Vijf steden en zeven locaties over voor organisatie songfestival 2022

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Wim1970 schreef:

  Geen Rome dus.

 2. Peter schreef:

  Milaan of Turijn

 3. Bas schreef:

  Pesaro en Rimini zijn de outsiders, maar het is al sinds de winst van Måneskin duidelijk dat Turijn de grote favoriet is gevolgd door Bologna.

 4. robbert-rotterdam schreef:

  Kennen jullie allemaal de hallen al en hun mogelijkheden, en ook de voorgestelde faciliteiten voor de pers? Het valt me op dat in de reacties de favorieten worden genoemd. Is dat op grond van eigen voorkeur voor een stad of op grond van kennis van zaken over de mogelijkheden mbt de verschillende criteria? Wat mij betreft mogen er als criteria ook bij de plaatsing van de greenroom en het publiek in/bij de hal. Het was een verademing het publiek in Rotterdam met de vlaggen niet meer vlak voor het podium te hebben. Wat leverde dat verbeterde camerabeelden op, zeg! En de sfeer die dat in de huiskamers bracht was er niet minder om! Leve de hal waar dat mogelijk is, zonder al te veel schade mbt het aantal mensen.

 5. RiaNL schreef:

  Ik vond de greenroom in de hal ook erg leuk, van mij mogen ze dat in Italië ook doen

  • robbert-Canarias schreef:

   Ja, precies. Al zal dat wat protesten ontlokken bij menig fan die zijn plaats vooraan in rook ziet opgaan. Maar jamm er dan. Het is een tv programma en goede beelden n zijn van groot belang.
   En met vlaggen zwaaien doen ze maar vanaf de zijkant.

  • Peter schreef:

   @Wim1970: “mensen aannemen voor de klus om hun kwaliteiten” zoals dit jaar in Rotterdam dus het geval was. Jij bent een foob in alles, in hart en nieren.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Ik volg je niet. Heb je daar voorbeelden van uit de praktijk?

  • Peter schreef:

   @Wim1970: door al je fobieën denk je juist in hokjes, iets wat ik niet doe. Jij ziet in alles een complot. Hoe sneu leven heb je dan. Het ESF in Rotterdam was het beste festival ooit. Dat jij überhaupt nog kijkt met al dat geklaag hier van je. O ja, dat doe je om de mensen hier te treiteren. Nou een ding: Ik moet er alleen maar om lachen. Iemand diep weggestopt in de provincie Groningen denkt een woordje mee te kunnen praten. Ver van de echte wereld waar jij niet voor jezelf durft uit te komen wie je bent. Vandaar mensen toevoegt op je fb en/of whats app en dan sneu ‘s nachts hen gaat lastig vallen met de meest onzinnige zaken. Stalken noemen we dat ook wel.

 6. HJ schreef:

  Nog nooit in Turijn geweest. Dus hopelijk wordt die stad het. Prachtig, als ik de foto’s mag geloven.