Buddy Vedder commentator Junior Songfestival

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. RiaNL schreef:

  Prima keuze. Buddy Vedder is een leuke spontane jongeman. Hij was tijdens de finale van het Junior Songfestival in Nederland ook erg leuk. Verder verheug ik me heel erg op de finale van het Junior Eurovisiesongfestival a.s. zondag. Er zitten geweldige liedjes tussen en ik ben heel benieuwd wie er met de eerste prijs naar huis zal gaan.

 2. Peter schreef:

  Dit zal zijn vuurdoop zijn voor het grote werk in mei 2020 in Rotterdam. Ik voorzie een rol in de Green Room voor hem.

 3. robbert-rotterdam schreef:

  Ik voorspel dat zijn commentaar een verbetering zal zijn ten opzichte van dat van Jan Smit.
  Maar van mij mogen we hem ook zien. Dat maar tijdens het ESF, idd in de Greenroom.

  • dick schreef:

   Mee eens. Al is het niet zo moeilijk om het commentaar van Smit te verbeteren, wat een ergernis is dat de laatste jaren toch geweest.

 4. Marianne Moes schreef:

  Geweldige en verdiende keuze Buddy Vedder. Leuke spontane man die hiervoor op de juiste plek staat! Veel succes Buddy zo ook Matthieu.

 5. GerardMartin schreef:

  De z.g, Greenroom mag ook wel eens een andere benaming krijgen, ik heb er nog nooit een spoortje groen kunnen ontdekken😆

 6. dick schreef:

  Ben nooit zo blij geweest (en dat is een understatement) met het commentaar van Smit, al helemaal niet bij het ESF. Laat Smit zich beperken tot de muziekfeesten op het plein en dat soort zaken. Vedder is een frisse persoonlijkheid die voor zover ik kan beoordelen op basis van wat ik tot nog toe van hem gezien heb, beter op zijn plek zit bij het JESF. Goede keuze dus.

 7. Martijn schreef:

  Die Nederlandse groep is wel erg divers, moet het nu allemaal zo politiek correct? Op zich is het wel leuk, zo’n kleurtje er tussen, om Marga Bult maar eens na te doen.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Aangezien de Nederlandse bevolking zeer divers is, is het niet zo vreemd dat de Nederlandse inzending ook bestaat uit mensen met verschillende achtergrond. Vrij logisch, lijkt me. Je kunt er maar beter aan wennen.

   • 020Nick schreef:

    Martijn verlaangt terug naar 2017 denk ik.. ESC in Oekraine.. Daar waren ze helemaal into “Celebrate diversity” met drie witte mannelijke presentatoren..

  • Steve schreef:

   Wat is je punt?🙄🙄

 8. Jan Greeve schreef:

  Een geluk bij een ongeluk zeg maar.

 9. Werner schreef:

  goede keuze, maar wat mij meer bezig houd wie o wie weet wanneer de kandidaat voor het esf bekend wordt gemaakt

  • Bas schreef:

   Februari of begin maart wordt er meer bekend. Er is nog niets gekozen door de selectiecommissie

   • robbert-rotterdam schreef:

    Hoe weet je dat?
    Afgelopen jaar zei Jan Smit op 3 januari dat er nog niets bekend was, dat ze nog niemand geselecteerd hadden. Daarna hoorden we van de vader van Duncan dat zijn familie het al voor kerstmis wist, en dat het wat moeite kostte om alles stil te houden. Dus er zit soms een verschil tussen wat er speelt en wat erover bekend gemaakt wordt. Er wordt dus ook af en toe gelogen.

 10. Beer schreef:

  Voor mijn part maken ze op 9 maart alles in één klap bekend. Liever dat erover nagedacht is en we de vloek van het gastland weten te ontlopen.

 11. Ronald schreef:

  Stem NU op NEDERLAND voor de online voting van het Junior Eurovisie Songfestival! https://vote.junioreurovision.tv/