NPO1 Extra week lang in teken songfestival

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. HJ schreef:

  Leuk! Ook via NLZiet te bekijken overigens! ;-)

 2. Joëlle schreef:

  NPO1 extra is ook te zien via npostart.nl live stream

 3. Liesbeth schreef:

  Nou helaas geen esc.1975 maar een herhaling van 1976 van gisteravond…jammer ?

 4. Wim1970 schreef:

  Goh, ik dacht dat het songfestival in 1976 in Nederland gehouden werd omdat Teach Inn het jaar ervoor gewonnen had, maar volgens Maurice Wijnen is het in Nederland gehouden omdat Israël 2 keer achter elkaar had gewonnen en ze het niet nog eens wilde organiseren, kon Israël financieel niet opbrengen. Daarom heeft Nederland Israël uit de brand geholpen ;-) Je leert nog wat van die man.

 5. xxx schreef:

  Tja, de pseudo kenner. Hij verwisselt 1976 nu met 1980. Terwijl ze iets eerder in het programma bij 1980 nog Maggie MacNeal lieten zien.

  NPO Extra had vannacht kennelijk geen herhaling van oude programma’s maar alleen een doorlopende leader met allerlei radioprogramma’s.
  Voegt zo dus ook niets toe.

  • Liesbeth schreef:

   Nee wat een waardeloze zender. En dan wel van te voren een hoop aankondigen in hun programmering: zo hebben ze voor vannacht weer eens het esc. van 1975 aangekondigd, maar ook dat zal weer NIET doorgaan. Nee ik ben zwaar teleurgesteld en het vind het ook erg jammer voor diegenen die er veel werk in gestoken hebben zoals b.v. Louis (Litz)

   • RiaNL schreef:

    Het was mij inderdaad ook opgevallen dat het ESF van 1976 2x achter elkaar werd uitgezonden. Hopelijk gaat het vannacht wel goed. Dan kan ik 1975 alsnog opnemen.

 6. LitZ schreef:

  Het zou de eerste keer in 17 jaar geweest zijn dat het fout is gegaan. Het zou vanaf nu goed moeten gaan. Dus verwacht ik vannacht 1975 ipv 1976. Volgend jaar wil men opnieuw oude festivals en gerelateerde programma’s gaan herhalen. We gaan daar tijdig een bespreking over hebben, zo is mij toegezegd.

  • Liesbeth schreef:

   Helaas alweer 1976?heb je enig idee Louis wanneer 75 nu echt wordt uitgezonden?

 7. Celine schreef:

  ik vind het wel leuk hoor die oude festivals terug te zien op tv.

  • Liesbeth schreef:

   Ja ik denk dat de meesten hier dat leuk zouden vinden…maar dan moeten ze wel uitzenden wat er in hun programmering staat. En niet de hele nacht radio 2 of 2x hetzelfde jaar….dan is het gewoon jammer en voel ik me „genaaid“ ?

   • RiaNL schreef:

    Ik ben inderdaad ook behoorlijk teleurgesteld om alweer 1976 te zien voor de 3e keer in een paar dagen tijd. i.p.v. 1975 Ik ben benieuwd of het nog gaat gebeuren dat 1975 echt wordt uitgezonden. Dat zou ik wel erg leuk vinden.

 8. Liesbeth schreef:

  Ja precies Ria, ik ben ook erg benieuwd naar 1975 met commentaar van Willem Duys. En dan staat in de programmering dat 75 wordt uitgezonden en vervolgens wéér 1976…zo jammer