Vicky Leandros beëindigt in 2023 haar carrière

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Remmelt schreef:

  Ik wens Vasiliki Papathanasiou de komend jaar veel succes met haar afscheidstournee

 2. Johan schreef:

  Wat een prachtige en succes volle carrière kan ze op terug kijken. Voor de fans jammer maar ik begrijp haar volkomen. Ze wilt meer tijd doorbrengen met familie en vaker naar Griekenland gaan. Ook komt er nog een 2e kookboek uit en gaat ze een biografie schrijven. Dus we zullen heus nog wel wat van haar horen, alleen niet meer op de bühne. Wij hebben al een afscheids concert geboekt.

 3. Berlijn schreef:

  Kaarten zijn vandaag ook al te koop. Ik heb deze zojuist voor het concert in Berlijn gereserveerd.

 4. Wim1970 schreef:

  Geen van haar beide inzendingen spraken mij aan.

 5. Ria NL schreef:

  Ik begrijp haar helemaal. Ze heeft een geweldige carrière gehad waar ze met trots op terug kan kijken, ik ben altijd een grote fan van haar geweest en nog steeds luister ik met heel veel plezier naar haar lp ’s en cd’s waar ik er heel veel van heb
  Ik wens haar heel veel goeds toe en hoop dat ze nog vele mooie jaren mag genieten van alles wat haar lief is.

 6. Beer schreef:

  Natuurlijk een levende legende. Ευχαριστούμε πολύ Vicky!