Gustaph vanavond te gast bij Humberto

Dit vind je misschien ook leuk...

35 reacties

 1. Ria NL schreef:

  Wat leuk !! Ik ga zeker kijken.

 2. Rad schreef:

  Heel leuk! Ik kijk met je mee Ria NL

 3. Peter schreef:

  Ja, die treedt tenminste live op, waar is Nederland????

  • Dirk Marko schreef:

   Die houden de kaarten voor de borst.

  • Celine schreef:

   Wat maakt het uit waar Nederland is Peter… Ze hoeven pas te presteren op 9 mei..

   • Peter schreef:

    Onzin, ze durven het toch wel slechte nummer niet live te brengen.

   • Celine schreef:

    Okay Peter, een paar weken geleden vond je de Nederlandse inzending nog een “Top Nummer!!!!” en nu vind je het toch wel een slecht nummer, Hoe de wind waait, waait mijn rokje, …….hahahaha

   • Peter schreef:

    Het glijdt steeds verder weg hoe de weken vorderen. Als het al gedraaid wordt herken ik het niet. Het blijft niet hangen. Er blijft steeds minder van over, en vooral ook dat ze weigeren het live te vertolken. Er zijn betere nummers in hun semi. Moet nog maar zien dat ze het gaan redden.

 4. riccardo schreef:

  Leuk nummer uit België. Doe mij de hoed ipv het petje. Niet voor de winst maar voor de gezelligheid op mijn afspeellijstje dik voor elkaar. Het randje soul aan deze ninetees throwback klinkt Nice!

  • Jellybean schreef:

   +1. Ik kan het liedje meer waarderen dan in het begin; er zit een lekkere vibe in. Lijkt mijn guilty pleasure te worden dit jaar. Op naar de finale België!

  • riccardo schreef:

   Papa was a rollin’stone hoor ik erin. Zelfde loopjes.

 5. Ikkie1988 schreef:

  Kopie van Israël vorig jaar. Hopelijk wordt het keihard afgestraft

 6. GerardMartin schreef:

  Zowel Nederland als België zijn geen hoogvliegers daar hoeven ze zich helemaal niet voor te schamen. Veel soeps is het niet dit jaar vind ik op een uitzondering na.

 7. Fizz schreef:

  Ik heb de uitzending niet gezien, dus ik weet niet wat er zich gepresenteerd heeft. Maar wat ik wil weten is of Gustaph daar live heeft op getreden en hoe was dat dan. Nee, in plaats van elkaar daar over te informeren vliegt men elkaar hier in de haren omdat iemand een liedje wel of niet goed vindt!! ESC 23 ‘United by Music’………………………hehehehe, Stja!!

 8. Gert's Complex schreef:

  België is echt een act voor 100% televoting, net zoals San Marino 2019. Of het nou een tandarts met rokerige Barry White stem is, of een lopende hoed met Boy George attitude: dit soort camp kan niet -terecht- afgefakkeld worden door juries omdat die er niet meer zijn in de halve finales.

  De EBU heeft willens en wetens het songfeatival weer een stukje teruggebracht naar de festivals van 2005-2008. Een slechte ontwikkeling waar Gustaph nou de vruchten van kan plukken.

  Overigens denk ik nog steeds dat ook een duet als Mia & Dion dánkzij televoters kan scoren (denk aan Estland 2015 of Italië 2018. En, daarom ben ik wat dieper de materie ingedoken. Met deze blog van mij:https://gertscomplex.wordpress.com/2023/03/19/liverpool-2023-netherlands-a-disliked-yet-competitive-entry/

  • riccardo schreef:

   De kwaliteit van pak hem beet een Lordi was een andere dan die van laten we zeggen Burning Daylight. Maar wel kwaliteit.
   Heb je ook een Nederlandse vertaling van dit ‘veel spijkers op koppen’ stuk? Thank you!

 9. Zuiderbuur schreef:

  Is Gustaphs nummer camp? Misschien wel. Is het een hoogvlieger? Absoluut niet. Dat geef ik als Belg ruiterlijk toe. Maar zou het ook afgefakkeld worden door de prof. juries? Daar ben ik nog niet zo zeker van. Waar veel andere landen zich wegsteken achter stemvervormers en backings op band, doen Gustaph en zijn ladies dat niet. Die keuze voor alle stemmen live is iets wat prof. juries (daarom niet allemaal) misschien net wel waarderen en ook punten voor over hebben. Wait and see, zou ik zeggen (als we de semi overleven ;))