Lissabon live: Waylon met dansers op podium

Dit vind je misschien ook leuk...

299 reacties

 1. Singasong schreef:

  Waylon is een chicken? outlaw, kan het niet alleen af op het esc stage, heeft truucjes nodig.

  • Singasong schreef:

   Ik vermoed dat de verrassing zit in technische beeld special/ effect trucjes , die nog nooit eerder zijn toegepast op het esc en zien wij pas bij of na de 2e rehearsel en wat toegevoegd/gebruikt wordt tijdens het echte optreden. Bij de generale repetitie moet de stage /beeld act echt in orde zijn omdat de jury dan hun stem geeft. Anders zie ik geen meerwaarde en connectie in de aanwezigheid vd dansers.

 2. Max Mark schreef:

  Komt goed joh. Eerst maar eens kijken hoe alles op beeld overkomt. Ik heb nog steeds vertrouwen.

 3. Alrightguy schreef:

  Waylon Jennings draait zich om in zijn graf als hij ziet hoe nu de country muziek de nek om wordt gedraaid door dit belachelijke optreden. Ik had Waylon altijd hoog zitten, fan sinds zijn eerste liedje als Waylon Young in 1999 Ways of the Heart, maar nu slaat hij de plank volledig mis. Dit zal Europa niet begrijpen en ook de telefoon niet voor gaan pakken. Ik vrees voor een finale plek terwijl ik vorige week nog 100% daarvan overtuigd was. Wat is dat toch met NL dat ze nog steeds niet snappen hoe Eurovisie in elkaar zit. Eigengereidheid wordt beloond maar niet op zo´n wanstaltig niveau als dit. Ik ben er letterlijk ziek van….

 4. Scheffers schreef:

  Ik ben eerlijk gezegd geschrokken van de keuze die Waylon nu gemaakt heeft.
  Het is een regelrechte ramp die dansers erbij .
  Waylon is een sterke persoonlijkheid en heeft een fantastische stem, De aandacht moet op hem gericht zijn vind ik.
  Zoals hij het vertolke bij RTL LATE NIGHT VOND IK FANTASTISCH.
  Ik hoop dat hij zich nog bedenkt en die flut dansers niet mee neemt tijdens zijn optreden.

 5. Deelen schreef:

  Ik ben het helemaal eens met Scheffers. Ik heb me ook verschrikkelijk geërgerd!!! Ik ben zo’n Waylon fan maar dit slaat werkelijk nergens op.

 6. Jim schreef:

  Mijn gevoel zegt dat de beelden van de dansers gebruikt worden in de tvbeelden maar dat ze niet on stage zijn

 7. Ron schreef:

  Gisteren met verbazing gekeken naar de repetitie van WAYLON. Ik vind de keuze om met outlaw naar het songfestival te gaan een goede zet.
  Het nummer is anders dan andere songs en dan krijgen we gisteren opeens een poppenkast
  voorstelling en ik vind dit helemaal niks voor Waylon want die wil pure muziek brengen en dat is het zo niet.
  Waylon weet als geen ander hoe is om om het Eurovisie podium te staan dus ik had eigelijk verwacht
  dat het zo’n mooie stage zou worden als in 2014.
  Ik hoop dat team Waylon ons ontzettend in de maling aan het nemen is.
  Er staat nu een filmpje online bij songfestival.nl en daar doet Waylon en stukje acapela
  met volgens mij de gitarist die ook meedeed op eurovisie in concert deze zingt mee en heeft oortjes in.
  Dus ik hoop dat de band er staat zaterdag en een grote spot op WAYLON

 8. Sake Boskma schreef:

  Alles hangt af van donderdag 10 mei, dan word er gestemd namelijk! Komt goed!!

 9. Esmee schreef:

  Ik ben bekomen van de teleurstelling en ik ga nu afwachten hoe het er op beeld en tv later uitziet. Wie weet wordt het toch nog verrassend.

 10. RobFinland schreef:

  Ik ga mijn mening over de act van Waylon bij stellen nu ik op de site van Songfestival.nl een filmpje heb gezien van ongeveer 2.45 minuten. Dat geeft een veel beter beeld van de gang van zaken rond de act. Mijn zware terleurstelling is zich aan het verdampen tot een nieuw voorzichtig enthousiasme, de act lijkt er gelikt uit te zien………

  • Kim Sanders schreef:

   Yes! That’s the spirit Rob! Ik denk ook dat het er straks heel goed uit gaan zien.

  • riccardo schreef:

   Ha, datzelfde dacht ik ook! En een keer niet zo gezapig, ook leuk. Zal ook wel weer wennen volgens mij.
   Gebrek aan visuele continuïteit in de aanloop, album en het optreden vind ik zwaarder wegen. Ik wacht het verder nog even af.

 11. Peter schreef:

  zijn jullie vergeten hoe jullie destijds hier TCL ook afbrandde na hun eerste repetitie? het zag er niet uit en raar dat ze tegenover elkaar stonden geen contact met publiek enz…. tot in den treuren werd er gezeken en zie t op tv en iedereen was weer blij en happy zeker toen ze de tweede plaats hadden behaald. Dus wacht nu eerst maar eens af hoe Waylon met zn act overkomt op de echte beelden die we te zien gaan krijgen…..

 12. Tippy2 schreef:

  Het zal wel goedkomen, Waylon is een prof, het zal er gelikt gaan uitzien, hoop wel dat hij hoofdzakelijk solo te zien is, close up dus…

 13. Will Geerts schreef:

  Wel sneu dat jullie de finale niet zullen halen… 22e intussen al in de odds, moest wel even zoeken, vond NL niet meteen terug tussen de andere kneusjes.

  Belgie ondertussen alweer 13e dus dat komt wel weer goed voor ons.

  • Ram schreef:

   Belgie gaat zich niet plaatsen voor de finale, dat is sneu

   • Will Geerts schreef:

    Ja ? Dat komt dan toch niet overeen met die blauwe kleur bij de odds. Bij NL daarentegen zie ik enkel maar rood zoals een rood stoplicht, teken voor Waylon om er mee te stoppen.

   • eric schreef:

    weet je wat sneu is jouw nederlands belgie complex

  • GerardMartin schreef:

   Beetje treurig leven heeft u wel hè Will en dan nog al dat domme geklets over Nederland en België! Ga eens langs de dokter??

  • Peter schreef:

   Meneer Geerts als NL 22e staat in de odds houdt dit in dat NL wel de finale gaat halen, 22e van 43, in de finale staan 26 landen. Zou je bijna denken dat wij Nederlanders gelijk hebben over de Belgen.

 14. wo schreef:

  Ram:
  Belgie gaat zich niet plaatsen voor de finale, dat is sneu

  dat je er serieus nog op ingaat :P

 15. Sandertje schreef:

  Nee dit wordt niet de finale hoe jammer het ook is.

  Je kunt wel zeggen het komt goed en het is pas de eerste repetitie maar het zegt al genoeg.
  De odds zeggen niet alles, maar 21ste zegt wel genoeg.

  Niks wijst op een goede kwalificatie en een goede plaats, mocht de finale wel gehaald worden.

  • Max Mark schreef:

   Sorry hoor, maar nog steeds 5e in kwalificatie odds 2e halve finale.

   En na 2e repetitie stijgen. Op zeker.

   • Sandertje schreef:

    Ik hoop het, maar dream on.

    We blijven ons vasthouden aan hoop, maar helpt ons niet aan een kwalificatie.

 16. eric schreef:

  de hele tweede halve finale valt tegen .De eerste halve finale is top.
  Nederland zal ongeveer op de 5e in de halve finale komen.
  een goede notering in de finale hangt af vd loting .
  Top 5 zit er denk ik niet in .

 17. Matje schreef:

  Hier het bewijs dat alle repetities van Waylon gewoon te zien waren endat de show bij deze heren niet echt tegenvalt. De mannen van escYounited bloggen life ,

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=1533&v=py0M2evwqPs

  • Michael Adam schreef:

   Zij zeggen sowieso dat iedereen zich ontzettend aanstelt over het optreden van Waylon :)
   (en over Sennek trouwens ook, want die had ook nogal wat kritiek te verduren).

 18. robert schreef:

  en maar zeggen bij DWDD,dat hij alleen op het podium ging staan, de dansers leiden nu enorm af en hierdoor straalt het lied en de uitvoering geen kracht meer uit beetje jammer,mijn persoonlijke favouriet is en blijft thanks but no thanks,die had ik liever hier gezien.

 19. Joost schreef:

  Ik hoop dat hij het toch gaat veranderen. Er zijn zoveel mensen die een negatieve mening hebben over de performance. Ben benieuwd of ze al dat commentaar nog met het team gaan bespreken. Maar ja als alles al ingediend is bij de omroep, ben ik benieuwd of ze er nog veel aan gaan veranderen. Ben bang van niet

 20. wo schreef:

  Eerlijk gezegd zijn de meningen wat mij betreft niet het gene waar ik naar ga kijken. Vanaf dag 1 (toen outlaw in em) werd gekozen heeft iedereen een bepaald beeld gehad bij hoe het optreden eruit moet gaan zien. Waylon aan de microfoon en een geweldige ligt show, eigenlijk stond het ook al vast hoe het ging worden, want hij had het immers gezegd bij dwdd..

  Nu blijkt dit niet zo te zijn, en hoor je iedereen zeggen, “Er horen geen dansers te zijn, want dansers zijn niet rock, er horen geen mensen te staan want hij zou alleen staan en er hij verpest het hele nummer zo”. Conclusie, Paniek!

  Als het even niet zo gaat als dat het zou moeten gaan raakt men in paniek, of is men teleurgesteld. Iets waar Waylon dan weer gek op is, hij voedt de trollen. Hij wil het tegenovergestelde doen van wat men verwacht, hij wil het tegenovergestelde doen van wat het publiek verwacht.

  Riskant? absoluut, hij kan ook erg afgaan, is hij zich daar van bewust, ik denk het wel. Maar het toont wel aan dat deze man lef heeft en zichzelf blijft, ondanks dat jullie vinden dat muziek dit niet hoort te zijn (Wat natuurlijk redelijk absurd is, want de muziek kent geen wetten)

  En ik snap dat de teleurstelling groot is omdat hij niet heeft gedaan wat jullie allemaal hoopte dat hij ging doen, maar het belangrijkste is dat wat daar straks gebeurd, gebeurd met een dosis professionaliteit. En op geen enkel filmpje is te zien dat hij zichzelf niet serieus neemt.

  Daarbij wordt hier echt overdreven gereageerd, geen enkel heeft nog een tv beeld gezien en reageert alleen maar op fans die het niks vinden omdat het niet is wat men had verwacht ;) ondanks dat ESF fans graag van een verassing houden, moet die verassing wel volgens de wetten van Eurovisie gaan.

 21. Lilly schreef:

  eric:
  weet je wat sneu is jouw nederlands belgie complex

  +1

  • Art schreef:

   Waylon staat echt voor z’n productie! Dat vind ik zo gaaf en echt! Authentiek en zelfbewust is mijn indruk. Hulde Team Waylon!!

   • Sandertje schreef:

    Dit is gewoon dom, niet luisteren naar de mening van anderen. Dat heeft niks te maken met authentiek en zelfbewust. Dat heet arrogant zijn en denken dat je alles zelf beter kunt.

    En straks als de finale niet wordt gehaald zeggen dat het aan de stemmers van de andere landen ligt en niet aan je act en je liedje. Daar is Nederland altijd erg goed in…

 22. Roel schreef:

  Backingvocal klinkt beetje muf. Doe ook maar wat compressie er op.

 23. John schreef:

  Waylon heel veel succes wel of geen finale, voor mij ben je een winnaar, Heel veel kritiek als Nederland iets doet wat volgens velen niet klopt, Het staat als een huis, het geeft mij een lekker gevoel. Nederland eens lekker afwijkend, heerlijk , Volgend jaar weer doen , Geen voorspelbaar optreden wel of geen finale , Moeten we blijven doen . Lekker eigenwijs . Goed gedaan Walon, Ben geen fan maar alles wat je nu over je heen krijgt verdien je niet, Jij steekt je nek uit, en misschien durft onze volgende inzending voor dit festival ook eens met iets totaal nieuws te komen. Voor Nederland ligt de lat hoog met een buurland Belgie wat soms nog wat puntjes geeft heb je dus nog weinig kans om te winnen, waar andere landen door geografische ligging e,a factoren toch een finale halen, Zo werkt het, Waylon ik sta volledig achter jou en je keuze voor deze setting., Ik wens je heel vel succes en ik ben in Belgie en ik ga stemmen zoveel als ik kan met wat ik de afgelopen dagen heb gezien verdien jij een plek in de top 10 ,Wel of geen finale Waylon voor mij heb je gewonnen. Hartelijke Groet John

 24. RobbieR schreef:

  Sandertje:
  Ik hoop het, maar dream on.

  We blijven ons vasthouden aan hoop, maar helpt ons niet aan een kwalificatie.

  Please ik wil dat nog steeds. Wie weet ziet het op tv beter uit.
  Ik wil het, ik wil het…

 25. John schreef:

  Komt goed jongen en wees blij dat Waylon nu eens niet voor het geijkte pad kiest , Het ziet er erg mooi maar anders uit dan iedereen verwacht had, Waylon heeft gelijk geen elfde plek , vorig jaar met Ogene ,prachtig en wat krijg je , een elfde plek ,zij hadden echt meer verdient . voor mij nog steeds onbegrijpelijk wat een talent , Ik vind dit nog steeds mooi en zo ondergewaardeerd. Waylon zoekt verandering en dat gaat hem nog lukken ook .

 26. Wim1970 schreef:

  Viel van mijn verbazing bijna van m’n stoel toen ik RTL Boulevard zat te kijken. De racisme-kaart wordt weer getrokken, want Waylon heeft donkere dansers. In Nederland kan men niks doen of men wordt weer beschuldigd van racisme. Ik word hier zo doodmoe van, dat ik er bijna racistisch van ga worden.

  • Wim1970 schreef:

   Nou ja, eigenlijk ben ik al een racist, en daar schaam ik me niet voor. Komt mede door dit gezeik dat ik er helemaal klaar mee ben.

 27. Singasong schreef:

  Ik vermoed dat het verrassingselement straks zit in technische beeld special/ effect trucjes , die nog nooit eerder zijn toegepast op het esc en zien wij pas bij of na de 2e rehearsel wat er toegevoegd wordt tijdens het echte optreden. Bij de generale repetitie moet de stage /beeld act echt in orde zijn omdat de jury dan hun stem geeft. Anders is er echt geen meerwaarde en connectie in de aanwezigheid vd dansers. Tevens is het zeer arrogant te beweren dat de kijker het(nog) niet begrijpt( dan zorg je dus dat ze het wèl begrijpen) maar gewoon afwachten moet tot ze het helemaal gezien hebben( omdat ie het verrassings element persee niet wilt verklappen). In geval het toch niet aanslaat ligt het probleem eerder bij team Waylon dat niet wilt aanvaarden dat het dansers concept simpelweg niet overkomt en dat de kijker dit totaal niet interessant vindt. M.a.w. het werkt dus niet en dat heeft de kijker allang door..

 28. RobFinland schreef:

  Vanaf morgen, na de tweede rehearsel, vinden wij de Act niet meer raar, maar juist heel Bijzonder!

 29. Lola schreef:

  Wim1970:
  Nou ja, eigenlijk ben ik al een racist, en daar schaam ik me niet voor. Komt mede door dit gezeik dat ik er helemaal klaar mee ben.

  Maar daD wheeD ik alang schaDje. Dat jy racist ben….. geen nieuws…. PVV loves you HON-NEY!