Malmö live: Bulgarije en IJsland

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. dimi schreef:

  waarom moet daar toch altijd een circus en een ‘pluimen in het gat-show’ van gemaakt worden….Is er nu eigenlijk tijdens de voorgaande repetities één land geweest dat géén gebruikt gemaakt heeft van attributen?

 2. Richard schreef:

  Alleen al voor de melodie en het zingen in de eigen taal mag IJsland naar de finale. Beste lied van deze halve finale m.i.

 3. Placide schreef:

  Een werkelijk vreselijk, irritant lied uit Bulgarije dit jaar en laten we hopen dat dit in de onderste regionen gaat eindigen.
  De power ballade uit IJsland daarentegen is mooi en verdient zeker een plek in de finale.

 4. RiaNL schreef:

  Ik vind de inzending van Bulgarije Heel Irritant !! Laat dit a.u.b. niet naar de finale gaan !!! IJsland kan alleen maar beter worden, na dit misbaksel, al heb ik de beelden nog niet gezien…

 5. RiaNL schreef:

  Ik kan het me voorstellen Wim1970 !! Inmiddels heb ik IJsland wel bekeken en dit komt erg mooi over !! Ook al het feit dat Eyþór zijn lied in het IJslands zingt, maakt het eem heel mooi geheel. Wat mij betreft verdient IJsland wel een finaleplaats.

  • Wim1970 schreef:

   Zeker weten, Ria. Na BG is IJsland een verademing. Toch wel een goede zet van de organisatie om zelf te volgorde te plaatsen. Want wat als Nederland, Estland, Rusland en IJsland achter elkaar geplaatst werden…..?

 6. Kevin schreef:

  Mijn hemel wat is Bulgarije afgrijselijk. Niet om aan te horen dat gejank van haar. Ik zie het zo laatste worden in deze halve finale.

  IJsland vind ik echt prachtig en ik hoop op een verrassend hoge notering. Ik ben er nu nog niet zeker van.

 7. Leendert Jan schreef:

  Ik vind de zang in de soundcheck bij Bulgarije wel heel mooi. Jammer dat het lied nogal knudde is. En dat gezwaai met dat masker vind ik eigenlijk wel grappig, maar dit gaat natuurlijk voor geen meter scoren. IJsland klinkt wel erg goed, wat heeft hij een goede stem. Maar laat hem wel aub iets anders aantrekken want dit maakt hem wel erg mollig.

 8. MichielV schreef:

  Ik weet niet waar het precies aan ligt, maar ik heb echt helemaal niks met de inzending van IJsland dit jaar. Normaal gesproken houd ik best van een beetje traditionele ballads, maar deze doet me echt helemaal niks. Op zijn zang is dan weer niks aan te merken en dat hoor ik liever dan die snerpstem uit Bulgarije.

 9. Serena schreef:

  Prachtige power ballad voor IJsland dit jaar. Die houdt ik dan maar in gedachte als die vrouw van Bulgarije zich door haar lied jengelt. In tegenstelling tot hun inzending van 2007 vind ik dit een afschuwelijke bijdrage.

 10. Nordman schreef:

  Bulgarije: Ik kan dat kattegejank niet aanhoren en zou willen dat het in de semi blijft, maar moet bekennen dat hun optreden er goed uit ziet.

  IJsland: Vanaf de eerste luisterbeurt al onder de indruk en ook na het zien van de eerste repetitie nog steeds onder de indruk. Werkelijk prachtig. Op naar de finale.

 11. Lilian schreef:

  Ben altijd wel benieuwd waar Bulgarije mee komt. Dit gejammer moet maar niet naar de finale. Had al niets met “Water” maar dit vind ik nog minder.
  IJsland heeft wel iets. Het liedje is eigenlijk heel saai maar omdat het in de eigen taal wordt gezongen vind ik het toch wel wat hebben. Dit gaat zeker naar de finale.

 12. margreet buitendijk schreef:

  Bulgarije helemaal niks.
  Ja en IJsland ik vind die gewoon prachtig , mijn favoriet van 2013. Gaat gewoon naar de finale !

 13. Hebbuzz schreef:

  IJsland: maakt indruk en gaat wel door denk ik nu.

  Bulgarije is goed en zal het alle landen ten oosten van Zwitserland wel goed doen en doorgaan. Niet omdat het buren zijn, maar omdat ze dezelfde smaak hebben.

 14. Lilly schreef:

  oftopic: Anouk is favoriet bij de Wiwibloggs Jury na 39 song-reviews: http://wiwibloggs.com/2013/05/09/anouk-birds-win-eurovision-review-odds-critics-netherlands/23895/

 15. Rob schreef:

  Net nu ons land weer wat positiever is door Willem-Alexander en Máxima, zou het te gek zijn als Anouk volgende week zaterdag het Eurovisie Songfestival wint! We hebben een echte kans, laat het uitkomen ………..

 16. Bulgarije schreef:

  Leuke dame van bulgarije, maar de volksmuziek die ten hore word gelegt is toch niet helemaal mijn smaak, go Anouk, zet em op :-)