Dina (Portugal 1992) overleden

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Placide schreef:

  Een prima zangeres die Dina en haar inzending voor Portugal in 1992 was zo leuk, fris en vrolijk en had zeker hoger moeten eindigen toen. R.I.P. Dina.

 2. Ria NL schreef:

  Wat een triest bericht. Veel sterkte voor haar familie en vrienden toegewenst. Ik heb haar inzending voor Portugal uit 1992 ook altijd leuk gevonden.

 3. Sake schreef:

  Inderdaad, prima vrolijke inzending indertijd. Triest, zo jong nog, 62. R.I.P.

 4. wiepie schreef:

  R.I.P.

 5. Matje schreef:

  Prima inzending en een erg innemend persoon . Ten tijde kreeg ze veel kritiek maar nam he vrolijk op en deed haar ding. Jammer dat haar niet meer mooie jaren gegund zijn. Mooie herinneringen aan het ESF dat jaar en haar lied was een van mijn favorieten.

 6. Br@m schreef:

  Triest nieuws. Ik vond Amor d’agua fresca altijd een leuk en vrolijk nummer waar ik in die tijd graag naar luisterde. R.I.P.

 7. ~ René ~ schreef:

  Helemaal mee eens, Dina zong een erg leuk lied in 1992. In de aan- of afkondiging meldde Willem van Beusekom dat Dina in de songfestivalweek door Malmö liep met fruit op haar hoofd, zoals ze ook had in de videoclip van het lied.

 8. Roel schreef:

  Was een leuke feelgood bijdrage van Dina.

 9. GerardMartin schreef:

  Heel leuk nummer en verschrikkelijk dat haar niet meer jaren gegund zijn. Rust in vrede Dina?

 10. Paula schreef:

  Rust zacht, era uma cantora com um dom especial.Geboorte en dood is het einge dat wij zéker van zijn op ons mooie aarde. Se feliz e ama o universo

 11. Paula schreef:

  Rust zacht, era uma cantora com um dom especial.Geboorte en dood is het einge dat wij zéker van zijn op ons mooie aarde. Se feliz e ama o universo