Malmö live: Zweden, Verenigd Koninkrijk, Italië

Dit vind je misschien ook leuk...

84 reacties

 1. Wim1970 schreef:

  UK is tenenkrommend en ik vermoed dat Bonnie het net zo slecht gaat doen als Humperdinck. Ze ziet er uit en gedraagt zich als een tiener, afschuwelijk

 2. ray schreef:

  Zweden: Robin,is een leuke verschijning (charismatisch) met een goeie stem die lijkt op Adam Lambert
  Het nummer is fris,vrolijk,toegankelijk top 10 zeker
  UK: Bonnie,wat een lief mens met een stem die toch nog goed klinkt? ik hoop dat ze gewaardeerd wordt door de jury
  Italië: mijn favoriet voor de overwinning? maar ga een beetje twijfelen of hij het gaat redden
  Ik hoop een top 5

 3. ray schreef:

  Marco,beweegt nog minder dan Anouk gaan de mannen van Eurosong.be hier ook wat van vinden?
  het blijft prachtig maar wel statisch
  http://www.youtube.com/watch?v=-JuH-JAKzSs

  • Robbert-Rotterdam schreef:

   Voor zover ik weet, ging het de mannen van Eurosong.be niet om het gebrek aan beweging bij Anouk, maar om het gebrek aan expressie in het gezicht. Het feit dat ze hooguit een paar keer naar de camera keek, en dan nog niet eens IN de camera keek.

 4. Martin schreef:

  Italië vind ik 3 x niks. Ik vind hem vreselijk irritant en non chalant doen op het podium. Beetje arrogant… Hij zingt goed.. Maar geen winnaar hoop ik… Songfestival in 1991 was ook geen succes in Italië, was erg rommelig toen… Wel veel leuke liedjes..

 5. Nordman schreef:

  Zweden: Klinkt goed en ziet er ook erg goed uit, maar we blijven zeker niet in Zweden. Ik geloof nog wel in een top 10 resultaat voor Zweden.

  VK: Ik denk dat Bonnie het goed gaat doen (top 10), maar ik zie er geen winnaar is. Het lied is daar te middelmatig voor. Wel gaaf dat ze op het eind nog even de lucht in gaat :) denk dat dat mooi overkomt op beeld.

  Italië: Ik weet het niet. Italie pakte me op een eerste luisterbeurt zeker niet al heeft hij wel een zeer aangename stem. Nu ik hem zo zie op het podium, kan het nog wel eens gaan winnen. De jury heeft hij zeker mee, maar vraag me af of de kijkers op zo’n nummer stemmen. Dat geldt dus ook voor Birds. Gaan de mensen thuis kwaliteit herkennen en belonen?

 6. Robbert-Rotterdam schreef:

  Italië geweldig en mag van mij hoog eindigen. En ja, natuurlijk is de act statisch. Net zo min als bij Anouk passen hier dansjes. Hij heeft blijkbaar meteen de camera’s te pakken. Dat is een groot voordeel.
  “L’essenziale” is net zoals “Birds”een melodieus werkje zonder cliché’s.

 7. Robbert-Rotterdam schreef:

  UK zie ik dik afgaan. Een hele generatie kent haar nauwelijks en wat ze zien is dan een oudere mevrouw, die jong en heftig probeert te doen door met haar armen te zwaaien.

 8. Hans schreef:

  Italië is helemaal geweldig. En heerlijk, een artiest die gewoon zijn liedje zingt zonder te willen opvallen om stemmen te winnen. Ik hoop van harte dat hij heel hoog eindigt…of zelfs wint.

 9. sflover schreef:

  Anouk gaat niet naar openingsreceptie; heeft haar been verrekt met bowlen.

 10. Leendert Jan schreef:

  Italië komt goed over, klinkt erg sterk! Zelfs in dit korte filmpje hoor ik al dat hij erg goed zingt en vast met veel vertrouwen oo het podium staat. Ik hoop dat hij heel ver gaat komen.
  Met het VK heb ik niets en ik denk ook niet dat ze hoog gaat eindigen, het nummer is gewoon niet sterk genoeg.
  Ook Zweden, jammer want ik vind Robin sympathiek maar het nummer erg matig en het gedoe op het podium ook maar een rommelige bedoening. Ik denk dat ze al heel blij mogen zijn als ze in de bovenste helft van het scorebord eindigen.

