De officiële presentatie van Calm After The Storm

Dit vind je misschien ook leuk...

340 reacties

 1. Harry schreef:

  Nederland zeikland

 2. Starkoo schreef:

  – punt is dat we heel slecht er voor staan bij de bookies dus moeten ze nog flink werken aan het nummer, of toch voor een ander nummer gaan die het wel goed doet bij de bookies ze willen toch niets liever dan winnen! of een petitie starten dat ze met een beter nummer moeten komen! Wanneer komt het album uit van ze misschien zitten daar betere nummers bij de wel goed gaan scoren.

  Het nummer van nu vind ik wel goed maar heeft geen climax en ik had er veel meer van verwacht, Ilse en Waylon hebben betere liedje gemaakt dat dit liedje van nu!

  • Roald schreef:

   Trouwens, wat was, voor Anouk, lange tijd het enige nummer dat Nederland door de halve finale geloodst heeft? Juist, “Without You”, twee jongens met een gitaar; een lied dat volgens velen ook “te simpel”, “monotoon”, “onopvallend”, “saai”, “wel mooi, maar niet geschikt voor het Songfestival” was. En er zijn in de lange ESF-geschiedenis genoeg “eenvoudige” nummers, vergelijkbaar met “Calm After The Storm”, die goed gescoord hebben, soms zelfs met alleen televote: bijv. “Alle Mine Tankar”, “The War Is Not Over”, “Me And My Guitar”, “Kedvesem”…
   Blijf vertrouwen houden in The Common Linnets! Gaat goed komen:)

 3. roy schreef:

  wat ik niet begrijp is dat ilse zegt we gaan wel voor de winst, zij weet inmiddels toch ook wel dat ze ergens onderaan gaan eindigen met dit liedje. Hoe dom je kun je zijn.
  Hetzelfde als louis van gaal zegt we gaan naar brazilie met een amateurclub maar we gaan wel voor de winst.
  Maar goed het gaat er voor ilse en waylon om dat ze over 5 jaar kunnen zeggen ok we waren laatste maar wij vonden het leuk en daar gaat het om. Het lijkt wel of ze bang zijn dat als ze met een goed nummer zouden gaan en dan slecht scoren hier niet mee om kunnen gaan. Dus dekken zij zichzelf op deze manier maar in. Mijn advies was dan helemaal niet mee gedaan.

 4. riccardo schreef:

  Mooi nummer van The Common Linnets. Subtiel en sophisticated. Geen platgetreden Eurovisie paden of een slap aftreksel van een populaire stijl maar origineel, echt en kwalitatief met een internationale sound. Waren er meer landen met een dergelijke inzending dan zou dat inhoudelijk veel goed doen aan het festival.

  Om de gemiddelde televoter te overtuigen is een sterke visuele ondersteuning, zeker bij zo’n ingetogen nummer, wel noodzakelijk om niet te verzuipen in de lange rij hapklare en dik aangezette “Eurokrakers”. Bijvoorbeeld een clip met een stukje spanning die liefst sterk refereert aan de sfeer zoals die uiteindelijk op het podium neergezet zal gaan worden. Herkenbaarheid zal helpen voor de punten.
  Het nummer wordt sterker als je het vaker gehoord hebt. Het oog kan verleidt worden om beter te luisteren.
  De buitenlandse PR machine moet dus flink open. Het lijkt mij dat er markt genoeg is voor ze. Door het type nummer zul je mensen er wel nadrukkelijk op moeten wijzen. Als dat lukt dan zie ik goede kansen.

  • Roald schreef:

   Helemaal met je eens, riccardo:) Ik vind het ontzettend jammer dat het nummer zo negatief ontvangen is en zo laag staat in de polls. Maar laten we positief blijven! Zodra echt alle liedjes officieel bekend zijn, zal het zeker gaan stijgen! Binnen semi 1 valt het echt op qua puurheid en kwaliteit. Het is eigenzinnig, uniek en zal opvallen door de professionaliteit van Ilse DeLange en Waylon. Gaat goed komen!:)

 5. Theo Jagersma schreef:

  Diep respect als je zo je hart durft te volgen en zingt wat je mooi vind ongeacht het resultaat. Het gaat om de intentie waar mee je iets doet niet om het resultaat ( lees: winst). Kunnen veel mensen en bedrijven nog iets van leren.