Frans deelnemersveld bekend

15 reacties

 1. Ria NL schreef:

  De namen zeggen me niets maar ik hoop dat er weer mooie liedjes tussen zullen zitten, net als dit jaar en dat Frankrijk de juiste keuze zal maken. Ik verheug me er op.

 2. robbert-rotterdam schreef:

  Hoorde vorig jaar tot mijn favoriete nationale finales. Dus ik heb er positieve verwachtingen van. Ne eens een keer geen HOD’s in de internationale jury’s en het wordt echt nog eens wat.

 3. Bandido schreef:

  Ik was vorig jaar blij verrast met de kwaliteit van de liedjes in de Franse voorronde. Ik hoop dat komende editie van hetzelfde niveau is.

 4. jos schreef:

  wanneer horen iets over de Nederlandse inzending ?

  • robbert-rotterdam schreef:

   Vóór half maart 2019 in elk geval.

  • Kenny schreef:

   Ik vind het wel apart. Afgelopen jaar werd Waylon in oktober bekend gemaakt volgens mij. En u is het al bijna halverwege december.

   • Jarno schreef:

    Waylon werd rond begin november bekend.

   • robbert-rotterdam schreef:

    Komt denk ik ook omdat in andere jaren alleen de artiest bekend gemaakt werd en het lied pas later.
    Ik vermoed dat ze nu gelijk het hele pakketje bekend maken, dus sowieso het lied met bijhorende artiest en hopelijk ook meteen de clip.

   • Dick schreef:

    Tja met AVROTROS kun je alles verwachten vrees ik…. Ik hoop echt van harte dat er voor een goede combi (dus een winnersong MET een uitstekende artiest EN podium act) wordt gekozen maar ja….

 5. jos schreef:

  nou dat is op tijd dank je

 6. Hein schreef:

  Ogene wordt het.
  Watch it

 7. jos schreef:

  dat hoop ik ook , met een leuk up tempo nummer

 8. Beer schreef:

  Er is ook nog zoveel onbekend bij de inzendingen van andere landen. Dat lied komt toch pas in mei op het podium terecht. Het komt wel! De geschiedenis zegt ook beter laat dan vroeg.

 9. Tippy2 schreef:

  Ogene? AUB, niet nog een keer, hebben een mooie kans gehad maar uiteindelijk draait het alleen om pa en zijn royalties. Gemiste kans, jammer dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *