Portugal ook met Festival da Canção in 2020

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Marloes schreef:

  Jammer dat Portugal het niet zo goed doet. De overwinning in 2017 was wel goed.

 2. Beer schreef:

  Telemoveis was een geweldige inzending. Ik weet niet waarom uitgerekend jury’s het niet begrepen.

  Maar laat maar zitten.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Dat snap ik heel goed. Het was gewoon een melodieloos onding.

   • dick schreef:

    Mee eens: a-tonale onbegrijpelijke geforceerde zooi waar met de beste wil van de wereld niets van te maken viel. Misschien bij een kleine groep mensen die dit afwijkende wel prachtig vonden maar ik vond het een aanfluiting en een terechte uitschakeling.

  • JECH schreef:

   Inderdaad bagger dat Telemoveis, laatste plek in mijn lijstje, ik kon er helemaal niets mee, kunstzinnig zijn om kunstzinnig te zijn werkt niet. Gelukkig afgestraft!

  • Bjorn schreef:

   Het nummer was bagger. Muzikaal ging het alle kanten uit en dan ook nog een act die dat ook deed. Het was voor mij daarom ook een plas moment.

 3. Sylvia schreef:

  De Portugezen kiezen altijd inzendingen die ze vooral zelf mooi vinden:
  En het maakt ze dus niet uit als de rest van Europa het niet begrijpt.

  Ach, moet kunnen toch?

 4. GerardMartin schreef:

  Lekker eigenzinnig die Portugezen, hou ik wel van.
  Er is al zó véél van hetzelfde.

  • Bjorn schreef:

   Dat komt omdat veel landen in Zweden gaan shoppen voor een liedje. Dan krijg je veel nummers die op elkaar gaan lijken vooral Azerbeidzjan heeft er een handje van te shoppen in Zweden. Zelfs het winnende nummer in 2011 was een Zweeds nummer. Willen ze meer afwisseling qua muziek hebben zouden de componisten uit het land zelf moeten komen. Maar ook daarmee valt te sjoemelen, dus zullen we voorlopig veel Liedjes van Zweedse makelij houden.

   • Peter schreef:

    Je hebt gelijk, weg met die Zweedse meuk, wat al jaren het festival overheerst. Maar euhhh Bjorn zelf ook van Zweedse afkomst hahahahaha

 5. Kenny schreef:

  Portugal ging terecht niet naar de finale met dat rare epileptische gedans in Tel Aviv. Wat was dat slecht. Hopelijk komt Portugal met iets dat echt goed is.

 6. riccardo schreef:

  Ik vond de 2019 editie erg smaakvol gedaan en muzikaal gezien interessant. Het bekijken en beluisteren meer dan waard. Wat minder lullen maar dat vasthouden.

 7. RobbieR schreef:

  De Portugese finale was goed en ik vond de winnaar niet de beste maar wel muzikaal Interressant . Jammer dat de act het liedje afleidde.