sprankelend. Ik heb een potentiele favorite doorgestreept. Dit viel zwaar tegen.

 28. Br@m schreef:

  Jammer dat het Domino niet geworden is maar ach, met Monsters valt ook wel te leven. Zie het in Lissabon niet echt potten breken alhoewel, Finland heeft al wel eens eerder met monsters gescoord en hoe….

 29. GerardMartin schreef:

  Hebben die achtergrondjuffrouwen nou een vuilniszak aan?😲

 30. Ria NL schreef:

  Het verbaast me niet dat Monsters heeft gewonnen. Persoonlijk vind ik dit het leukste liedje van de 3 die zij liet horen. Al moet ze wel aan de slag om het live goed neer te zetten.

 31. dick schreef:

  Verouderde disco die eind jaren tachtig vaak op de radio te horen was. De zang is ook niet geweldig of komt dat door de nare stem die de zangeres heeft? Ik begin zo langzamerhand steeds meer in de kansen van Waylon te geloven:-)

 32. Singasong schreef:

  M😱nsterlijk is het zeker

 33. Misthere schreef:

  Ik hoop het niet, maar het lijkt erop dat dit typisch zo’n geval is van een goed studio-nummer maar moeilijk in de uitvoering ;)

 34. Michael Adam schreef:

  Monsters vind ik een leuk lied. De live uitvoering kan beter ja, maar daar gaan ze vast wel aan sleutelen.

 35. Tippy2 schreef:

  Zo gezocht, jammer, hoef t nummer niet op mijn iTunes

 36. rad schreef:

  live erg slecht, rot nummer

 37. Wim1970 schreef:

  Er zit wel een lekkere beat onder, aan haar zang moet nog gewerkt worden. Maar ik denk wel dat Finland de finale gaat halen.

 38. Bjorn schreef:

  Dat dit zo hoog bij de bookmakers staat snap ik niet. Het een gedateerd nummer net zoals Griekenland dat vorig jaar was en eerlijk gezegd vind dat nummer zelfs beter dan dit. De zangeres mag nog wel een paar zanglessen nemen, want ze vliegt regelmatig uit de bocht. Finland moet het niet van de vakjury hebben dit jaar.