EUROVISIE SONGFESTIVAL 2020 IN ROTTERDAM

Dit vind je misschien ook leuk...

136 reacties

 1. Peter schreef:

  Zo heerlijk, elk jaar weer, om voorstanders tegen de haren in te strijken en zo heerlijk dat men er ook elk jaar weer volop ingaat. Het is ook echt een kunst begrijpend lezen, of überhaupt kunnen lezen. Het is gewoon dat hier een aantal mensen zitten die al jaren denken te kunnen bepalen wat een ander moet vinden. Ik noem geen namen, zij weten precies wie ik bedoel? Als zij voor zijn, mag jij niet tegen zijn en en andersom, doe je het wel dan wordt je aan de schandpaal genageld, met de grond gelijk gemaakt. Wanneer zij een koekje van eigen deeg krijgen, kunnen ze er niet mee omgaan. Gewoon 16 mei om half 8 parkeren bij Ahoy en om 01.00 op 17 mei weer met gierende banden weg. Maastricht had een leuk weekendje weg kunnen zijn.

  • Marloes schreef:

   Als je zo anti Rotterdam bent, zou je consequent moeten zijn en vooral daar wegblijven.

   • Peter schreef:

    Marloesepoes, lezen, lezen, lezen. En tussen de regels door lezen. Moeilijk is dat toch.

   • M schreef:

    Volgens mij leest Marloes gewoon. En haar interpretaties juist, me dunkt.
    Kun je gewoon niet ff je klep houden. Misschien goed als je je even tijdje ontdekt aan het gebeuren hier?
    Wordt nu al een ramp als het straks om inzending en presentatoren gaat met jou erbij. Jij denkt dat je neutrale teksten typt maar dat is niet zo. Leer jezelf even kennen.

   • Peter schreef:

    M staat natuurlijk voor Marloes, anders kom je niet ineens als een duveltje uit een doosje. Mocht dat niet het geval zijn, dan kun jij ook niet lezen. Ik verheug me nu al op het speculeren hier op de blog van wie gaat ons vertegenwoordigen en wie moet presenteren, want zoals bekend de betweters hier hebben de overhand.

   • MVE schreef:

    Nu ga je natuurlijk zeggen dat ik geen recht heb om hier iets te zeggen aangezien ik niet 24/7 verslaafd ben en elke 10 minuten de sites check naar even voor de duidelijkheid: Ik en ieder ander die jij de afgelopen tijd belachelijk hebt gemaakt hebben net zo veel recht hier te reageren als jij. Je bent geen koning, je bent gaan dictator, jij maakt niet de diensten uit hier ?

  • MVE schreef:

   Als er iemand hier een betweter is dan ben jij het Peter. Misschien moet je eerst even naar jezelf kijken met neerbuigende uitspraken vannde afgelopen tijd. Ga jij nou maar vooral lekker een weekendje naar Maastricht. Niemand zal je missen.

   Maar blijf vooral uit de buurt van Rotterdam. Als je er zo op tegen was en een van de mensen die het hardst riepen dat Rotterdam supporters niet naar Maastricht moeten komen, moet je zelf ook nu niet naar Rotterdam komen.

  • Adrianus schreef:

   Als zij voor zijn, mag jij niet tegen zijn en en andersom, doe je het wel dan wordt je aan de schandpaal genageld, met de grond gelijk gemaakt. Wanneer zij een koekje van eigen deeg krijgen, kunnen ze er niet mee omgaan.

   Heb je het nu over jezelf Peter?

 2. GerardMartin schreef:

  Ik heb nog een normaal geprijsd huisje in Ouddorp gevonden….zitten we toch in Zuid-Holland.

 3. RiaNL schreef:

  Ik wil Rotterdam van harte feliciteren en heel veel succes toewensen met het organiseren van het komende Eurovisie Songfestival. Ik ben er van overtuigd dat men alles in het werk zal stellen om er een geweldig festival van te maken !! Ik verheug me er nu al op !!

 4. Peter schreef:

  Nu de stad bekend is, kan het speculeren over wie Nederland gaat vertegenwoordigen beginnen, alsmede de presentatoren van de shows. Nou ben benieuwd waar al onze betweters van deze blog nu weer mee gaan komen.

 5. Bas schreef:

  Laten we blij zijn dat het songfestival in Nederland is en dat Rotterdam en Maastricht zo enthousiast hun bidbook hebben gepresenteerd. Beide leuke steden, maar het is Rotterdam waar het plaats gaat vinden. Bij Jinek vanavond weer aandacht voor songfestival, zie ook Twitter van deze site. Er zijn bekwame mensen ingezet en alles kan nu uitgekristalliseerd worden. Laten we allemaal er een feestje van maken hier en nu, op weg naar mei en ter plaatse tijdens het songfestival. En dat NPO vaag is over budget is logisch. Als ze zeggen dat het rond is komt er sowieso niks los van de overheid.

 6. RobOranjeFinland schreef:

  Duncan Laurence Bedankt ! ????????

  • Peter schreef:

   Ja RobFinland waarschijnlijk wel, het is namelijk zo dat je hier op deze blog alleen een mening mag hebben die strookt met een bepaald aantal mensen hier. Daar strijd ik al jaren tegen, en met succes, jullie blijven je er aan ergeren.

 7. Beer schreef:

  Moroccanoil is trouwens een Israëlisch cosmeticabedrijf. Maak je dus geen zorgen. We supporten daarmee onze medestaat.

 8. Sake schreef:

  Trots!!!

 9. Erwin schreef:

  Blij met Rotterdam (en dat zeg ik als Amsterdammer!). Maastricht is prachtig maar het blijft een provinciestad die niet berekend is op zo’n evenement. Jammer trouwens dat die zure ouwe Peter het forum blijft verzieken met zijn opmerkingen. Tip: get a life loser!

  • Peter schreef:

   Tip voor jou Erwin : Ga een cursus begrijpend lezen doen , scheelt een hoop. En dat Maastricht niet berekend zou zijn op zo’n evenement, daar zijn de meningen over verdeeld. Wat heeft Rotterdam ooit mogen organiseren, buiten het zomercarnaval om? En tja, als je de definitie van provincie moet gaan uitleggen, dan is Rotterdam er ook een.

   • Erwin schreef:

    Ach eenzaam Petertje. ik kan je natuurlijk vertellen dat Rotterdam, als gevolg van het bombardement, een ruim opgezette stad is, in tegenstelling tot het middeleeuwse Maastricht, met alle ruimte voor feestelijkheden èn een metrohalte bij de venue. Maar dat interesseert je vast niet, zure augurk. Ik hoop dat je op tijd een psychiater vindt om je van dit zoveelste songfestivaltrauma af te helpen. Bye Felicia!

   • Peter schreef:

    Tja als de burgermeester al de vergelijking trekt tussen het ESF en WK pingpong, dus dat kunnen we makkelijk, dan moet je je toch gaan afvragen of hij het wel begrepen heeft. Rotterdam met metro die na 00.30 niet meer rijdt, met de huidige puntentelling haal je dat al niet. Verder heeft Rotterdam nog nooit een groot evenement mogen organiseren, Ahoy al jaren geen grote artiest meer mogen huisvesten, tja dan kun je niet anders dan concluderen dat de verkeerde beslissing is genomen. Voor heel veel mensen wordt het flink sparen, hotelprijzen van dik in de duizenden euro´s.

   • MVE schreef:

    Rotterdam heeft het JESC georganiseerd een een paar jaat geleden de MTV EMAs.

    Vrienden van Amstel live word daar gehouden en Andre Hazes concerten.

    Doe eerst even je research ?

   • Adrianus schreef:

    @Peter

    “Tja als de burgermeester al de vergelijking trekt tussen het ESF en WK pingpong, dus dat kunnen we makkelijk, dan moet je je toch gaan afvragen of hij het wel begrepen heeft. ”

    Tja, jij hebt het er wel steeds over dat mensen zo slecht zijn in begrijpend lezen, maar goed luisteren is ook een kunst.

    De burgemeester bevestigde alleen het feit (dat was aangedragen door Eva Jinek) dat in AHOY/Rotterdam een activiteit georganiseerd is waar meer mensen naar keken dan de verwachtte 200 miljoen voor het ESF. En dat hij daar dus niet van schrikt.

    Jij bent een meester in dingen je eigen kant uit te spinnen.

    Je zou heel veel mensen een plezier doen om volgend jaar mei Rotterdam te mijden en in Maastricht op het Vrijthof het feest vanaf een scherm bij te wonen.

 10. Peter schreef:

  Nou een geweldige intelligente Aboutaleb aan het woord. Vergelijkt het ESF met WK tafeltennis, ja daar moeten we het mee doen. Pfffffffffffffffffffffffffft

  • ALL Wei schreef:

   Ik geloof dat Aboutaled alleen bedoelde dat Rotterdam dat event georganiseerd had en dat daar 500 miljoen chinezen naar gekeken hadden!! dus dat hij niet ‘bang’was voor die circa 180 miljoen met ESC 2020!!

 11. MarkusRotterdam schreef:

  Al een tijdje niet op deze site geweest maar ook niks gemist zo te zien. Mijn God wat een ellende. Geen wonder dat we relnichten genoemd worden. Leuk, zo’n ‘feestje waarbij diversiteit voorop staat ‘ . Maar hier gunnen we elkaars licht niet in de ogen.
  Jongens de mazzel.

  Oh ja, en ik ben blij met Rotterdam als gaststad.

 12. Michael Adam schreef:

  Heel blij voor Rotterdam!

 13. Hein schreef:

  Ik vind het toch wel vreemd hoor.
  Die Peter …zooo zuur en kraakt iedere opmerking af die hem niet aanstaan.Geen een opmerking van dat zure ding wordt verwijderd…en die van anderen wel.
  Heeft iemand hier een antwoord op?

  • xxx schreef:

   Dit is ook een discusdieforum. We hoeven het niet allemasl over alles met elkaar eens te zijn. Dan zou het hier ook een saaie bedoeling worden. Let wel op je taalgebruik zou ik zeggen.
   Van mij hoeft niemand weg hier. We zijn een democratisch labd met vrijheid van meningsuiting.

 14. Hein schreef:

  Okee

 15. ALL Wei schreef:

  Ik ben blij en verheugd dat het ESC 2020 in Rotterdam wordt gehouden. het had ook zomaar in Maastricht kunnen geweest zijn, maar deze had niet mijn voorkeur!!
  Maar het is nooit goed in Nederland. Als het in Amsterdam geweest zou zijn, hadden velen geklaagd dat dit soort dingen altijd in de hoofdstad moeten gebeuren!!
  Nu zeurt het pro-Maastricht kamp weer dat ze het zuiden en Limburg nooit wat gunnen!! Heyyyy, dat europese verdrag heet “Het Verdrag van Maastricht!!
  Almere krijgt ook nooit wat toebedeeld!!…………………………………dus ach ja sta!!
  Heb het volste vertrouwen in Rotterdam als gaststad!! “AHOY< World, ALL Aboard!! The ship is sailing to Rotterdam"
  Welcome ESC 2020 in the Netherlands. En laten we er een geweldig FEEST van maken met zijn allen!!