 11. Placide schreef:

  Vreemd dat zoveel mensen zo lyrisch zijn over Italië.
  Het enige wat mooi is in dit lied is de taal, maar verder is het 3x niks wat Martin ook al zei.
  De kans is groot dat het Verenigd Koninkrijk weer in de onderste regionen gaat eindigen.
  Zweden klinkt inderdaad fris en vrolijk en Robin is een prettige verschijning.
  Winnen zal Zweden zeker niet, maar toch wel de nodige puntjes vergaren.

 12. Nick schreef:

  HAHAHAHAHA been verrekt met bowlen. Ik doe al 8 jaar aan bowlen en je moet verrotte gekke bewegingen maken wil je dat lukken xD

  • Wolf schreef:

   Nee hoor, Madame heeft geen zin in die hele opening. Jesus, kom dan op met een beter excuus dan dit Anouk. damn. Daar gaat dat enige hoopje respect voor haar dat ik de afgelopen dagen heb opgebouwed.

   Oh, en met een verrekt been kan je prima lopen hoor.

   • Nick schreef:

    ja zo’n vermoeden had ik ook al. Net wat ik zei, je moet wel hele rare capriolen uithalen wil je iets verrekt hebben in je been. Ach, zo’n feestje lijkt me dan wel leuk

   • johannes schreef:

    Zeur niet, stelletje zeikerds, ze kan zich beter voorbereiden op dinsdag ipv gaan feesten a la Joan Franka en dinsdag geen stem meer hebben. Anouk blijf lekker doen waar je zin in hebt…met of zonder zeer been..

   • Nordman schreef:

    Misschien heeft ze echt iets verrekt, maar ik heb ook het gevoel dat ze geen zin heeft. Als dat zo is, vind ik dat zeer teleurstellend. Ze gaat nergens anders naar toe, prima, maar de openingsparty, daar hoor je bij te zijn vind ik. Dat is het moment om je te laten zien. Veel buitenlandse media die waarschijnlijk over je schrijven. Jammer jammer.

  • Esmee schreef:

   Dat zegt niets….Ik stapte een keer heel gewoon van mijn fiets af, en toen ‘schoot’ het er zomaar dusdanig in, dat ik 4 dagen niet meer lopen kon van de pijn. (Ging vanzelf wel weer over gelukkig)

 13. Hebbuzz schreef:

  Zweden: prima maar erg braaf en niet opvallend genoeg om in de top 10 te eindigen.

  UK< te beweeglijk, te veel een oude vrouw (denk Alla Pugatcheva) en niet al te sterk vocaal. Slechts bij vlagen hoor ik de in de oude dame de oude stem terug.

  Italie blijf het een overschat nummer vinden, maar geloof wel dat het hoog kan gaan scoren bij de vakjury's

 14. Daniel schreef:

  Een Italiaanse overwinning lijkt me fantastisch. Ik vind het het beste nummer van dit jaar en het heeft ook geen toeters en bellen nodig, net als Anouk trouwens. Verder mogen Denemarken en Noorwegen de top 3 volmaken wat mij betreft. En ik hoop dat ons landje nu eens hoog eindigt, want Anouk doet het zeer overtuigend.

 15. Nena schreef:

  DEN HAAG – De Haagse zangeres Anouk moet voorlopig plat blijven liggen. Ze heeft tijdens het bowlen haar onderrug gekneusd en een been verdraaid. Dat zegt haar manager Kees de Koning tegen Omroep West.
  Door de blessure kan de zangeres zondagavond niet bij de openingsceremonie van het Eurovisie Songfestival zijn. Maandag kijkt de fysiotherapeut hoe ernstig de situatie is.

  Niet bekend of ze bij halve finale kan zijn

  Anouk is deze week in de Zweedse stad Malmö voor de halve finale van het Eurovisie Songfestival, aanstaande dinsdag. Of ze daar bij kan zijn, is niet bekend.

  De crew grapte zondag dat de ‘reus van Oekraïne’ haar dinsdag dan maar het podium op moet dragen naar de microfoon. Anouk staat tijdens het zingen van het songfestivalnummer stil, maar het is een hele wandeling naar de microfoon. Oekraïne heeft een grote man bij zich die de zangeres optilt.

  Ik weet het niet hoor, klinkt als een grap.

  • Esmee schreef:

   Nou, gelukkig is de situatie zo dat er nog grappen over kunnen worden gemaakt :-)
   ….’with my one wing I can’t fly……

   Gewoon rust en zo houden, Anouk!

 16. sflover schreef:

  okay Peter……..gebruik alle munitie die je hebt. Ik verheug me er al op ;).

 17. sflover schreef:

  oei onderrug gekneusd…klinkt ernstiger dan eerste berichten. dacht ook eerst dat het een smoesje was om niet naar opening te hoeven gaan. mmmm ff afwachten.

  in een rolstoel zingen?

 18. Roel schreef:

  Rolstoel!
  Anders gebruiken ze maar een rehearsal-opname – dat was toch al in de outfit voor dinsdag.

 19. ray schreef:

  Laat me niet lachen, de dame heeft gister een lange nacht gehad met een van de geluidsboys van de SVT
  Ik denk dat ze een andere spier heeft verrekt ;-))
  Nu heeft ze alle aandacht die ze wilde prima PR

 20. Peter schreef:

  Ik zeg niets. 1e punt waar ik al gelijk in heb. Oh wat zullen de druiven zuur zijn wanneer zij a.s. dinsdag niet optreedt. Wat een afgang voor Nederland. Door een dame geheel onderuit gehaald in Nederland. Maar goed jullie willen dit zo, dus dan kun je het krijgen ook. Op naar 2014.

  • Nordman schreef:

   Je kunt ook overdrijven. Ben er zeker van dat ze daar dinsdag gewoon staat, ze wil Birds maar al te graag promoten aan de rest van Europa dus die kans laat ze niet liggen. Jij wil het graag anders zien, maar dat gaat niet gebeuren. Wat zal jij a.s. dinsdag zuur zijn zeg. Op naar de FINALE!

  • johannes schreef:

   Er is al aangekondigd dat ze morgen gewoon naar de repetitie gaat, niks aan het handje dus..Jammer he Peter, dus je hebt weer geen gelijk..ach wat heb jij dinsdag en zaterdag een rot dag…

  • J1. schreef:

   “Ik zeg niets” en vervolgens…hahahahaha!

   • Hans schreef:

    Inderdaad, maar hij is wel opeens weer wakker, die Peter beterweter….
    Fijn dat Anouk dit voor hem geregeld heeft: kan hij nog even flink zeiken.

 21. Rob schreef:

  Gaat Anouk nou wel of niet naar de openingsceremonie?

 22. sflover schreef:

  Hoop dat het allemaal meevalt..

 23. sflover schreef:

  staat ook op teletekst 101 “geen reden tot paniek”

 24. Marco schreef:

  Tuurlijk gaat Anouk optreden dinsdag. En voor al die mensen die van mening zijn dat ze te statisch is op het podium zal het een opluchting zijn te weten dat ze geen kniezwengel had ingestudeerd ;-)

 25. Nordman schreef:

  Maar, die Oekrainse reus kan toch heus wel 2 dames optillen? Dan kan Anouk er vanavond ook bij zijn. Kom op!

 26. Igor schreef:

  @rob; zie twitterbericht van songfestivalweblog van ca 3 uur geleden (linkerkolom). Ze gaat dus niet over rode loper… Winnaar Italië hopelijk wel!

 27. Peter schreef:

  @Johannes, hoezo een rotdag. Ik ga dinsdag gewoon van het ESF genieten, daar horen slechte nummers nu eenmaal ook bij. Zaterdag wordt een finale zoals de laatste jaren, een zonder Nederland.
  @Nordman, ze heeft al aangekondigd niets in een Europese carriere te zien, dus daar doet ze het niet voor. Waarvoor dan wel.
  Waarom moet er specifiek bijgezegd worden dat haar optreden a.s. dinsdag niet in gevaar is, het is maar een spier die verrekt is. Alle andere jaren hadden de deelnemers ook wel wat, maar wat dit nooit zo specifiek erbij gezegd. Is men ergens bang voor. Zou het toch zo zijn dat het een tactiek is, als we alsnog niet meedoen dinsdag zijn we wel Talk of the Town.

  • Eric schreef:

   Haha die Peter is echt maf :) snapt niet dat er een grote platenmaatschappij achter zit. Anouk gaat gewoon naar de finale. Maak je verder nou maar niet druk . Anouk wou idd niet naar opening ceremonie en lost het zo op. Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid .

  • annemieke schreef:

   MOET je perse meedoen aan het eurovisie songfestival mee doen om een europese carriere te willen?

 28. Esmee schreef:

  Het scoreboord van het press center is weer geupdated.
  Top 3 is nu: 1 Denemarken, 2 Rusland, 3 Nederland.

 29. xxx schreef:

  Kijk op Eurovision TV naar de opening. Anouk is er niet bij, alleen haar backings en de overige delegatieleden

 30. sflover schreef:

  backings wel op rode loper..

 31. Wolf schreef:

  “And with my one leg I can’t bowl, or walk on the red carpet”. Zo lang “I can’t sing ” er maar niet achter komt.

 32. Michel schreef:

  Kort briefje voor Peter; Beste, beste Peter, ik vertrek morgen voor een weekje genieten in Zweden dus ik ben bang dat ik daar weinig tijd zal hebben om nog te kunnen “genieten” van je reacties. Ik wil even zeggen dat jij na deze week ook in een diep, diep dal zal vallen. Hoe ga je nu je dagen vullen als het hier ook wat stiller zal worden. Ons leventje gaat door, maar jij hebt verder niets! Niet meer 4 reacties op 1 post, niet meer kunnen zeiken op Anouk…Rot voor je. Ik denk dat ik namens velen hier spreek dat we je gaan missen. Het ga je goed ouwe dibbes!!!

 33. Adriaan schreef:

  Weet iemand of die openingsceremonie op de rode loper ergens is terug te bekijken?

 34. Esmee schreef:

  Morgenavond is het dan zo ver. Dan moet Anouk voor de jurypunten gaan zingen.

 35. RiaNL schreef:

  Zweden vind ik wel lekker enthousiast overkomen, ik blijf het een leuk lied vinden. Winnen zal hij waaschijnlijk niet, maar ik gun hem wel een mooie klassering.

  Ook het liedje van Groot Brittanie vind ik mooi, al heb ik wel eens een betere uitvoering gehoord, maar dat zal nog wel goedkomen.

  Italie vind ik nog steeds erg mooi, al mag Marco van mij zijn baard er wel afhalen, ik vind hem er niet bepaald knapper op worden.

 36. Starkoo schreef:

  Zou bijna zeggen maken we een weddenschap met Peter, nooit meer commentaar geven hier b.v als Nederland we de finale haalt.

  Halen we die niet dan heeft hij gelijk, maar dat verwachten we niet!

  Dan mag hij negatief blijven!

 37. mike B schreef:

  UK: wel een leuk wijf hoor maar gaatum niet worden rond 20 denk.

 38. mike B schreef:

  Zweden ook niet, 13de

 39. mike B schreef:

  hahahaha

 40. mike B schreef:

  WolF staat op repeat!!!!

 41. sflover schreef:

  commercial breaks:
  Halve finale 1:
  eerste break na nr. 5 Denemarken en voor nr. 6 Rusland
  tweede break na nr. 13 Ierland en voor nr. 14 Cyprus
  derde break na het afsluiten van de stemmen

  (van eurosong.be)

 42. Sem schreef:

  Ik verheug me ZO ERG op dinsdag rond half 11 als de uitslag begint van de 1e halve finale.

  Wat zou Peter zich naar voelen als Nederland door is naar de finale

  HAHAAH

 43. ray schreef:

  Jezus wat een goed lied Rules van Anouk hoorde het net op de radio!!!!!!!!

 44. ron schreef:

  Was die Peter vorig jaar ook al niet zo aan het doorslaan met al die negativiteit? Kan me niet voorstellen dat hij een ESC fan is.

 45. sflover schreef:

  als je door iedereen hier, of bijna iedereen, uitgekotst wordt kan het toch niet aan al die anderen liggen he? dan is er toch iets met jou aan de hand. hoe moet peter zich wel niet voelen??
  ik ken een bekend iemand die ook met iedereen mot heeft, door velen uitgekotst wordt en anderen altijd de schuld geeft…….zou peter dan toch een alias zijn van gordon??

 46. Nordman schreef:

  Jongens, laten we ons op Anouk concentreren! Nog maar anderhalf uur voordat de 1e generale begint. Tip: Op Eurosong.be een interview met de backings.

 47. sflover schreef:

  hebt ook gelijk nordman

 48. sflover schreef:

  go anouk go