Mrs. Einstein: “Stuur Antoon of Eva Simons naar het Songfestival!”

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Zuiderbuur schreef:

  Net nog eens naar Mrs. Einstein geluisterd en het viel me nu pas op hoe sterk die intro aanleunt bij ‘Music’ van John Miles.

 2. Olaf schreef:

  Nou, het doet mij nog meer denken aan Live and let die van Paul mc Cartney. Daar werd destijds al de vergelijking mee gemaakt.

 3. Dirk schreef:

  Wat een heerlijke aflevering en wat een geweldige vrouwen zijn het toch. Ik luister graag naar Niemand heeft nog Tijd. Heeft duidelijk het internationale publiek niet kunnen bekoren, maar ik vind het een fantastisch dynamisch nummer en top uitgevoerd op het Eurovisie podium!

 4. robbert-rotterdam schreef:

  Vond dit een beetje lastige aflevering van deze podcast. Je ziet ze niet en weet niet wie wat zegt. Beetje chaotisch. Maar goed, we weten weer wat meer en dat is altijd leuk. Blijft wel de vraag staan hoe het met Suzanne gaat.

 5. Dirruk schreef:

  Het gaat om het liedje. Je kunt nog zoveel artiestennamen roepen van artiesten die goed of populair zijn (dat is niet hetzelfde) maar als het liedje niet goed of songfestivalgeschikt is (dat is ook niet per se hetzelfde) dan gaat geen enkele artiest daar hoge ogen mee gooien.

  • Maarten schreef:

   Voor het grootste deel heb je gelijk dat het om het liedje gaat. Ik denk wel dat wanneer Duncan de inzending van dit jaar had gebracht dat hij mogelijk wel de finale zou hebben gehaald. Winnen zeker niet.

 6. riccardo schreef:

  Het Noorderslag festival heeft bijvoorbeeld altijd veel aanstormend NL talent op de programmering staan. Ik zou daar – met het ESF in het achterhoofd – gaan scouten. Het kan natuurlijk altijd een keer, niet per se mensen uitsluiten, maar in de categorie commercieel gericht op de NL markt wordt het internationaal gezien denk ik niet snel een succes verhaal. Ik denk dat op dergelijke podia dingen voorbij komen die ook als inzending interessanter, eigentijdser en meer onderscheidend zouden zijn dan het oeuvre van de locale Antoon. Natuurlijk is het leuk, maar je komt er niet mee bovenaan.

 7. Dick schreef:

  Ach ja of hoe een interne selectie qua artiest dan, totaal ongeschikt kan zijn voor het ESF. Typisch zo’n formatie die als een huis staat op kleinere podia en met name in theaters. En dan dat nummer wat gekozen werd: kansloos. Gehaast waarbij het orkest het niet aan leek te kunnen en we uiteindelijk terecht (sorry dames) achterin eindigde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *